stratos979 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που έχετε δοκιμάσει και ξέρετε ότι είναι καλό; θέλω κάτι με καλή απόκριση στα analog sticks (να πατάς λίγο για περπάτημα και περισσότερο για τρέξιμο) προυπολογισμός γύρω στα 40 ε προτιμώ με καλώδιο ή αν δεν υπάρχει κάτι με καλώδιο 2,4 Ghz ασύρματο που να μπορείς να παίξεις και με καλώδιο ευχαριστώ
pictorino Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Η μόνη εγγυημένη λύση είναι τα χειριστήρια του xbox αλλά κοστολογούνται πάνω από 40€. Από κει και πέρα, στις γνωστές σελίδες αναζήτησης προϊόντων βρίσκεις πολλά στο στυλ του dualshock 3.
Sakiz105 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 9:48 ΜΜ, stratos979 είπε μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο που έχετε δοκιμάσει και ξέρετε ότι είναι καλό; θέλω κάτι με καλή απόκριση στα analog sticks (να πατάς λίγο για περπάτημα και περισσότερο για τρέξιμο) προυπολογισμός γύρω στα 40 ε προτιμώ με καλώδιο ή αν δεν υπάρχει κάτι με καλώδιο 2,4 Ghz ασύρματο που να μπορείς να παίξεις και με καλώδιο ευχαριστώ Κυριολεκτικα το καλυτερο που μπορεις να πάρεις είναι το dualsense. Βγαίνει στα 53-55 αλλα θεωρώ τα αξίζει.
stratos979 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 ευχαριστώ παιδιά pictorino έχω ένα στυλ xbox μπορείς να αλλάξεις και την θέση των μοχλών και να κάνεις σαν dualshock (swappable) αλλά απλά δεν μπορώ να το συνηθίσω :P https://www.youtube.com/watch?v=NnE2_oqFlYc Sakiz105 παράγγειλα 1 αναλογικό μηχανισμό για να αλλάξω το αριστερό αναλογικό του ps2 χειρστηρίου που έχω και που κολλάει αλλά είδα το dualsense που πρότεινες (youtube) και μου άρεσε πάρα πολύ, φαίνεται πολύ άνετο
stratos979 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν βρίσκω το κουμπί για edit τελικά πήρα ένα σετ από 2 μοχλούς για x360 (ταιριάζουν για το ps2 μου χειριστήριο) ξεκόλλησα τον αριστερό μοχλό, κόλλησα αυτόν του x360 και έβαλα και λίγο silicon grease για πλαστικά σαν καινούργιο και απόκριση όπως το ορίτζιναλ και κόστος 11ε (για να ξεκολλήσει εύκολα ο μοχλός χρησιμοποίησα ένα hot air station, με το κολλητήρι σκέτο απλά δεν) Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2022 από stratos979
petran79 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Mπορεις να χρησιμοποιήσεις και κανονικό χειριστήριο ps3 και ps4 και με το ds4windows αναγνωρίζεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα