Προς το περιεχόμενο

Έπεσε το 4G δίκτυο της Vodafone…;;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και 15 λεπτά δεν έχω καθόλου πρόσβαση μέσω κινητού τηλεφώνου στο ιντερνέτ του δικτύου της Vodafone…

Εσείς;;;

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ημουν πριν λίγο κοντά στο Σταύρος Νιάρχος για δουλειά. Είχε μόνο 3G σερνόταν ασύστολα... Η εφαρμογή της δουλειάς, παρόλο που ανταλάσει λίγα δεδομένα, δεν έλεγε να κάνει update με τίποτα...

3 λεπτά πριν, nkarama είπε

Ημουν πριν λίγο κοντά στο Σταύρος Νιάρχος για δουλειά. Είχε μόνο 3G σερνόταν ασύστολα... Η εφαρμογή της δουλειάς, παρόλο που ανταλάσει λίγα δεδομένα, δεν έλεγε να κάνει update με τίποτα...

2070130065_.png.51f5f7cee9cdc2e63da584ed62419c57.png

• Like 1

Περιοχή Πλατεία Αμερικής (κέντρο Αθήνας).

1. Το 4G της Vodafone έχει εξαφανιστεί.
2. Σου δίνει μόνο τη δυνατότητα να μπεις σε 3G ή 2G τα οποία όχι μόνο σέρνονται αλλά είναι κολλημένα (για να ανοίξεις μια ιστοσελίδα ίσως χρειαστεί και δεκάλεπτο)

3. Η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone δεν δουλεύει επίσης: σε βάζει σε πρακτικά άπειρη αναμονή.

Ενα σοβαρό ακόμα και τριτοκοσμικό κράτος θα έριχνε "καμπάνα" σήμερα στη Vodafone

5 λεπτά πριν, mercier είπε

2. Σου δίνει μόνο τη δυνατότητα να μπεις σε 3G ή 2G τα οποία όχι μόνο σέρνονται αλλά είναι κολλημένα (για να ανοίξεις μια ιστοσελίδα ίσως χρειαστεί και δεκάλεπτο)

3. Η εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone δεν δουλεύει επίσης: σε βάζει σε πρακτικά άπειρη αναμονή.

Ενα σοβαρό ακόμα και τριτοκοσμικό κράτος θα έριχνε "καμπάνα" σήμερα στη Vodafone

Καλά είσαι…

Σε εμένα στην Ήπειρο με αφήνει να συνδεθώ με δεδομένα, αλλά μόνο με «Ε»…

Να ζήσουμε να το θυμόμαστε…

• Sad 1

3 λεπτά πριν, cmvrgr είπε

Έπεσε παντού από βορρά έως νότο. Θα το φτιάξουν είπαν να δούμε πότε.

Στην Ήπειρο επανήλθε πριν 2 λεπτά

λογικά εδωσαν φασμα 4g στο 5g ή έβγαλαν fake 5g παντού. Οι γνώστες να μας πούν γιατί δεν το ξέρω καλά το θέμα. Εγώ σε 4g βλέπω ίδιες ταχύτητες που είχα και πρίν. Δεν έχω 5g τηλ να δοκιμάσω.

10 λεπτά πριν, Midnek είπε

Από την στιγμή που επανήλθε πιάνω 5G στην περιοχή μου, που δεν έπαιζε πριν...

δώσε speedtest να δούμε αν είναι true 5g speeds

9 λεπτά πριν, taslikos είπε

λογικά εδωσαν φασμα 4g στο 5g ή έβγαλαν fake 5g παντού. Οι γνώστες να μας πούν γιατί δεν το ξέρω καλά το θέμα. Εγώ σε 4g βλέπω ίδιες ταχύτητες που είχα και πρίν. Δεν έχω 5g τηλ να δοκιμάσω.

δώσε speedtest να δούμε αν είναι true 5g speeds

30 Μbps και 25ms ping.

Τώρα είδα οτι δεν πιάνει σε όλο το σπίτι 5G

2 ώρες πριν, Midnek είπε

30 Μbps και 25ms ping.

Τώρα είδα οτι δεν πιάνει σε όλο το σπίτι 5G

Αν με 5G έχεις αυτές τις ταχύτητες, τότε βάλε 4G μπας και δεις άσπρη μέρα!

139288232_.png.5576934d89fe83d269e6ce7c9dd629b0.png

• Like 1

Καλησπέρα. Γύρισα εδώ και 3-4 μέρες σε Vodafone unlimited ultra, σε γενικές γραμμές δεν έχω χοντρά θέματα πέρα από το χθεσινό που είχαμε όλοι (Θεσσαλονίκη είμαι). Η αλήθεια είναι όμως πως δεν συγκρίνεται με το δίκτυο της Cosmote. Χθες με πήραν από cosmote να μου δώσουν το αντίστοιχο πρόγραμμα 1€ φθηνότερα και 2 πάγια δώρο. Στην ουσία μπαίνω σε όλο το 24μηνο ένα 80αρι μέσα αν γυρίσω ξανά cosmote. Υπάρχει περίπτωση μέσα στους επόμενους μήνες να κάνει κινήσεις η Vodafone να βελτιωθεί; Έχει ακουστεί κάτι; Γιατί για να φύγω τώρα από Vodafone πρέπει να πληρώσω 155€. -58€ τα δώρο πάγια της cosmote, -1€ Τον μήνα στο πάγιο συγκριτικά με της Vodafone. 

On 07/12/2021 at 20:54, mercier said:

αν παιρνει η μιση ελλαδα δεν θα βγαλεις ποτε γραμμη.απλα επρεπε να βαλουν ηχογραφημενο μυνημα.

για το τελευταιο ουτε καν.δεν υπεγραψες για 100 τις 100 availability  και γενικως οτιδηποτε μπορει να γινει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...