Προς το περιεχόμενο

αντί για TP-LINK ARCHER MR600 v2 , μου στείλαν το v1!

bobis90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόκειται για αγορά του 4g router TP-LINK Archer MR600 v2.

Πριν μια βδομάδα , στη σελίδα του skroutz, κατόπιν αναζήτησης του string "mr600 v2" μου έβγαλε 2 μαγαζιά (σήμερα φάινεται μόνο το πρώτο) , όπως φαίνεται στην παρακάτω αποθηκευμένη σελίδα του google: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:UfBmMNRyU2kJ:https://www.skroutz.gr/s/25466944/TP-LINK-Archer-MR600-v2-%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-4G-Router-Wi-Fi-5-%CE%BC%CE%B5-4-%CE%98%CF%8D%CF%81%CE%B5%CF%82-Ethernet.html%3Ffrom%3Drecommendations+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-b-d

Αγόρασα το προϊόν από το δεύτερο μαγαζί (το techrider από Χίο, που σήμερα δεν υπάρχει πια στην αναζήτηση για mr600 v2) και παρέλαβα σήμερα το v1! Εννοείται ότι δεν το άνοιξα καν,  τι μπορώ να κάνω για να τους το επιστρέψω και να μου στείλουν το v2? Eυχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο σκρουτζ δεν είναι κατάστημα οπότε δεν εξαπατήθηκες από αυτόν.

16 λεπτά πριν, bobis90 είπε

Αγόρασα το προϊόν από το δεύτερο μαγαζί (το techrider από Χίο, που σήμερα δεν υπάρχει πια στην αναζήτηση για mr600 v2) και παρέλαβα σήμερα το v1!

Παρόλο που στην αναζήτηση έβαλες τον όρο v2 σου έβγαλε και παρόμοιο προϊόν. Στο λινκ που εσύ έβαλες φαίνεται ότι το κατάστημα που επέλεξες  είχε τη v1, δεν γράφει πoυθενά v2.

18 λεπτά πριν, bobis90 είπε

Εννοείται ότι δεν το άνοιξα καν,  τι μπορώ να κάνω για να τους το επιστρέψω και να μου στείλουν το v2?

Aν δεν έχουν περάσει 14 μέρες το επιστρέφεις και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Το αγοράζεις από κατάστημα που έχει τη v2

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ο σκρουτζ δεν είναι κατάστημα οπότε δεν εξαπατήθηκες από αυτόν.

Παρόλο που στην αναζήτηση έβαλες τον όρο v2 σου έβγαλε και παρόμοιο προϊόν. Στο λινκ που εσύ έβαλες φαίνεται ότι το κατάστημα που επέλεξες  είχε τη v1, δεν γράφει πoυθενά v2.

Aν δεν έχουν περάσει 14 μέρες το επιστρέφεις και παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Το αγοράζεις από κατάστημα που έχει τη v2

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Δεν αναφέρει ούτε τη v1 αλλα τέσπα, το πρόβλημα είναι το εξής: Θα ήθελα όμως άλλη μια απάντηση στο εξής αλλά από κάποιον που γνωρίζει/έχει δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προϊόντα. Αξίζει όλη αυτή η επιπλέον ταλαιπωρία για το v2? Mιας και διαβάζω στο net ότι έχουν παραπλήσιες ιδιότητες και ότι carrier aggregation με κατάλληλo beta firmware , υποστηρίζει και το v1.

Επεξ/σία από bobis90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...