@ngelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σε όλους, θέλω ν' αγοράσω Tablet για τις παρακάτω εργασίες: 1. Να κρατάω σημειώσεις στο Πανεπιστήμιο. 2. Να βλέπω ταινίες και Netflix (π.χ. σε διακοπές) 3. Να διαβάζω βιβλία (pdf) Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο: Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4" με WiFi και Μνήμη 64GB Oxford Grey - Skroutz.gr Apple iPad 2021 10.2" με WiFi και Μνήμη 64GB Space Gray - Skroutz.gr Ποιο λέτε να προτιμήσω; Έχετε κάποια άλλη πρόταση μέχρι αυτά τα χρήματα;
-WISE- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. Αφού το θες για διάβασμα και ταινίες σημαίνει ότι θες οθονάρα. Πίστεψέ με δεν θα σε απογοητεύσει. (Έχει και εξαιρετικά ηχεία)
@ngelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, -WISE- είπε Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. Αφού το θες για διάβασμα και ταινίες σημαίνει ότι θες οθονάρα. Πίστεψέ με δεν θα σε απογοητεύσει. (Έχει και εξαιρετικά ηχεία) Παίρνει και την γραφίδα της Samsung;
-WISE- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, @ngelos είπε Παίρνει και την γραφίδα της Samsung; Όχι φίλε μου.
@ngelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, -WISE- είπε Όχι φίλε μου. Δυστυχώς είναι σημαντικό για το Πανεπιστήμιο που το θέλω.
GATE123 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά στο Huawei MediaPad M5 Lite 8.0 δεν βρήκες πενάκι?
@ngelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, GATE123 είπε Τελικά στο Huawei MediaPad M5 Lite 8.0 δεν βρήκες πενάκι? Δυστυχώς όχι φίλε. Πήρα το Joyroom JR-K12 αλλά δεν λειτουργεί σωστά σε αυτό το τάμπλετ.
Land-decked Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοειτε samsung. Δες το S7 FE, μοντελο 3 μηνων, που μεσα στη συσκευασια εχει το πενακι. Το αγορασα στη μανα μου που πριν ειχε το S5e, και δεν αφηνει το πενακι απτο χερι της! τοσο καλα εκατσε. Αλλιως περιμενε του χρονου για το νεο S8. Η apple σου σπαει τα @@ αν δεν κανεις οτι θελει αυτη. Μονο αν εχεις iphone θα σου ελεγα πανε σε ipad. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από Land-decked
Kastri4ev3r Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 9/12/2021 στις 2:09 ΠΜ, Land-decked είπε Εννοειτε samsung. Δες το S7 FE, μοντελο 3 μηνων, που μεσα στη συσκευασια εχει το πενακι. Το αγορασα στη μανα μου που πριν ειχε το S5e, και δεν αφηνει το πενακι απτο χερι της! τοσο καλα εκατσε. Αλλιως περιμενε του χρονου για το νεο S8. Η apple σου σπαει τα @@ αν δεν κανεις οτι θελει αυτη. Μονο αν εχεις iphone θα σου ελεγα πανε σε ipad. Να ρωτήσω για το s7 αφού εχεις εμπειρια, ειναι καλη η εμπειρια στο να κρατας σημειωσεις? Δηλαδη ανταποκρινεται σωστα το πενακι? Επισης γνωριζεις αν τα notes μπορεις να τα μεταφερεις σε καποιο drive ή στο Pc?
Land-decked Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Kastri4ev3r είπε Να ρωτήσω για το s7 αφού εχεις εμπειρια, ειναι καλη η εμπειρια στο να κρατας σημειωσεις? Δηλαδη ανταποκρινεται σωστα το πενακι? Επισης γνωριζεις αν τα notes μπορεις να τα μεταφερεις σε καποιο drive ή στο Pc? Ναι όλα οκ με το πενάκι.. στα 470 ευρώ το Fe είναι τίμιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα