Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά, 

Αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο σύστημα. Καταρχάς, σας ευχαριστώ για τον κόπο και τον χρόνο σας να το διαβάσετε και να δώσετε λύσεις. Γενικά, δεν ψάχνω κάτι τρομερό (ακόμα την σημερινή εποχή), καθότι δεν παίζω cutting-edge παιχνίδια. 

Από και πέρα, δεν ξέρω τι άλλο να πω! Απλά, χρειάζομαι την βοήθεια σας! Σας ευχαριστώ! :)

• Ποσό που διαθέτουμε: 950 - 1,200 (Προφανώς όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο)
  • Χρήση υπολογιστή: Gaming 1080p, 60FPS, High ή Ultra, σε ΌΧΙ όμως σε σούπερ απαιτητικά παιχνίδια: Για παράδειγμα:

Doom 3 BFG:

RECOMMENDED: OS:Windows Vista-64/ Windows 7-64 Processor:2.4 GHz dual core Memory:3 GB system RAM Graphics:NVIDIA GeForce GTX 260 / ATI Radeon HD 5850, 768 MB video RAM Hard Drive:11 GB Sound:Windows compatible sound card Additional:3D Monitor + compatible glasses

Pathfinder: Kingmaker:

RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 7 64-bit or newer Processor: Intel Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz Memory: 8 GB RAM Graphics: ATI Radeon HD 5770 or NVIDIA GeForce GTX 960M Storage: 30 GB available space Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

Wolfenstein: Youngblood:

RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Win7, 8.1, or 10 64-Bit Processor: AMD FX-9370/Ryzen 5 1600X or Intel Core i7-4770 Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB (Current available GPU RTX2060) or AMD equivalent Storage: 40 GB available space

Syberia: The World Before:

RECOMMENDED: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10 Processor: i7 8700 or higher Memory: 16 GB RAM Graphics: Nvidia GTX 1060 or Amd R9 390X / Fury X DirectX: Version 12 Storage: 13 GB available space Additional Notes: SSD recommended

Sam & Max Save the World:

Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 7 64Bit Service Pack 1 Processor: Intel Core 2 Duo 2.4GHz Memory: 2 GB RAM Graphics: Nvidia GTS 450+ with 1024MB+ VRAM (excluding GT) DirectX: Version 11 Storage: 2 GB available space Sound Card: DirectX 11 sound device Additional Notes: Intel integrated graphics not supported

Duke Nukem: Atomic Edition (lol εντάξει)

Ξέρω ότι κάποια είναι τελείως lol, αλλά τα έβαλα για μια γενική εικόνα του τι περιμένω, τέλος πάντων.

• Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Κανένα.
  • Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.: Όχι.
  • Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?: Ναι, γιατί όχι; Όχι, ηχεία. Επίσης, θέλω Drive. (Αυτά είναι εκτός budget).
  • Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).: Αθήνα.
  • Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα συγκεκριμένο αν γίνεται.
  • Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?: Εγώ.
  • Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .: Όχι, αδιάφορο.

Οτιδήποτε άλλη απορία έχετε, θα απαντήσω άμεσα! Απλώς μια σεβαστή gaming λύση!

Αν χρειάζεται να ανεβούμε και στα 1,400 ευρώ, γίνεται. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.

Καλησπερα και σε σενα.

Αυτη τη στιγμη η πιο vfm συνθεση που βγαινει ειναι με i5 11400f - B560 μητρικη - 16gb ram -ssd/nvme (εαν εχεις πολλα games πας κατευθειαν σε 1ΤΒ) τροφοδοτικο περιπου 600-700w για να εχεις περιθωριο για πιο μεγαλη καρτα στο μελλον,και κουτι εμπρος με σιτα και καποιους ανεμιστηρες για καλη ψυξη.

Αυτος ειναι ενας γενικος μπουσουλας με βαση τον 11400f που βρισκεται σε πολυ καλη τιμη τωρα που μιλαμε (γιατι αυριο δεν ξερεις) και ειναι ικανος να τρεξει καρτες γραφικων αρκετα μεγαλυτερες απο αυτες που μπορεις να αγορασεις τωρα.

293169589_Screenshot2021-12-07at20-28-21-Skroutzgr.png.240902bee1031b6ecfd324d7c010139e.png

Αυτο ειναι ενα build με πολυ καλα parts,gold τροφοδοτικο με 10 ετη εγγυηση,δισκος πολυ γρηγορος με 5 ετη εγγυηση,μνημες οτι καλυτερο,μητρικη με πολυ καλη ψυξη και με πολλες θυρες,κουτακι αρκετα καλο και πολυδουλεμενο με καλα αποτελεσματα.Βεβαια κουτι βαζεις οτι θελεις εσυ ειναι εντελως υποκειμενικο του γουστο του καθενος.

Αυτη η συνθεση βγανει απο 600-620 ευρω,απο δω και περα οσα διαθετεις πανε για καρτα γραφικων και φτανεις μεχρι οπου φτανει και η τσεπη σου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Καλησπερα και σε σενα.

Αυτη τη στιγμη η πιο vfm συνθεση που βγαινει ειναι με i5 11400f - B560 μητρικη - 16gb ram -ssd/nvme (εαν εχεις πολλα games πας κατευθειαν σε 1ΤΒ) τροφοδοτικο περιπου 600-700w για να εχεις περιθωριο για πιο μεγαλη καρτα στο μελλον,και κουτι εμπρος με σιτα και καποιους ανεμιστηρες για καλη ψυξη.

Αυτος ειναι ενας γενικος μπουσουλας με βαση τον 11400f που βρισκεται σε πολυ καλη τιμη τωρα που μιλαμε (γιατι αυριο δεν ξερεις) και ειναι ικανος να τρεξει καρτες γραφικων αρκετα μεγαλυτερες απο αυτες που μπορεις να αγορασεις τωρα.

293169589_Screenshot2021-12-07at20-28-21-Skroutzgr.png.240902bee1031b6ecfd324d7c010139e.png

Αυτο ειναι ενα build με πολυ καλα parts,gold τροφοδοτικο με 10 ετη εγγυηση,δισκος πολυ γρηγορος με 5 ετη εγγυηση,μνημες οτι καλυτερο,μητρικη με πολυ καλη ψυξη και με πολλες θυρες,κουτακι αρκετα καλο και πολυδουλεμενο με καλα αποτελεσματα.Βεβαια κουτι βαζεις οτι θελεις εσυ ειναι εντελως υποκειμενικο του γουστο του καθενος.

Αυτη η συνθεση βγανει απο 600-620 ευρω,απο δω και περα οσα διαθετεις πανε για καρτα γραφικων και φτανεις μεχρι οπου φτανει και η τσεπη σου.

Φίλε, ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να ανέβω σε i7 + κανέναν 600αρι για την κάρτα. Ευχαριστώ ξανά! :) :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, insomniac01 είπε

Φίλε, ευχαριστώ πολύ! Μπορεί να ανέβω σε i7 + κανέναν 600αρι για την κάρτα. Ευχαριστώ ξανά! :) :D

Εαν ειναι να πας σε i7+ τοτε πας σε πιο ακριβη μητρικη (Ζ590) ,θελεις καλη ψυξη οποτε το συνολικο κοστος ανεβαινει.

Εαν εχεις σκοπο λοιπον να ανεβεις να κοιταξεις και σε 12η γενια 12600k - Z690

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Mην τσιγκουνευεσαι το τροφοδοτικο 😁 βαλε κανα πιο μεγαλο gold.

σαν παραδειγμα το εβαλα για το τι μπορει να στησει αν και του φτανει για την 6600 , δεν θα εχει κανενα προβλημα , οτι εβαλα ειναι απο τα πρωτα μαγαζια σε αμεση διαθεσιμοτητα , αν θελει ο φιλος και αποφασισει και ειναι να αλλαξουμε κατι , το μονο ευκολο ειναι . προφανως θελει να το κρατησει καποια χρονια γι αυτο εβαλα τα συγκεκριμενα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, triplex1 είπε

σαν παραδειγμα το εβαλα για το τι μπορει να στησει αν και του φτανει για την 6600 , δεν θα εχει κανενα προβλημα , οτι εβαλα ειναι απο τα πρωτα μαγαζια σε αμεση διαθεσιμοτητα , αν θελει ο φιλος και αποφασισει και ειναι να αλλαξουμε κατι , το μονο ευκολο ειναι . προφανως θελει να το κρατησει καποια χρονια γι αυτο εβαλα τα συγκεκριμενα

Kι εγω πλακιτσα κανω.....😉 μολις το φτιαξει θα το λιωσει.......οποτε με κανα 10ρικο 20ρικο ακομα 100w και gold.

Eτσι για την εγγυηση και μονο.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JDROGAS είπε

Kι εγω πλακιτσα κανω.....😉 μολις το φτιαξει θα το λιωσει.......οποτε με κανα 10ρικο 20ρικο ακομα 100w και gold.

Eτσι για την εγγυηση και μονο.

Ναι ενταξει μπορει να αλλαχτει με ενα 650 και να'χει το κεφαλι του ησυχο

https://www.skroutz.gr/s/24771667/Thermaltake-Smart-BM2-750W-Semi-Modular-80-Plus-Bronze.html

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε

Αληθεια εσεις που εισαστε "παιχνιδιαρηδες"......τι λεει η 6600 εναντι της 1660 super/ti που ειναι πανω κατω στις ιδιες τιμες;

δεν ειμαι μονο στηνω για παιχνιδιαρηδες αν πεσει δουλεια , 1660s  παντως δεν θα εβαζα μονο και μονο για την τιμη αλλα και για την αποδοση που θα εχει ο 5600χ μαζι με την 6600 τη Ζαφειρω

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, triplex1 είπε

δεν ειμαι μονο στηνω για παιχνιδιαρηδες αν πεσει δουλεια

Nαι δεν εννοουσα οτι παιζεις σονι και καλα,(δεν ξερω αλλωστε)

Απλα εγω τα εχω παρατησει με τις καρτες δεν διαβαζω πια.....(δεν επαιζα κιολας ποτε ιδιαιτερα κατι)

Μεχρι την 6970 θυμαμαι......😁 (δεν θυμαμαι κιολας εχω ξεχασει)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Nαι δεν εννοουσα οτι παιζεις σονι και καλα,(δεν ξερω αλλωστε)

Απλα εγω τα εχω παρατησει με τις καρτες δεν διαβαζω πια.....(δεν επαιζα κιολας ποτε ιδιαιτερα κατι)

Μεχρι την 6970 θυμαμαι......😁 (δεν θυμαμαι κιολας εχω ξεχασει)

Μονο στηνω αν εχω κατι και παντα αναλογως την τσεπη του παιχνιδιαρη (καποια παιχνιδια τα βλεπω για λιγο μονο και μονο για να μη χασω επεισοδια)

Η XT  σιγουρα ειναι καλυτερη , για την σκετη ακομη δεν το εχω ψαξει για συγκριση αλλα νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα με τον 5600X αν και ελαφρως ''πετσοκομμενη'' σε σχεση με την XT

Αντε κανε ενα ψαχτηρι λιγο να δουμε κανα συγκριτικο να μας λυθει η απορια

Αυτο βρηκα προχειρα γιατι εχω αλλες δουλειες αυτη τη στιγμη  https://technical.city/en/video/GeForce-GTX-1660-Super-vs-Radeon-RX-6600

Δημοσ.

Eδω με τον 5900 παιζουνε σφαλιαρες με την 3060 12gb.

Aν σκεφτεις οτι η 3060 ουσιαστικα ξεκιναει στα 730 ευρω μια χαρα ειναι η 6600.

Kι εδω τεστακι και συγκρισεις αλλου φτανει και ξεπερναει την 3070 αλλου ειναι κατω απο 3060 κοντα στην 2060.

Ειναι κι αναλογα τι παιχνιδια παιζει ο καθενας.

https://www.tweaktown.com/reviews/9970/sapphire-pulse-radeon-rx-6600/index.html#Introduction

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Eδω με τον 5900 παιζουνε σφαλιαρες με την 3060 12gb.

Aν σκεφτεις οτι η 3060 ουσιαστικα ξεκιναει στα 730 ευρω μια χαρα ειναι η 6600.

Kι εδω τεστακι και συγκρισεις αλλου φτανει και ξεπερναει την 3070 αλλου ειναι κατω απο 3060 κοντα στην 2060.

Ειναι κι αναλογα τι παιχνιδια παιζει ο καθενας.

https://www.tweaktown.com/reviews/9970/sapphire-pulse-radeon-rx-6600/index.html#Introduction

οι 3060 ειναι κατα τη γνωμη μου λιγο για τα μπαζα , αν μιλησουμε για 3000 μονο για  ti  η οποια ειναι σαφως καλυτερη  αλλα αν θυμαμαι καλα πιανει και το 1000ρικο

θα το δω σε λιγο αυτο που βρηκες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...