Προς το περιεχόμενο

Agora PSU gia apaithtiko mhxanaki

Nfountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ola douleuan roloio mexri pou evala allh mia 512Mb ram. To mhxanaki apo tote den einai sta8ero. Katevasa ligo to o/c kai ola ok. Anevazw o/c k vgazw enan disko k pali ok. To sumperasma mou einai oti mallon to PSU mou (Sparkle 400W Active PFC) den ftanei pleon.

Sto site http://www.jscustompcs.com/power_supply/

upologizei minimum PSU 418W.

Ti mou proteinete na parw? Epishs exw parageilei ena Mobile XP me sugekrimeno stepping ton opoio tha ton exw 2.5-2.6G (elpizw)....

Exw valei sto mati ena Tagan 480W to opoio einai fthno k sxetika kalo ala 8a ftasoun ta 480W h 8a eimai pali oriaka me ton kainourio mobile?

Δημοσ.

Με το TAGAN 480W δεν πρέπει να έχεις κανένα πρόβλημα ισχύος. Κι εγώ αυτό έχω. Το μόνο αδύνατο σημείο του είναι πως ζεσταίνεται αρκετά.

Δημοσ.

Ego pantos exo meinei pliros ikanopoihmenos apo to Tagan

Emena sto site mou vgazei 435W, an ypologiseis kai to o/c kai oti gia kana 2 evdomades eixa valei epipleon kai allous 2 sklirous alla parola ayta ola doulevan kanonika xoris kanena provlhma kai pistevo oti tha se kalypsei to Tagan

Δημοσ.

Άλλη λύση είναι 2 τροφοδοτικά, έτσι ώστε να έχεις και λιγότερη θερμότητα, αλλά και λιγότερο θόρυβο στο ρεύμα καθώς δεν δουλεύουν στο full... Το δικό μου pc θέλει 530Watt περίπου και έχω δυο τροφοδοτικά 300+380=680Watt, ένα για την mobo μόνο και το άλλο για δίσκους, drives κ.λ.π...

Αν το κουτί έχει χώρο μόνο για ένα PSU, τότε έχω στην αγορά ότι υπάρχουν κάτι mini PSU που και τα δυο μαζί έχουν το ίδιο ύψος με ένα κανονικό... Άρα με ένα καλό μοντάρισμα μπαίνουν στο κουτί...

Δημοσ.

Kai h idea gia ta 2 psu einai kalh 8a elega alla fantazomai oti ta mini psu den tha einai toso kala oso ta kanonika. Kalo tha htan na eixa kanena case pou na eperne 2 psus.... Pros to paron me vlepw gia to Tagan....

Δημοσ.

seven77, αυτό που χρειάζεται είναι να ανοίγουν/κλείνουν και τα δυο τροφοδοτικά ταυτόχρονα και μαζί... Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει το ένα από τα δυο τροφοδοτικά να δίνει ρεύμα στο mobo με το πλατύ καλώδιο και στο άλλο psu θα πάρεις το πράσσινο καλώδιο από το πλακέ και θα το κολλήσεις στο πράσσινο του άλλου που είναι συνδεδεμένο στη mobo... Με τον τρόπο αυτό τα psu θα είναι συνδεδεμένα παράλληλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...