kogba Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εδώ και κάποιες ώρες, η συντήρηση του ψυγείου μου(το πάνω μισό μέρος) είτε είναι μειωμένη είτε σταμάτησε εντελώς. Η κατάψυξη λειτουργεί μια χαρά(κρύος αέρας βγαίνει κανονικά από τους αεραγωγούς), αλλά, η συντήρηση έχει πρόβλημα. Οι αεραγωγοί της συντήρησης δεν είναι καλυμμένοι από τρόφιμα. Τελευταία, παρατήρησα ότι πιάνει πάγο στην κατάψυξη στο πάτωμα, κάτι που δεν έκανε έως σχετικά πρόσφατα, αλλά δεν έδωσα σημασία, απλά τον αφαιρώ. Οι αεραγωγοί της κατάψυξης είναι καθαροί, δεν έχουν πάγο. Αύριο θα πάω να βρω κανένα τεχνικό, αν σταθώ τυχερός γιατί θα λείψω από μεθαύριο. Δεν βγαίνει κρύος αέρας από τους αεραγωγούς, το δοκίμασα κάμποσες φορές ανά διαστήματα, να δω τι συμβαίνει. Το ψυγείο είναι Candy, αγορασμένο εδώ και 2 χρόνια και κάτι μήνες. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
papoys1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εάν είναι nofrost και σου πιάνει πάγο στην κατάψυξη κάτι φταίει . Το έκανε της κόρης μου και έφταιγε ότι το σωληνάκι που διοχετεύει τα νερά από την εσωτερική πλάτη της συντήρησης στο πάνω μέρος του μοτέρ και τα εξατμίζει είχε βουλώσει και χωρίς να ξέρω πως κατέληγαν στην κατάψυξη και δημιουργούσαν πάγο. Το ξεβούλωσα και σταμάτησε να παράγει πάγο στη βάση της κατάψυξης. Δες μήπως έχει το ίδιο πρόβλημα. όσο για τη συντήρηση εκεί αν δεν λειτουργεί μάλλον πρέπει να το δει μάστορας.
kogba Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 @papoys1: σε ευχαριστώ για την απάντηση. Άνοιξα το κάλυμμα της εσωτερικής πλάτης του άνω μέρους, δεν έχει κάτι ή τουλάχιστον δεν βλέπω εγώ, σαν μεγάλοι αεραγωγοί μου φαίνονται που φέρνουν αέρα από την κατάψυξη(φαντάζομαι, αναλόγως με το πώς κρίνει ο αισθητήρας) . Άνοιξα και το κάτω μέρος, δεν μπορώ να καταλάβω τι και πώς, δεν φαίνεται κάτι εμφανές, πρώτη φορά το κάνω και δεν έχει και κανένα βίντεο μπας και με κατευθύνει συγκεκριμένα. No frost το ψυγείο. Κάλεσα τεχνικό και περιμένω αν μπορέσει, σε μερικές ώρες.
teot Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Το πρόβλημα με πάγο στον πάτο της κατάψυξης μου έτυχε και μένα σε Samsung δύο φόρες σε μια οκταετία που το έχω.... η συντήρηση λειτουργούσε κανονικά . Οταν το έκανε την πρώτη φορά πήρα τηλέφωνο φίλο ψυκτικό και μου είπε να το κάνω απόψυξη πάνω από ένα 24ωρο γιατι έχει πιάσει πάγο το σωληνάκι αποστράγγισης και δεν φεύγουν τα νερά από το λιώσιμο του πάγου που κάνει κάθε μέρα και να ρίξω και μια ματιά στην απόληξη στο λεκανακι πάνω από το μοτέρ γιατι πιάνει μια παχύρρευστη γλίτσα και εμποδίζει τα νερά να φύγουν. Και τις δυο φορές με την απόψυξη διορθώθηκε, Και αν δεις το manual θα δεις ότι ο κατασκευαστής στα nofrost συνιστά απόψυξη μια φορά τον χρόνο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα