dinosz750 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, spirospatra1 είπε Παραγγελία Δευτέρα βράδυ. Φαινόταν εκκρεμης κ σήμερα παρέλαβα. Πάτρα. Καλό νέο αυτο! Είμαι κ εγώ Πάτρα κ έχω παραγγείλει απο Τρίτη μεσημέρι ένα band 6 το οποίο θέλω να δώσω δώρο την άλλη βδομάδα κ δείχνει ακόμα ότι εκκρεμεί κ αγχώθηκα μήπως καθυστερήσει πολύ! Με τι κουριερ σου ηρθε; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2021 από dinosz750
spirospatra1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Με ταξί!! Χαχαχα στο τηλέφωνο μου είπε ότι είναι από την acs!
power_1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Πηρε καποιος κουπονι απο το μαγαζι κανωντας εγγραφη προσφατα? Εμενα δεν ηρθε τιποτα εδω κι 8 μερες. Ασε που ενω εκανα λογαριασμοστο μαγαζι δεν με αφηνει να μπω σε αυτον
dsk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Έβαλα τρία διαφορετικά email αλλά κανένα κουπόνι δεν ήρθε... Τι γίνεται? Αν έχει κανείς κάποιο περίσσιο ας στείλει.. Εύχαριστω.
Devilcried Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Και εγώ 7 μέρες τώρα με 2 διαφορετικά emails δεν έχω πάρει κουπόνι. Αν κάποιος έχει περίσσιο θα με ενδιέφερε.
ipal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Νομίζω τα κουπόνια είναι tied στο email που έγινε η εγγραφή. 1
Incepted Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Το κουπόνι εφαρμόζεται στο καλαθι , οχι στο checkout , εκανε λιγες μερες να ερθει 5-6 αλλα Band 6 στα 29 ευρω ειναι steal
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ipal είπε Νομίζω τα κουπόνια είναι tied στο email που έγινε η εγγραφή. Αυτο ακριβώς
dinosz750 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Αυτο ακριβώς Έδωσα κουπόνι από δικό μου 2o email σε ένα παιδί σε άλλο forum κ το δέχθηκε το site. Το περίεργο είναι ότι όταν έκανε copy paste δεν του το πέρναγε κ το έγραψε στο χερι κ το πέρασε κ πήρε το huawei band 6.
_Biohazard_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, dinosz750 είπε Έδωσα κουπόνι από δικό μου 2o email σε ένα παιδί σε άλλο forum κ το δέχθηκε το site. Το περίεργο είναι ότι όταν έκανε copy paste δεν του το πέρναγε κ το έγραψε στο χερι κ το πέρασε κ πήρε το huawei band 6. Εκανε μήπως δικό του account? Εαν ναι, με το email που είχε πάει το κουπόνι; Γιατί εμένα δεν δέχτηκε σε ήδη υπάρχοντα λογαριασμό, που είχε ηδη χρησιμοποιηθεί το κουπόνι που είχε σταλεί για το email αυτό, να χρησιμοποιήσω κουπόνι από άλλο email μου. Χρειάστηκε να κάνω νέο λογαριασμό με εκείνο το email και έτσι το πήρε μια χαρά και έγινε η παραγγελία.
dinosz750 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Εκανε μήπως δικό του account? Εαν ναι, με το email που είχε πάει το κουπόνι; Γιατί εμένα δεν δέχτηκε σε ήδη υπάρχοντα λογαριασμό, που είχε ηδη χρησιμοποιηθεί το κουπόνι που είχε σταλεί για το email αυτό, να χρησιμοποιήσω κουπόνι από άλλο email μου. Χρειάστηκε να κάνω νέο λογαριασμό με εκείνο το email και έτσι το πήρε μια χαρά και έγινε η παραγγελία. Ναι έκανε δικό του account με αλλο mail. Εγώ απλά του στειλα το κωδικό που ειχα κ στην αρχή μου πε δεν τον παίρνει αλλά μετά το πληκτρολογισε ένα ένα τα γραμματα/αριθμούς αντί για copy paste κ το παρήγγειλε κ το περιμένει. Δεν ξέρω τι παίζει με το site τους, γενικά είναι ο,τι να 'ναι. Πάντως τώρα που δοκίμασα με 3ο mail δεν ήρθε ο κωδικός, μόνο το email επιβεβαίωσης ότι θελω να εγγραφώ.
miltostammy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μάλλον μια το δεχεται μια οχι. Έκανα εγγραφή με 3 λογαριασμους μου, gmail, yahoo, hotmail. Πήρα 3 κουπονια. Τα 2 τα πέρασε στο gmail που ειχα κανει εγγραφή. Το 3ο, του hotmail, οχι. Αναγκάστηκα να κάνω παραγγελία με το αντιστοιχο mail. Στην τελική παραγγελία στις παρατηρησεις ζήτησα να αποσταλούν και οι άλλες παραγγελίες μου μαζί, δινοντας τον αριθμό της κάθε μίας. Ηρθαν Πατρα σε 2 εγάσιμες ενώ έγραφε οτι εκκρεμούν ακόμα όλες οι παραγγελίες. Αγόρασα 2 band6 και ακουστικα freebuds 4i...εβγαλα τα δωρα πρωτοχρονιάς σε καλύτερες τιμές και από skroutz. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από miltostammy
dinosz750 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, miltostammy είπε Μάλλον μια το δεχεται μια οχι. Έκανα εγγραφή με 3 λογαριασμους μου, gmail, yahoo, hotmail. Πήρα 3 κουπονια. Τα 2 τα πέρασε στο gmail που ειχα κανει εγγραφή. Το 3ο, του hotmail, οχι. Αναγκάστηκα να κάνω παραγγελία με το αντιστοιχο mail. Στην τελική παραγγελία στις παρατηρησεις ζήτησα να αποσταλούν και οι άλλες παραγγελίες μου μαζί, δινοντας τον αριθμό της κάθε μίας. Ηρθαν Πατρα σε 2 εγάσιμες ενώ έγραφε οτι εκκρεμούν ακόμα όλες οι παραγγελίες. Αγόρασα 2 band6 και ακουστικα freebuds 4i...εβγαλα τα δωρα πρωτοχρονιάς σε καλύτερες τιμές και από skroutz. Κ εσύ Πατρα κ παρέλαβες; Εγώ τπτ ακόμα! Παρηγγειλα Τρίτη μεσημέρι κ αγνοείται η τύχη του κ το θέλω για δώρο... με acs σου ήρθε όπως του άλλου Πατρινού συμφορουμιτη;
miltostammy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κυριακή μεσάνυχτα ισως ξημερωματα Δευτερας εγινε η παραγγελία. Ναι φιλε μου με acs ηρθαν, Πάτρα. Θεωρω αυριο μεθαυριο το πολυ θα τα εχεις. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από miltostammy 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις