Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο προσωπικό μου κινητό που λήγει και είμαι πελάτης στη cosmote για πάνω από 10 χρόνια δεν με ικανοποιεί η προσφορά που μου έχουν κάνει και θέλω να το κάνω καρτοσυμβολαιο απλά και μόνο ώστε να έχω ίντερνετ μιας και έχω εταιρικό κινητό για όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο έχω μπερδευτεί λίγο με το τι συμφέρει και ποια η διαφορά καρτοκινητου και καρτοσυμβολαιου. 

Έχει κανείς εμπειρία να μου πει τι συμφέρει τι αξίζει. Αυτή τη στιγμή στη cosmote για 1500 λεπτά ομιλίας 1500 μηνύματα και 2,9gb πληρώνω 33ευρω 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 7:58 ΜΜ, Bakxos είπε

Καλησπέρα στο προσωπικό μου κινητό που λήγει και είμαι πελάτης στη cosmote για πάνω από 10 χρόνια δεν με ικανοποιεί η προσφορά που μου έχουν κάνει και θέλω να το κάνω καρτοσυμβολαιο απλά και μόνο ώστε να έχω ίντερνετ μιας και έχω εταιρικό κινητό για όλα τα υπόλοιπα. Ωστόσο έχω μπερδευτεί λίγο με το τι συμφέρει και ποια η διαφορά καρτοκινητου και καρτοσυμβολαιου. 

Έχει κανείς εμπειρία να μου πει τι συμφέρει τι αξίζει. Αυτή τη στιγμή στη cosmote για 1500 λεπτά ομιλίας 1500 μηνύματα και 2,9gb πληρώνω 33ευρω 

Ευχαριστώ 

Tο ΚαρτοΣυμβόλαιο δίνει 900' προς cosmote & 200' προς όλους & 3GB (1GB bonus, 1GB cosmote one, 1GB με online εξόφληση) + 200mb με 21,90 κανονική έγω το έχω με 12,90ευρώ (λόγω 2 γραμμών cosmote σταθερής + ένα ακόμα κινητό (cosmote giagamax 40gb στα 29,90ευρώ). 

Δημοσ.
Στις 8/12/2021 στις 7:58 ΜΜ, Bakxos είπε

Ευχαριστώ 

Καλύτερα να πας σε καρτοκινητό, ειδικά αφού δεν θες ομιλία.
Υπάρχουν εβδομαδιαιά πακέτα με GB που θα σου βγουν πολύ φθηνότερα (4 ευρώ /3 gb + φόρο κινητής)
Βάζεις και reload it με κάθε 10 ευρώ ανανέωση για μηνιαίο πακέτο 1,2 gb από την εφαρμογή για να σε καλύπτει και εισαι κομπλέ.

Απλά πρέπει να θυμάσαι να κάνεις μονος σου την ανανέωση και να περνάς τα πακέτα, μια στιγμή υπόθεση βέβαια ειναι.

Αν θες μονο data και καθόλου κλήσεις, ούτε εισερχόμενες, υπάρχει και αυτή η επιλογή από voda με ακόμη χαμηλότερο κόστος
https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

Δημοσ.

εγω που θέλω να πάω απο καρτοσυμβόλαιο σε καρτοκινητό γίνεται ναι η όχι? ,γιατι μου είπαν όχι και θα χάσω τον αριθμό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, expert30 είπε

εγω που θέλω να πάω απο καρτοσυμβόλαιο σε καρτοκινητό γίνεται ναι η όχι? ,γιατι μου είπαν όχι και θα χάσω τον αριθμό

Ρώτα ξανά να βεβαιωθείς γιατί μάλλον λάθος σε ενημέρωσαν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται έχει η wind απεριόριστα όλα στα 39ευρώ ή αν έχεις συμβόλαιο κινητής στην wind δίνει απεριόριστα όλα με 30ευρώ σε 2η γραμμή 

Εγώ τράβηξα φορητότητα τις γραμμές μου στα απεριόριστα στα 39ευρώ η 1η & 30ευρώ η 2η

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...