Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Είμαι 18 ετών και έχω προσωρινό δίπλωμα οδήγησης (πέρασα τις εξετάσεις πριν μια βδομάδα). Ο πατέρας μου έχει ένα αμάξι με leasing από την Hertz και για να το οδηγήσω νόμιμα πρέπει να με δηλώσει δεύτερο οδηγό ώστε να με καλύπτει η ασφάλεια. Αυτός μου λέει ότι δεν γίνεται επειδή πρέπει να είμαι 21 με 1 χρόνο δίπλωμα, αλλά έχω ακούσει ότι αν δεν καλύπτεις τις προϋποθέσεις αυτές μπορείς να το κάνεις πληρώνοντας έξτρα ασφάλιστρο. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία που γνωρίζει αν γίνεται να με δηλώσει;

ΥΓ. Ναι το ξέρω ότι το πιο απλό είναι να τους πάρω τηλ. απλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν βάλω στη διαδικασία το πατέρα μου.

Δημοσ.

Πάρε τηλ και ρώτησε όπως σου είπαν.

Αυτό που θες είναι το υπασφάλιστρο νέου οδηγού και θα το έχεις μέχρι να γίνεις 23, εάν ήσουν 23 τότε θα το είχες για 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, enelx είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Είμαι 18 ετών και έχω προσωρινό δίπλωμα οδήγησης (πέρασα τις εξετάσεις πριν μια βδομάδα). Ο πατέρας μου έχει ένα αμάξι με leasing από την Hertz και για να το οδηγήσω νόμιμα πρέπει να με δηλώσει δεύτερο οδηγό ώστε να με καλύπτει η ασφάλεια. Αυτός μου λέει ότι δεν γίνεται επειδή πρέπει να είμαι 21 με 1 χρόνο δίπλωμα, αλλά έχω ακούσει ότι αν δεν καλύπτεις τις προϋποθέσεις αυτές μπορείς να το κάνεις πληρώνοντας έξτρα ασφάλιστρο. Υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία που γνωρίζει αν γίνεται να με δηλώσει;

ΥΓ. Ναι το ξέρω ότι το πιο απλό είναι να τους πάρω τηλ. απλά θέλω να είμαι σίγουρος πριν βάλω στη διαδικασία το πατέρα μου.

Kαλά σου είπε ο πατέρας σου.

21 ετών και 1 χρόνο δίπλωμα ισχύει για leasing και εταιρικά οχήματα και αυτό δεν αλλάζει γιατί η ασφάλεια είναι στο όνομα της εταιρείας που το νοικιάζει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από μόνος σου.

Καμμία εταιρεία δεν δίνει όχημα σε οδηγό με τέτοιες προϋποθέσεις.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, enelx είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Το ότι είναι με  leasing σημαίνει ότι πρέπει να διαβάσετε τους ορους της μίσθωσης. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enelx είπε

έχω ακούσει ότι αν δεν καλύπτεις τις προϋποθέσεις αυτές μπορείς να το κάνεις πληρώνοντας έξτρα ασφάλιστρο

Αν το ασφαλίζεις εσύ ναι, στην περίπτωση σας όμως το ασφαλίζει η εταιρεία leasing, μόνο αυτή μπορεί να σας πει αν μπορεί/θέλει να το κάνει και στην περίπτωση που γίνεται πόσο θα κοστίσει.

1 ώρα πριν, enelx είπε

Σίγουρος θα είσαι μόνο αν ρωτήσεις την εταιρεία που κάνει το leasing.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Το ότι είναι με  leasing σημαίνει ότι πρέπει να διαβάσετε τους ορους της μίσθωσης. 

"Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συµπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να κατέχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον για 1 έτος. Σε περίπτωση που εξουσιοδοτηµένος οδηγός δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, υπάρχει δυνατότητα ασφάλισής του, καταβάλλοντας επασφάλιστρο εφόσον αυτός έχει εγκριθεί από την HERTZ." Αυτό λέει στους όρους, ότι έγραψα δηλαδή. Ρώτησα μήπως το έχει κανει και κάποιος άλλος με επασφάλιστρο να μοιραστεί την εμπειρία του.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, enelx είπε

"Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν συµπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να κατέχουν άδεια οδήγησης τουλάχιστον για 1 έτος. Σε περίπτωση που εξουσιοδοτηµένος οδηγός δεν πληρεί τους παραπάνω όρους, υπάρχει δυνατότητα ασφάλισής του, καταβάλλοντας επασφάλιστρο εφόσον αυτός έχει εγκριθεί από την HERTZ." Αυτό λέει στους όρους, ότι έγραψα δηλαδή. Ρώτησα μήπως το έχει κανει και κάποιος άλλος με επασφάλιστρο να μοιραστεί την εμπειρία του.

Πες ότι το έχω κάνει εγώ, πως εμένα προσωπικά η hertz αυτό το αίτημα το έκανε δεκτό ή το απέρριψε, σε τι ακριβώς θα σε βοηθήσει εσένα αυτό?

Αυτό που λένε οι όροι σου λέμε και εμείς, ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, enelx είπε

2 ώρες πριν, enelx είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ,

Δεν εχεις γράψει ακριβώς τα ίδια.Aλλο το έχω ακούσει και άλλο το γράφουν οι όροι.

Και πάλι πρέπει να μιλήσετε  με την hertz. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...