inoel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? Προσπαθώ στην εφαρμογή για τα έξοδα κηδείας του #εφκα να βάλω τον αριθμό μητρώου συνταξιούχου του δημοσίου ,της αποθανουσας μητέρα μου .Ομως στην απόφαση απονομής σύνταξης που μεταφέρθηκε από τον αποθανόντα δημ.υπαλληλο πατέρα μου στη μητέρα μου,υπάρχει ένας αριθμός μητρώου με εφτά ψηφία. Ενώ η εφαρμογή του εφκα θέλει με 13.Πρόσθεσα μηδενικα μπροστά πάλι δεν το δέχεται. Ξερει κανείς τι μπορεί να χρειάζεται?
gpapadakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Για δες κανα ενημερωτικο συνταξης αν εχεις, ή μηπως απο εδω το βρεις http://www.odigostoupoliti.eu/anazitisi-mitroou-ika-gia-tous-asfalismenous-teos-opad-tidki/
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 μόνο αμκα θανόντος δεν ζητάει; εγώ έτσι θυμάμαι γιατί το έκανα πριν από ένα μήνα... https://www.efka.gov.gr/el/elektronike-yperesia-pleromes-exodon-kedeias και εδώ έτσι γράφει...
inoel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Όχι,θέλει και αριθμό μητρώου συνταξιούχου δημοσίου με 13 ψηφία...
JohnnySilverhand Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 https://www.atlas.gov.gr/ATLAS/Atlas/Login.aspx ριξε μια ματια εδω. υποθετω οτι δε δηλωσες ακομα το θανατο στην εφορια οποτε λειτουργουν ακομα οι κωδικοι ταξισνετ της μητερας σου
pano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δεν σου τα ετοίμασαν αυτά από το γραφείο τελετών;
gpapadakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Οι κωδικοι του taxisnet λειτουργουν και μετα τη διακοπη του ΑΦΜ στην εφορια, δε διακοπτεται η προσβαση (για διευκολυνση των κληρονομων).
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gpapadakis είπε Οι κωδικοι του taxisnet λειτουργουν και μετα τη διακοπη του ΑΦΜ στην εφορια, δε διακοπτεται η προσβαση (για διευκολυνση των κληρονομων). Ενδιαφέρον αυτό, δεν το γνώριζα. Λογικά θα το έχουνε για κάποιο διάστημα μέχρι να τακτοποιηθουν τα κληρονομικα θέματα.
inoel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Από το γραφειο τελετων ανεβαζουν τα παραστατικά. Εγώ πρεπει να μπω στην εφαρμογη και να την συμπληρωσω... Το ΑΤΛΑΣ εχει κλεισει λογω θανάτου.
kostasbm Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 επειδή λίγο πολύ όλοι έχουμε περάσει αυτό το στάδιο ...με είχε προειδοποιήσει γειτόνισσα να έχω εκτυπώσει Ε9 τελευταίας 5τιας γιατί μετά μόνο εφορία ήτοι ταλαιπωρία(εκτος και αν δεν εχει δηλωθει ο θανατος πραγμα δυσκολο).......οι κωδικοί taxis ειναι ανοικτοι αλλα δεν μπορουμε να εκτυπωσουμε η να ανασυρουμε στοιχεια απο το Ε9 οι λογιστές δίνουν και χειρογραφο Ε9 τελευταίας 5ετιας αν χρειάζεται για τον ΕΝΦΙΑ αν υπάρχει χειρόγραφη διαθήκη τη πάμε στο Πρωτοδικείο για αναρτηση και σε 2 μέρες το πολύ μας δίνουν αντίγραφο όλα τα υπόλοιπα χαρτιά ...εγγυτερων συγγενών και ληξιαρχικές πράξεις τα ΚΕΠ τα υπόλοιπα τα κάνουν συνήθως τα γραφεία τελετών για τα έξοδα τα οποία μπορεί κάποιος να παρακολουθεί από τη σελίδα του ΕΦΚΑ παροχές για την εξέλιξη
journeyman77 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2021 στις 9:43 ΜΜ, inoel είπε Όχι,θέλει και αριθμό μητρώου συνταξιούχου δημοσίου με 13 ψηφία... Παρόλο που ο Οδηγός του Πολίτη λέει ότι οι πρώην ασφαλισμένοι ΟΠΑΔ με το που μπήκαν στον ΕΦΚΑ πήραν Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου, το σύστημα δεν το δέχεται και πράγματι ζητείται 13ψήφιος κωδικός (ο οποίος προϋπήρχε) για να προχωρήσει η αίτηση. Όποιος θέλει λοιπόν να βρει αυτόν τον 13ψήφιο κωδικό (και διαθέτει διαπιστευτήρια Taxis του θανόντος) μπορεί να μπει εδώ και να εκτυπώσει κάποιο Ενημερωτικό Σημείωμα Σύνταξης όπου αναφέρεται. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από journeyman77
Marsi1993 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Στις 7/12/2021 στις 7:03 ΜΜ, inoel είπε Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του? Προσπαθώ στην εφαρμογή για τα έξοδα κηδείας του #εφκα να βάλω τον αριθμό μητρώου συνταξιούχου του δημοσίου ,της αποθανουσας μητέρα μου .Ομως στην απόφαση απονομής σύνταξης που μεταφέρθηκε από τον αποθανόντα δημ.υπαλληλο πατέρα μου στη μητέρα μου,υπάρχει ένας αριθμός μητρώου με εφτά ψηφία. Ενώ η εφαρμογή του εφκα θέλει με 13.Πρόσθεσα μηδενικα μπροστά πάλι δεν το δέχεται. Ξερει κανείς τι μπορεί να χρειάζεται? Γειά σας,ξαφνικά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Θα μπορούσατε να μου πείτε πως το λύσατε? Ο λογιστής δε γνωρίζει, το γραφείο με στέλνει στον λογιστή...
Nabuko Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Στις 8/8/2023 στις 9:32 ΠΜ, Marsi1993 είπε Γειά σας,ξαφνικά αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Θα μπορούσατε να μου πείτε πως το λύσατε? Ο λογιστής δε γνωρίζει, το γραφείο με στέλνει στον λογιστή... Kοίτα την απάντηση ακριβώς από πάνω μήπως και σε βοηθήσει
lma111 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2024 7+6=13 Μπροστα μπαινει η μερομηνια γεννησης οπως στο Αμκα ! 140259_______
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα