savvasb92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Εντάξει, καλή η πλάκα αλλά προσωπικά θα σου πω ότι επειδή συνεργάζομαι και με τις 4 τράπεζες, παίζει να έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την ΕΤΕ… Όχι δεν κάνω πλάκα είπα την γνώμη μου οκ 1 ώρα πριν, koutsis είπε Γιατί ρε παιδιά? Τι καλύτερο έχουν οι υπόλοιπες τράπεζες από την εθνική ?? Είναι περισσότερο ανθρώπινες! Όπως η Eurobank . Οποτε συνεργάστηκα με την εθνική μου συμπεριφέρθηκαν απαίσια Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από savvasb92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ik0nstant1nos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 επιτέλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvasb92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Προσωπικά Αργούμε οποιαδήποτε συνεργασία με την συγκεκριμένη τράπεζα γτ εκτός των άλλων η πελατειακή τους προσέγγιση παραμένει άθλια σε όλα τα επίπεδα όμως οκ αυτό είναι ένα βήμα προς την εξυπηρέτηση των πελατών τους με iOS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, savvasb92 είπε Όχι δεν κάνω πλάκα είπα την γνώμη μου οκ Έχεις δουλέψει και με τις τέσσερεις ; Ειχες κάρτες, δάνειο, λογαριασμούς σε όλες και θεωρείς ότι έχεις ολοκληρωμένη άποψη ή απλά πέταξες μια εξυπνάδα έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Άντε και στο Garmin Pay... Κοιμισμένη Εθνική, μια ζωή τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 χααχα οπως παντα το δημοσιο παει με 2 χρονια καθυστερηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καμία τράπεζα δεν είναι τέλεια. Η ΕΤΕ έχει καλύτερο e-banking, η Eurobank μάλλον το χειρότερο. Από την άλλη η ΕΤΕ μου δίνει χρεωστική με διάρκεια 3 χρόνια, η Eurobank με διάρκεια 5 χρόνια. Για τα μπάζα όλες, όποια με συμφέρει καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Η πιο δυσκίνητη τράπεζα μόνιμα με ουρές απέξω για αυτό δεν την προτιμώ, η τεχνολογία τώρα την μάρανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 3 hours ago, Snolly said: πολλές φορές δεν είναι θέμα επιλογής. εμένα πχ είναι η μισθοδοσία μου εκεί. εκεί μου εκδωσανε πιστωτικες εκει γινονται όλα. αλλιως πρεπει να κανω εμβασματα στον εαυτο μου σε αλλη τραπεζα καθε μηνα. οχι οτι δεν γινεται αλλά θα ηταν βολικο να δουλευει και η Εθνικη σωστα. Ποια πιστεύεις είναι πιο καλή σε Internet banking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, BackFromHell είπε Να μη συζητησουμε οτι προσφατα εβγαλε και μια πολιτικη που αποφασιζει και διατασσει η ιδια το που θα ξοδεψουν οι πελατες της, τα λεφτα τους (μιλαω για την απαγορευση εμβασματων απο/προς ανταλλακτηρια). Αλήθεια τώρα; Κανονικά αυτό είναι μηνύσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, marios02 είπε Αλήθεια τώρα; Κανονικά αυτό είναι μηνύσιμο. Απο τον Απριλη…αποφασισε οτι πρεπει να…προστατευσει τους πελατες της… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios02 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, BackFromHell είπε Απο τον Απριλη…αποφασισε οτι πρεπει να…προστατευσει τους πελατες της… Θέλει καταγγελία αυτό σε κανάν συνήγορο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, AristidisZ είπε Εντάξει, καλή η πλάκα αλλά προσωπικά θα σου πω ότι επειδή συνεργάζομαι και με τις 4 τράπεζες, παίζει να έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την ΕΤΕ… Παίζει να είσαι ο μόνος 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Angeldust είπε Παίζει να είσαι ο μόνος Όπως είδες παραπάνω, δεν είμαι ο μόνος Μη κάτσω να συζητήσω για στεγαστικά δάνεια, εκεί να δεις γέλια, ειδικά η Eurobank... Πήγαινε μίλα με ανθρώπους από τις 4 συστημικές και μετά μπορούμε να το συζητήσουμε Εκτός αν για κάποιους βασικό κριτήριο επιλογής τράπεζας συνεργασίας είναι αν είναι ωραίες οι γκόμενες στα ταμεία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα