Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mpegleris είπε

Αν δεν στέλνουν ούτε καν το κουπόνι που υπόσχονται τότε περιμένουν να μπει κανένας να ψωνίσει με κάρτα? Γιατί λέει κιόλας για πάνω από 500€ δεν δέχονται αντικαταβολή... Λίγο περίεργα μας τα λέει η ντόπια Huawei και κρίμα γιατί σκεφτόμουν για το matebook 14 4800H με το 10% από 850 βγαίνει στα 760 περίπου. ΑΝ βάλεις και το κουπόνι (αν έρθει κάποτε) βγαίνει ακόμα φτηνοτερα και ναι έτσι συμφέρει. Αλλά το ρισκάρεις ?????

Υπάρχει νόμος του κράτους δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές με μετρητά πάνω από 500€ γενικά και παντού..

• Like 1
  • Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω τι προβληματα μπορει να εχουν - δεν εχω ασχοληθει με το θεμα. Μου αρκουσε προ λιγων μηνων το "οχι" που ελαβα στην προσφορα τους για επιπλεον εγγυηση (ειχαμε τοπικ) σε ταμπλετ τους (αγορασμενο απο ευρωπαικο Αμαζον) για να μην μπω καν σε διαδικασια να κοιταξω τωρα για οποιαδηποτε αγορα, για κουπονι κλπ, επομενως δεν εχω ιδια γνωση. 

Αλλα διαβαζοντας ξανα σημερα το τοπικ, νομιζω οτι μενει ψηλα χωρις ουσιαστικο λογο - δεν εχει λογο υπαρξης εκ των πραγματων. 

Κλειδωνει επομενως.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, στείλανε το κουπόνι. 20 ευρώ για αγορές άνω των 40 ευρώ και 10% για αγορές πάνω από 500€ σε δυο ξεχωριστές παραγγελίες όμως απ' ότι καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από akrani19
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, akrani19 είπε

Καλημέρα, στείλανε το κουπόνι. 20 ευρώ για αγορές άνω των 40 ευρώ ή 10% για αγορές πάνω από 500€.

Και τα δυο κουπόνια έστειλαν. Όμως οι τιμές είναι τόσο ψηλά που δεν βλέπω καμία έκπτωση με τα κουπόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα μου εστειλαν και μενα το κουπονι,πιστευω για οποιον θελει ακουστικα ειναι steal τα freebuds 4i που βγαινουν με το κουπονι 39€ τελικη τιμη

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, sipiak1992 είπε

καλημερα μου εστειλαν και μενα το κουπονι,πιστευω για οποιον θελει ακουστικα ειναι steal τα freebuds 4i που βγαινουν με το κουπονι 39€ τελικη τιμη

Δεν περναει ο κωδικός γιατί είναι κάτω από τα 40 ευρώ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, anonymGR είπε

Δεν περναει ο κωδικός γιατί είναι κάτω από τα 40 ευρώ.

μια χαρα μου το περασε εμενα τι να σου πω δοκιμασε παλι

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sipiak1992 είπε

μια χαρα μου το περασε εμενα τι να σου πω δοκιμασε παλι

Ξανά δοκιμασα τώρα και μου το πέρασε. !

Thanks 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, spirospatra1 είπε

Καλημέρα. Έχει κάποιος κωδικό?

Τα freebuds 4 βγαίνουν 89???

Ευχαριστώ πολύ.

Κάνε εγγραφή στο newsletter και θα σου στειλουν κωδικο στο email σου .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα και σε μενα. Καλα με δοσεις τα στελνουν; Μαλλον ε; Για να μην στερεψει η κανουλα :) σιγουρα καποιοι δεν τα θελετε, ενα pm παρακαλω κανα κουπονακι.

Επεξ/σία από Vault13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...