Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα τα Freebuds 4i. Σκεπτικός στην αρχή (όχι άλλα band, έχω ήδη 3..) έμεινα τόσο πολύ ικανοποιημένος που κοιτάω και τα Freebuds Pro που παίζουν αυτές τις μέρες στα 89 σε γνωστές αλυσίδες.
Εκπληκτικά...

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, funkopop είπε

Παρέλαβα σήμερα τα freebuds 4i, άψογη συνεργασία με το iphone.

Thanks TS, καλές γιορτές🎄

Χρειαστηκε να τα σεταρεις πρωτα σε android συσκευη η δεν χρειαζεται?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, starmanwarz είπε

Χρειαστηκε να τα σεταρεις πρωτα σε android συσκευη η δεν χρειαζεται?

Δεν τα σέταρα σε android, τα σύνδεσα κανονικά με το bluetooth στο iphonw. Ίσως κάποια στιγμή τα συνδέσω σε ένα huawei κινητό να τους κάνω αναβάθμιση αν και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, funkopop είπε

Δεν τα σέταρα σε android, τα σύνδεσα κανονικά με το bluetooth στο iphonw. Ίσως κάποια στιγμή τα συνδέσω σε ένα huawei κινητό να τους κάνω αναβάθμιση αν και δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο.

Δεν χρειάζεται. Εδώ είσαι https://apps.apple.com/us/app/huawei-ai-life/id1266194141
Μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις μια χαρά σε iphone και έλεγχο firmware.
Μέσα από το iphone μπορείς επίσης να κάνεις ρυθμίσεις EQ αλλά και ενεργοποίηση Dolby Atmos.
Α-Ψ-Ο-Γ-Α.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Δεν χρειάζεται. Εδώ είσαι https://apps.apple.com/us/app/huawei-ai-life/id1266194141
Μπορείς να κάνεις τις ρυθμίσεις μια χαρά σε iphone και έλεγχο firmware.
Μέσα από το iphone μπορείς επίσης να κάνεις ρυθμίσεις EQ αλλά και ενεργοποίηση Dolby Atmos.
Α-Ψ-Ο-Γ-Α.

Ναι αυτή κατέβασα, παρόλα αυτά τα σύνδεσα χτες σε ένα huawei και ενώ στο iphone δεν έβλεπε αναβάθμιση την είδε στο huawei🤷🏼‍♀️

Δεν ξέρω τι φάση πάντως σίγουρα η συγκεκριμένη εφαρμογή στο iphone θέλει δουλίτσα

Δημοσ.

Και εγω περιμενω κουπονι για να παρω τα freebuds 4i μετα τις καλες κριτικες που διαβασα εδω. Σκεφτομουν για Airpods v2 αλλα τα freebuds μαλλον ειναι καλυτερο vfm!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Giwrgosdr είπε

Τσίμπησα και εγώ τα freebuds 4i ευχαριστώ

Κι εγω το ιδιο, αν και τα ηθελα σε λευκα, και τα μαυρα τιμια ειναι.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Πηρα τηλ. τωρα στην "Εξυπηρέτηση" και με ενημέρωσαν ότι κουπόνι των 20 ευρω στέλνεται σε όσους έχουν κανει εγγραφή μέχρι της 16/12!

Την ενημέρωσα ότι κατι τετοιο δεν αναφέρεται στο site αλλα ούτε και στους όρους χρήσης, αλλα δεν είχε κατι να μου απαντήσει, απλα ότι δεν εχουν προλάβει να ενημερώσουν το site.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, chroio είπε

Πηρα τηλ. τωρα στην "Εξυπηρέτηση" και με ενημέρωσαν ότι κουπόνι των 20 ευρω στέλνεται σε όσους έχουν κανει εγγραφή μέχρι της 16/12!

Την ενημέρωσα ότι κατι τετοιο δεν αναφέρεται στο site αλλα ούτε και στους όρους χρήσης, αλλα δεν είχε κατι να μου απαντήσει, απλα ότι δεν εχουν προλάβει να ενημερώσουν το site.

Αν ισχυει αυτο, πρεπει να βαλουμε το ΤΕΛΟΣ στον τιτλο, σωστα;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...