chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Eχει κανείς εμπειρία σε αλλαγή των cherry switches σε μηχανικό πληκτρολόγιο? Βλέπω στο youtube και δεν το βρίσκω και τόσο δύσκολο συν ότι οι διακόπτες τους βρίσκω στο youtube στα 2 με 5 ευρώ ακόμα και τους rgb. Έχω το πληκτρολόγιο της gskill και ένα από τα γράμματα έχει αρχίσει και μου ψιλοκολλάει και λέω μήπως κάνω μονος μου την αλλαγή του switch.
thanasis00 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου με κολλητήρι, θεωρητικά δεν είναι δύσκολο. Έχω αλλάξει σε 2-3 μέχρι τώρα και πήγε πολύ καλά. Όσον αφορά καινούριο switch, θα ήταν καλό να βρεις ακριβώς το ίδιο που έχει τώρα, γιατί θα σε ενοχλεί αν το 1 είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αυτό που κάνω εγώ είναι να κάνω swap ένα switch από κουμπί που δε πατάω συχνά (πχ F keys, INS/HOME/END/SCRLK/PRTSC/PAUSE) με αυτό που έχει θέμα. Οπότε μένεις με τα ίδια switches χωρίς να αγοράσεις έξτρα, και συνεχίζει να είναι κομπλέ το πληκτρολόγιο, εκτός από αυτό το κουμπί που δε πατάς συχνά έτσι κι αλλιώς για να σε ενοχλήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα