nmembers68 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ναι καλημέρα insomnia....νωρίς νωρίς η είδηση
xristos97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ougxar είπε sex doll when Απλα να μην αντιστραφουν οι ρολοι
blacckvodka Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Κάπως έτσι ήμουν πέρυσι ξημερώματα Πρωτοχρονιάς ....
freegr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Άντε και σε ανώτερα όπως η αγαπημένη μου ταινία I robot που τα λέει όλα
Necrogenisis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Οι κινησεις των ματιων ειναι απιστευτα βελτιωμενες σε σχεδη με παλαιοτερα ανθρωπομορφικα ρομποτ.
oldnew Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Nikolaos26 είπε Τους 3 νόμους του Asimov να βάλουν, για δε μας βλέπω καλά μάνα μου Ετσι όπως δουλεύει η τεχνίτη νοημοσύνη σήμερα, neuronic network & machine learning, πρακτικά δε γίνεται να μπουν νόμοι. Οτι μάθει θα κάνει.. Περίπου οπως ενας άνθρωπος. Τώρα σιγά σιγά πάμε στο reinforced learning, με κάποια (ελάχιστη) ισως τέτοια δυνατότητα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από oldnew
vorlon68 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, oldnew είπε Ετσι όπως δουλεύει η τεχνίτη νοημοσύνη σήμερα, neuronic network & machine learning, πρακτικά δε γίνεται να μπουν νόμοι. Οτι μάθει θα κάνει.. Περίπου οπως ενας άνθρωπος. Τώρα σιγά σιγά πάμε στο reinforced learning, με κάποια (ελάχιστη) ισως τέτοια δυνατότητα. Τα ελληνικά ρομποτ θα έχουν συνδικαλιστές, θα έχουν δίπλα τους ποτηρί με φραπέ ή φρέντο και μετα τις 14:00 θα σταματάνε να δουλεύουν. Τα ρομπότ οδηγοί θα μάθουν και την μούτζα......
costis ni Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, pcos είπε αισθητήρες βάθους Για να μεταφράζεις/γράφεις ειδήσεις στο insomina, τα ελληνικά είναι προαιρετικό μάθημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα