mumra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλου.Αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Ειχα ενα Logitech g403.Στο χρονο επάνω παρουσίασε πρόβλημα με το scroll, το οποίο πηγαινε πολλες φορες σε αντιθετη κατευθυνση απο αυτη που ηθελα.Εγινε εντικατασταση.Παλι μετα απο περιπου ενα χρονο το ιδιο ποντικι, μου παρουσιασε το ιδιο προβλημα συν του οτι κολλαγε σαν να "επιανε" διαφορα σημεια επανω στο workspace των προγραμματων που δουλευα (autocad, word). Το πηγα πισω και οντως με ενημερωσαν οτι βλεπουν το θεμα που προανεφερα. Εχω βαλει προσωρινα ενα microsoft mouse, to κλασσικο της απλο.Ανοιξα τα ιδαι προγραμματα και βλεπω παλι θεματα στο scrolling.Το παω πχ κατω και ξαφνηα κομπιαζει και παει ενα τσακ επανω και παλι τα ιδια. Η ερωτηση μου ειναι εαν σας εχει συμβει κατι τετοιο και αν ειναι καποιο θεμα software.Δεν εχω και τριτο ποντικι για δοκιμη αυτη την στιγμη.
FasTaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δοκιμασες σε καποια αλλη usb θύρα? επισης δες μηπως εχει παει καποιο χνουδι στην οπη του led.
mumra Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δοκιμασα , τα ίδια.Θα προσπαθησω να βρω και κανα ακομα mouse
mp44christos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 συμβαίνει και οταν το βαζεις σε αλλο πισι; Μήπως κολλάει το pageup του πληκτρολογίου σου; Δοκίμασε να το βγάλεις.
mumra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, mp44christos είπε συμβαίνει και οταν το βαζεις σε αλλο πισι; Μήπως κολλάει το pageup του πληκτρολογίου σου; Δοκίμασε να το βγάλεις. Θα το προσπαθησω.Ευχαριστω Μόλις τώρα, mumra είπε Θα το προσπαθησω.Ευχαριστω An gγινεται αυτο τοτε σημαινει οτι ειναι θεμα πληκτρολογιου?
mp44christos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 6 hours ago, mumra said: Θα το προσπαθησω.Ευχαριστω An gγινεται αυτο τοτε σημαινει οτι ειναι θεμα πληκτρολογιου? οχι δεν σημαινει τπτ απλα ειναι ενα πιθανό αίτιο 1
mumra Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα σε όλους.Λοιπον βρήκα ενα 3ο Mouse Και το δοκιμασα και δουλευει ΟΚ μεχρι στιγμης.Τωρα σαν ασχετος εχω αρχίσει και προβληματιζομαι αν μπορεί να υπάρχει καποιος άλλος λόγος που χαλανε τα Mouse.Προκειτε για το 3ο mouse Που χαλαει με τον ιδιο ακρβως τροπο στον ίδιο υπολογιστή και με πολύ λίγη χρήση. Ευχαριστω.
mp44christos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 4 hours ago, mumra said: Καλημερα σε όλους.Λοιπον βρήκα ενα 3ο Mouse Και το δοκιμασα και δουλευει ΟΚ μεχρι στιγμης.Τωρα σαν ασχετος εχω αρχίσει και προβληματιζομαι αν μπορεί να υπάρχει καποιος άλλος λόγος που χαλανε τα Mouse.Προκειτε για το 3ο mouse Που χαλαει με τον ιδιο ακρβως τροπο στον ίδιο υπολογιστή και με πολύ λίγη χρήση. Ευχαριστω. https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360025283833-G403-Firmware-Update Δοκιμασε αυτο τεσταρε το εδω αν εφτιαξε https://fractalglider.github.io/fun/2018/02/13/testing-mouse-scroll-wheel.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα