Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε κι εγώ τίποτε

Δωστε μας το email σας παρακαλώ από το οποίο σας έρχονται τα κουπόνια να κάνουμε ένα search στο δικό μας inbox

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 9:34 ΠΜ, NewGascp είπε

Πήρα τα Freebuds 4i. Σκεπτικός στην αρχή (όχι άλλα band, έχω ήδη 3..) έμεινα τόσο πολύ ικανοποιημένος που κοιτάω και τα Freebuds Pro που παίζουν αυτές τις μέρες στα 89 σε γνωστές αλυσίδες.
Εκπληκτικά...

Στις 24/12/2021 στις 12:32 ΜΜ, funkopop είπε

Παρέλαβα σήμερα τα freebuds 4i, άψογη συνεργασία με το iphone.

Thanks TS, καλές γιορτές🎄

7 ώρες πριν, Giwrgosdr είπε

Τσίμπησα και εγώ τα freebuds 4i ευχαριστώ

4 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε

Κι εγω το ιδιο, αν και τα ηθελα σε λευκα, και τα μαυρα τιμια ειναι.

Παιδιά, πώς είναι τα συγκεκριμένα στο θέμα του Noise Cancellation σε ό,τι αφορά τον συνομιλητή;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν απομονώνει τους ήχους του περιβάλλοντος ώστε ο συνομιλητής να μπορεί να ακούει (μόνο) εμάς καθαρά σε περιβάλλον με πολλούς θορύβους, αέρα, κλπ.
Επίσης, είχε κανείς πριν τα Honor Choice (είχε ανέβει προσφορά πριν από ένα χρόνο εδώ για αυτά) για να συγκρίνει και να μας πει τις διαφορές σε ήχο, μπάσο, noise cancellation, κλπ ; Εγώ αυτά έχω τώρα και όταν έχει θόρυβο τριγύρω μου δεν με ακούν καλά (έως καθόλου). 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, stark είπε

Παιδιά, πώς είναι τα συγκεκριμένα στο θέμα του Noise Cancellation σε ό,τι αφορά τον συνομιλητή;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αν απομονώνει τους ήχους του περιβάλλοντος ώστε ο συνομιλητής να μπορεί να ακούει (μόνο) εμάς καθαρά σε περιβάλλον με πολλούς θορύβους, αέρα, κλπ.
Επίσης, είχε κανείς πριν τα Honor Choice (είχε ανέβει προσφορά πριν από ένα χρόνο εδώ για αυτά) για να συγκρίνει και να μας πει τις διαφορές σε ήχο, μπάσο, noise cancellation, κλπ ; Εγώ αυτά έχω τώρα και όταν έχει θόρυβο τριγύρω μου δεν με ακούν καλά (έως καθόλου). 

Για τα 4i δεν ξέρω αλλά με τα Freebuds Pro είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ειναι τέλεια αλλά ειναι πολυ καλά και τα χρήματα τους τα αξίζουν.

Δημοσ.

Μην περιμένετε κουπόνι. Έχω επικοινωνήσει 2 φορές τηλεφωνικώς και οι άνθρωποι κοροϊδεύουν τον κόσμο. Λένε οτι τα κουπόνια ήταν για εγγραφή μέχρι 16 του μήνα, πράγμα που δεν αναγράφεται πουθενά στους όρους. Επίσης είχα κάνει εγγραφή πριν τις 16 με 2 διαφορετικά mail. Η απάντηση τους ήταν δώστε μας ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.... Ακόμα περιμένω.... Ουστ.. Μαύρο... Πάμε για άλλα...

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, stark είπε

2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Για τα 4i δεν ξέρω αλλά με τα Freebuds Pro είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν ειναι τέλεια αλλά ειναι πολυ καλά και τα χρήματα τους τα αξίζουν.

Παρήγγειλα κι εγώ τα Freebuds 4i (μαύρα) στα 39 ευρώ.
Βασίστηκα στο συγκεκριμένο youtube review / test στο οποίο φαίνεται ότι κάνουν αρκετά καλή απομόνωση των εξωτερικών θορύβων και του αέρα. Κρατώ όμως μικρό καλάθι (και για τα Honor Choice είχαμε διαβάσει πολύ καλά reviews και αποδείχτηκαν μάπα) κι ελπίζω να διαψευστούν οι μάλλον χαμηλές προσδοκίες μου.

Δεν ξέρω τι έχει παίξει με τα κουπόνια σε αρκετούς. Εγώ είχα γραφτεί 27 Οκτωβρίου στο newsletter, μου είχε έρθει άμεσα "ευχαριστούμε για την εγγραφή" email και στις 14 Δεκεμβρίου ήρθε νέο welcome email με το κουπόνι.

Στους όρους χρήσης γράφει πράγματα που μάλλον τα είχαν βάλει στην αρχή, κι ενώ άλλαξαν στην πορεία ή απλά τα είχαν γράψει λάθος (π.χ. τα 34€ είναι 40€), δεν τα ανανέωσαν / διόρθωσαν ποτέ. Προσέξτε επίσης ότι κάποια πράγματα τα γράφουν 2 φορές, και γενικά φαίνεται να υπάρχει μια προχειρότητα. Π.χ. για το κουπόνι έκπτωσης 20 ευρώ αναφέρει: 

Αναφορά σε κείμενο

2. Το παρόν κουπόνι συνδέεται με την προωθητική ενέργεια «Κάντε Εγγραφή στο Huawei Store»  και ισχύει για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων από το Huawei Store συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 34€. 

3. Το κουπόνι ισχύει για αγορές προϊόντων με αξία τουλάχιστον ίση ή μεγαλύτερη των 34€.

4.Το παρόν κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 6/12/2021 ώρα 14:00 έως και 31/12/2021 ώρα 23:59 και δε θα γίνεται δεκτό εκτός/πέραν του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

ενώ η ημερομηνία 16/12/2021 αναφέρεται μεν, αλλά για την έκπτωση 10% και με μάλλον διαφορετικό τρόπο από ότι όσα είπαν σε κάποια παιδιά στο τηλέφωνο.

Αναφορά σε κείμενο

3.Το παρόν κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 6/12/2021 ώρα 14:00 έως και 16/12/2021 ώρα 23:59 και δε θα γίνεται δεκτό εκτός/πέραν του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

@SeNNinhA Σε μένα και τα δύο email από το: [email protected]

Δημοσ.

Κι εγώ πήρα τηλέφωνο και μου έριξαν άκυρο όπως στους από πάνω, αν και ακόμα το διαφημίζουν. Υπάρχει κάποια άλλη κίνηση να κάνουμε ή προχωράμε;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, kirkhammettjr4 είπε

αν και ακόμα το διαφημίζουν.

Αυτο ειναι που με εκνευριζει, αν εχει οντως ληξει και δεν εχουν κατεβασει την διαφημιση εδω και τοσες μερες ειναι απαραδεκτοι.

Δημοσ.
Στις 27/12/2021 στις 4:56 ΜΜ, chroio είπε

Καλησπέρα,

Πηρα τηλ. τωρα στην "Εξυπηρέτηση" και με ενημέρωσαν ότι κουπόνι των 20 ευρω στέλνεται σε όσους έχουν κανει εγγραφή μέχρι της 16/12!

Την ενημέρωσα ότι κατι τετοιο δεν αναφέρεται στο site αλλα ούτε και στους όρους χρήσης, αλλα δεν είχε κατι να μου απαντήσει, απλα ότι δεν εχουν προλάβει να ενημερώσουν το site.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τραγικοι το λιγότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα κουπόνι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Όποιος πραγματικά το θέλει(και όχι για να το αφήσει να λήξει ή το πουλήσει) ας μου στείλει μήνυμα.

Δόθηκε, Καλές γιορτές

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε

Έχω ένα κουπόνι που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Όποιος πραγματικά το θέλει(και όχι για να το αφήσει να λήξει ή το πουλήσει) ας μου στείλει μήνυμα.

Καλές γιορτές

Το πήρα εγώ. Το επέστρεψα καθώς το ήθελα για ακουστικά (δώρο) αλλά τα ακουστικά έχουν ήδη αγοραστεί.

Σε ευχαριστώ @Phoenix7

Επεξ/σία από natural_sgf
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...