Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blueangel3 είπε

https://www.huaweistore.gr/el/etaireia/oroi-chrisis-kouponion-2/

Όταν πρωτοάνοιξα το topic, έλεγε μέχρι 31/12.Οντως τώρα μέχρι και 07/01 ισχύει. 

Απο το email που μου εστειλαν:

"Να σας ενημερώσουμε ότι το παρόν κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 6/12/2021 ώρα 14:00 έως και 07/01/2021 ώρα 23:59 και μπορείτε να ενημερωθείτε και για τους όρους χρήσης και προϋποθέσεις εδώ: https://www.huaweistore.gr/el/etaireia/oroi-chrisis-kouponion-2/"

Δημοσ.

Μου στειλαν ενα τετοιο απο email. Το βαζω και παω να πληρωσω:

Εxpired coupon μου βγαζει ενω γραφει 07/01 ξεκαθαρα.

κανεις αλλος το παθε;

• Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vault13 είπε

Μου στειλαν ενα τετοιο απο email. Το βαζω και παω να πληρωσω:

Εxpired coupon μου βγαζει ενω γραφει 07/01 ξεκαθαρα.

κανεις αλλος το παθε;

Ναι και σε μενα το ιδιο γινεται

Δημοσ.

Δε βλέπω να το έχει αναφέρει κανείς, αλλά οι τιμές στα Freebuds (τουλάχιστον) έχουν αλλάξει, καθότι έχει αφαιρεθεί η αρχική έκπτωση που είχαν. Π.χ. τα Freebuds 4i είχαν τιμή 79 €, με την αρχική έκπτωση 59 € και με το κουπόνι τα παίρναμε 39 €. Τώρα έχουν 79 €. Τα Freebuds Pro είχαν 179 €, με την αρχική έκπτωση 109 € και με το κουπόνι τα έπαιρνε κανείς 89 €. Τώρα είναι στα 179 €.

Σήμερα δοκίμασα για λίγες ώρες τα Freebuds 4i. Σημειώνω ότι το μέτρο σύγκρισης που έχω είναι τα Honor Choice, καθώς και κάποια παλιά ασύρματα με καλώδιο (μεταξύ τους), τα οποία δεν είχαν και κανένα σοβαρό feature.

- Σε ό,τι αφορά τον ήχο τα Freebuds είναι καλά. Ελαφρώς πιο πλούσιος / ευρύς ήχος σε σχέση με τα Honor Choice, αλλά όχι καμιά απίστευτα μεγάλη διαφορά. Αυτή η μικρή διαφορά υπέρ τους μάλλον οφείλεται στο ότι τα Honor Choice έχουν 7mm driver ενώ τα Freebuds 4i έχουν 10mm driver. Στο μπάσο δεν μπορώ να πω προς το παρόν ότι έχω διαπιστώσει διαφορές, και έχω και την εντύπωση ότι τα πρίμα / vocals στα Freebuds 4i είναι ελαφρώς πιο ανεβασμένα.

- Εκεί που είδα μεγάλη διαφορά και εξεπλάγην ευχάριστα ήταν το θέμα του noise & wind call cancellation, αλλά και του ANC. Περπατούσα κόντρα στον αέρα και οι συνομιλητές μου με άκουγαν πεντακάθαρα (δοκίμασα με τρεις διαφορετικούς). Με τα Honor Choice και δε με άκουγαν και δεν άντεχαν (στα αυτιά τους) το θόρυβο που δημιουργούσε ο αέρας ή άλλα αντικείμενα / συνομιλίες / κλπ γύρω μου. Σε ότι αφορά το ANC και το Awareness mode, επίσης είδα πολύ καλά αποτελέσματα.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι στα gestures ενώ στο Double-tap μπορείς να διαλέξεις ξεχωριστή ενέργεια σε δεξί και αριστερό ακουστικό, στο Touch and hold ό,τι επιλέξεις γίνεται υποχρεωτικά και στα δύο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λειτουργουν τα κουπονια σημερα. Το φτιαξαν ειχαν τεχνικο προβλημα.

γραψτε το κουπονι με το χερι αν δεν το περναει.

το προβλημα ομως ειναι αυτο που ειπε ο stark, οτι χαθηκαν καποιες πολυ καλες τιμες. Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε :) 

Επεξ/σία από Vault13
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...