Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ίδια και σε μένα. Έχω κάνει από 2 διαφορετικά mail και δεν έχω λάβει κανένα κουπόνι. Αν τυχόν έχει αχρησιμοποίητο κουπονακι κάποιος, ας μου στείλει. Καλές γιορτές να έχουμε.

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panouskos21 είπε

Τα ίδια και σε μένα. Έχω κάνει από 2 διαφορετικά mail και δεν έχω λάβει κανένα κουπόνι. Αν τυχόν έχει αχρησιμοποίητο κουπονακι κάποιος, ας μου στείλει. Καλές γιορτές να έχουμε.

Για κανε ενα search στο μαιλ σου. Εγω ετσι βρηκα ενα.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, panouskos21 είπε

κοιτα στα spam το τελευταιο απο τα 3 μου ηρθε εκει

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Vault13 είπε

Για κανε ενα search στο μαιλ σου. Εγω ετσι βρηκα ενα.

14 λεπτά πριν, miltostammy είπε

κοιτα στα spam το τελευταιο απο τα 3 μου ηρθε εκει

Έχω ψάξει παντού. Τίποτα...

Δημοσ.

Αν κρίνω από τη πρώτη εγγραφή που έκανα, τότε ο κωδικός θα έρθει μετά από κάτι εβδομάδες οπότε μη βιάζεστε  :D 

Δημοσ.

Σε αυτούς που ήρθαν τα κουπόνια, τους ήρθαν αυτόματα με την εγγραφή ή αργότερα σε ξεχωριστό mail; Μήπως τα στέλνουν με σαλιγκάρια τα κουπόνια;;😃

Δημοσ.

Ούτε εδώ έχει έρθει ως τώρα κάποιος κωδικός μετά την εγγραφή στο newsletter... Αν κάποιου του περισσεύει κανένας κωδικός είναι καλοδεχουμενος από πλευράς μου 😝

Δημοσ.

Παρέλαβα πριν από λίγο το huawei band 6. Παραγγελία 14/12 μεσημέρι,  παραλαβή σημερα 20/12 μεσημέρι στη Πάτρα με ACS.

Tracking δεν είχαν στείλει οποτε δεν μπορείς να δεις που είναι το δέμα. Κοιτάζοντας τώρα το tracking βλέπω ότι το δέμα εσταλη την επόμενη μέρα στις 15/12 κ εφτασε στην acs της περιοχής μου 16/12.

Δημοσ.

Είχα κάνει τουλάχιστον 3 με 4 βδομαδες πριν εγγραφή και τελικά το κουπόνι ήρθε πριν μερικές μέρες. 

Το χρησιμοποίησα για να δοκιμάσω τα freebuds 4i. Τα είχαν 59€ που με την έκπτωση πήγαινε 39€ τελική τιμή, χαμηλότερη και από Σκρουτζ. 

Εξαιρετικά για την τιμή τους 

Δημοσ.

Εγω εκανα παραγγελια το band 6 χθες στα 29 ευρω.Ηθελα μαυρο αλλα ηταν μη διαθεσιμο και πηρα το κοκκινο.Αποψε ειδα οτι το εχουν ξανα διαθεσιμο σε μαυρο,οποτε εστειλα μειλ να μου αλλαξουν το χρωμα αν δεν εχει αποσταλλει ηδη η παραγγελια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, barman_ είπε

σκεφτομουν αυτο

https://www.huaweistore.gr/en/wearables-2/band/huawei-band-6_131189/

αλλα επεσε στο ματι μου αυτο αλλα εχει διπλη τιμη...αξιζει?

https://www.huaweistore.gr/en/wearables-2/watch/huawei-watch-fit_131139/

Τα παραπανω χρηματα οχι κατα τη γνωμη μου .

Το watchfit εχει κι gps  .Αλλα η μπαταρια κραταει λιγοτερο.

Δημοσ.

Σε εμένα δεν ήρθε ποτέ το voucher, τραγική εξυπηρέτηση το site.

Tα freebuds 4 ήθελα, τελικά τα πήρα από αλλού.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...