makis269 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 8:49 ΜΜ, Tzimmys είπε Πάντως το gt2 που περιμένω καιρό μπας και βγει καλή προσφορά, έχει αρχική 150-20 ευρώ το voucher πέφτει στα 130, όταν το έβρισκες εδώ και καιρό κοντά στα 100... ακόμα τόσο το βρίσκεις
TheDay2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Σε huawei band 6 που προσπαθησα, δε μου δεχεται τον κωδικο με τα 20 ευρω. Επισης χρεωνει 3 ευρω την αντικαταβολη.
dinosz750 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μου ήρθε το κουπόνι κ πήρα Huawei band 6 στα €29 ευρώ! Thanks
blueangel3 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Εμένα μου ήρθε χθες το απόγευμα το κουπόνι, όλα καλά!
Vault13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Ηρθε! Διευψευσε και ολους τους….σιγουρους οτι δεν θα στελναν! τωρα δεν ξερω τι να παρω εχω 3 που κοιταω 2
Konsmal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Ήρθε και πήρα δεύτερο ζευγάρι από τα 4i. Εξαιρετική τιμη για εξαιρετικα ακουστικά, ίσως και τα καλύτερα ως 100 ευρώ 1
drdedus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, Vault13 είπε Ηρθε! Διευψευσε και ολους τους….σιγουρους οτι δεν θα στελναν! τωρα δεν ξερω τι να παρω εχω 3 που κοιταω χωρίς παρεξήγηση εσυ τουλάχιστον φροντισες , μπορεις να πάρεις το μακρύτερο!! Νομίζω οτι όλοι αυτό θα πάρουμε γιατί οι τιμές έπαιζαν πάνω κάτω δεν ειναι και τρομερό.. Πήρε κανείς λαπτοπ τιμολόγιο? Γιατί μαλλον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ακόμα..! 1
Vault13 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πηρα το Huawei Band 6 και ψηνομαι &για αλλα πραγματάκια. Με νέες εγγραφές 😘 1 ώρα πριν, Konsmal είπε Ήρθε και πήρα δεύτερο ζευγάρι από τα 4i. Εξαιρετική τιμη για εξαιρετικα ακουστικά, ίσως και τα καλύτερα ως 100 ευρώ τι το φοβερό έχουν, σαν άσχετος που είμαι ρωτάω. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2021 από Vault13
nek4d Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, drdedus είπε ...Πήρε κανείς λαπτοπ τιμολόγιο? Γιατί μαλλον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ακόμα..! Σωστο point! Και θα ρωταγα αν αξιζει καποιο φορητο, αλλα χωρις τιμολογιο, δεν ασχολουμαι, γλυτωσα το διλλημα ...
sxbruno Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, drdedus είπε Πήρε κανείς λαπτοπ τιμολόγιο? Γιατί μαλλον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα ακόμα..! Έκανα εγώ αγορά με τιμολόγιο. Πλήρωσα και τον ΦΠΑ και την επόμενη μέρα με κάλεσαν και μου επέστρεψαν την αξία του ΦΠΑ. Προχθές παρέλαβα το λάπτοπ αλλά πουθενά το τιμολόγιο. Μόνο ένα δελτίο αποστολής. Πήρα τηλ και η κοπέλα που μίλησα ήταν ευγενικότατη αλλά παντελώς άσχετη. Μου είπε ότι τους έχουν πει να μην εκδίδουν παραστατικά στις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Σήμερα μίλησα με έναν υπεύθυνο ο οποίος μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα στο λογιστήριο και θα το κόψουν όταν λυθεί. Ευελπιστεί την άλλη εβδομάδα. Εγώ βιάζομαι για να καταθέσω στον ΕΣΠΑ. Γενικά ενώ στην αρχή μου φάνηκαν σούπερ αφού παρέλαβα αμέσως τώρα μου φαίνονται σούπερ ανοργάνωτοι.
Konsmal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, Vault13 είπε Πηρα το Huawei Band 6 και ψηνομαι &για αλλα πραγματάκια. Με νέες εγγραφές 😘 τι το φοβερό έχουν, σαν άσχετος που είμαι ρωτάω. Μεγαλη μπαταρία, καλή συνδεσιμότητα, αισθητά καλό ήχο σε μουσική και κλήσεις σε βαθμό που δεν έχει σύγκριση με τον ανταγωνισμό του
papath Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Εβαλα μια παραγγελία πριν 2 μέρες και η κατάσταση είναι ακόμα "Εκκρεμεί" . Προχώρησε/ άλλαξε κατάσταση σε κάποιον η παραγγελία του?
drdedus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Στις 15/12/2021 στις 2:56 ΜΜ, sxbruno είπε Έκανα εγώ αγορά με τιμολόγιο. Πλήρωσα και τον ΦΠΑ και την επόμενη μέρα με κάλεσαν και μου επέστρεψαν την αξία του ΦΠΑ. Προχθές παρέλαβα το λάπτοπ αλλά πουθενά το τιμολόγιο. Μόνο ένα δελτίο αποστολής. Πήρα τηλ και η κοπέλα που μίλησα ήταν ευγενικότατη αλλά παντελώς άσχετη. Μου είπε ότι τους έχουν πει να μην εκδίδουν παραστατικά στις ηλεκτρονικές παραγγελίες. Σήμερα μίλησα με έναν υπεύθυνο ο οποίος μου είπε ότι υπάρχει πρόβλημα στο λογιστήριο και θα το κόψουν όταν λυθεί. Ευελπιστεί την άλλη εβδομάδα. Εγώ βιάζομαι για να καταθέσω στον ΕΣΠΑ. Γενικά ενώ στην αρχή μου φάνηκαν σούπερ αφού παρέλαβα αμέσως τώρα μου φαίνονται σούπερ ανοργάνωτοι. σε εμάς είπαν οτι δεν μπορούν ακόμα να κόψουν. το πήραμε απο Κωτσόβολο. ούτε σκρουτζομαγαζο τόσο χάλια οργάνωση
HarrisStratos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενώ υπόσχονται αποστολή την επόμενη εργάσιμη στην Αττική αν γίνει πριν τις 2 το μεσημερι, η παραγγελία παραμένει εδώ και 2 μέρες σε κατάσταση "εκκρεμεί" . Επισης για να γίνει η παραγγελία προσπάθησα πολλές φορές να εγγράφω στο site χωρίς επιτυχία, και κατάφερα να εγγράφω μόνο μέσω google. Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, για να χρησιμοποιήσω το κουπόνι 20€, ήθελε 3-4 φορές δοκιμή μέχρι να το δεχτεί. Αν αυτό δεν είναι προχειροδουλειά, τότε τι είναι; Και ποια είναι τελοσπαντων αυτή η golden courier που αναφέρει ότι συνεργάζεται???😂 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από HarrisStratos 1
spirospatra1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Παραγγελία Δευτέρα βράδυ. Φαινόταν εκκρεμης κ σήμερα παρέλαβα. Πάτρα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις