Dead-Poet Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, markos9 είπε Αργήσατε, λιγάκι. Εχει απ' το πρωί, που εχει γίνει αυτή η δουλειά. Και να πεις ότι δεν τους το σφύριξε και κάποιος στο Twitter κιόλας, να το καταλαβαίναμε. Τους το σφύριξε όμως, όπως και σε άλλες "κορυφαίες" ιστοσελίδες του χώρου. Χώρια που δεν γίνεται και η διευκρίνιση ότι η εισαγωγή αφορά μόνο τις χρεωστικές και τις προπληρωμένες κάρτες... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, avacan23 είπε Υ.Γ. ΚΑτι βραχιολάκια που διαφήμιζε η ΕΘΝΙΚΗ με τη ΣΑΚΑΡΗ για ανεπαφες συνναλαγές τι θα γίνουν τώρα άραγε... Υπήρχε κόσμος που τα χρησιμοποιούσε; 🤔 Εγώ είχα δει να φοράει ένα, μία υπάλληλος σε ένα κατάστημα της Εθνικής που πήγαινα σχεδόν καθημερινά προ κορονοϊού. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από manost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Από ό,τι φαινεται δεν δουλεύουν με πιστωτικές (ούτε VISA ούτε Mastercard) αλλά μόνο με τις χρεωστικές τους κάρτες. Τελευταίοι, καταϊδρωμένοι, και με μισή υλοποίηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Η ειδηση λαβρακι που συναγεται απο το συγκεκριμενο αρθρο, ειναι πως η εθνικη εχει ακομα πελατες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silentalex16 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Snolly είπε Από ό,τι φαινεται δεν δουλεύουν με πιστωτικές (ούτε VISA ούτε Mastercard) αλλά μόνο με τις χρεωστικές τους κάρτες. Τελευταίοι, καταϊδρωμένοι, και με μισή υλοποίηση. Το επιβεβαιωνω, με mastercard πιστωτική δεν δουλευει, μονο με debit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 minute ago, silentalex16 said: Το επιβεβαιωνω, με mastercard πιστωτική δεν δουλευει, μονο με debit. ουτε με VISA. και μου κανει φοβερη εντυπωση που δεν το αναφερει το δελτιο τυπου εστω και στα ψιλα γραμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savvasb92 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Γιατί ποιος έχει πλέον εθνική? 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 31 minutes ago, BackFromHell said: Η ειδηση λαβρακι που συναγεται απο το συγκεκριμενο αρθρο, ειναι πως η εθνικη εχει ακομα πελατες. 5 minutes ago, savvasb92 said: Γιατί ποιος έχει πλέον εθνική? πολλές φορές δεν είναι θέμα επιλογής. εμένα πχ είναι η μισθοδοσία μου εκεί. εκεί μου εκδωσανε πιστωτικες εκει γινονται όλα. αλλιως πρεπει να κανω εμβασματα στον εαυτο μου σε αλλη τραπεζα καθε μηνα. οχι οτι δεν γινεται αλλά θα ηταν βολικο να δουλευει και η Εθνικη σωστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, savvasb92 είπε Γιατί ποιος έχει πλέον εθνική? Εντάξει, καλή η πλάκα αλλά προσωπικά θα σου πω ότι επειδή συνεργάζομαι και με τις 4 τράπεζες, παίζει να έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την ΕΤΕ… 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Η ειδηση λαβρακι που συναγεται απο το συγκεκριμενο αρθρο, ειναι πως η εθνικη εχει ακομα πελατες. 1 ώρα πριν, savvasb92 είπε Γιατί ποιος έχει πλέον εθνική? Γιατί ρε παιδιά? Τι καλύτερο έχουν οι υπόλοιπες τράπεζες από την εθνική ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί ρε παιδιά? Τι καλύτερο έχουν οι υπόλοιπες τράπεζες από την εθνική ?? Ελα μου ντε; Πιστεύω έχει να κάνει με την εμπειρία που έχει ο καθένας από την συνεργασία του με τα τραπεζικά ιδρύματα. Εγώ έχοντας στην Εθνική την μισθοδοσία μου από το 2000, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και ο λόγος που αναφέρω το τι εμπειρίες έχει ο καθένας, είναι επειδή το είδα στην εταιρεία που εργαζόμουν στην επαρχία, και η οποία πριν πάω εγώ εκεί, είχε άσχημο όνομα στην πιάτσα. Έτσι λοιπόν, στην Πειραιώς είχα ακούσει τα χειρότερα από τον διευθυντή κιόλας, ο οποίος ενώ ήμουν στον χώρο της Τράπεζας είπε σε πελάτη (και της Τράπεζας αλλά και της εταιρίας που εργαζόμουν) "γιατί να πας σ' αυτούς; Είναι απατεώνες, πήγαινε στον ανταγωνιστή που βρίσκεται 1.5 χλμ. μακριά, στο δίπλα χωριό" !!! Την ίδια ώρα η Eurobank όχι δεν μας άνοιγε λογαριασμούς μισθοδοσίας όταν είχαν επιχειρήσει να τον κάνουν οι του ΔΣ της εταιρείας που δούλευα, αλλά δεν απαντούσαν και στα email που τους έστελνα εγώ ο ίδιος, ρωτώντας τους γιατί καθυστερούν να μας απαντήσουν. Η Εθνική, αντίθετα όταν πήγαινα για συναλλαγές, μου έδινε και προτεραιότητα για να μην περιμένω στην ουρά και θα επιστρέψω γρήγορα στον χώρο εργασίας μου. Φυσικά με την παραπάνω εμπειρία που είχα (που δεν λέω, σίγουρα έτυχε, προφανώς σε αντιστοιχα καταστήματα των τραπεζών σε άλλη περιοχή της χώρας να μην συνέβαινε αυτό που ανέφερα), εγώ θα ρωτούσα τους χρήστες εδώ μέσα πώς είναι δυνατόν να μην έχουν εκείνοι λογαριασμό στην Εθνική, και έχουν κάπου αλλού. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από manost 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Και η Πειραιώς και η Εθνική θα μπουν στο Google Pay. Γιατί ενώ πριν λέγαμε πως η κάθε τράπεζα έχει το app της και δεν το χρειαζεται πλέον τους βολεύει αυτή η λύση διότι δεν θα έχουν έξοδα συντήρησης εφαρμογων. Πέρα απ αυτό τους καλοάρεσε τελικά και τελευταία το διαφημίζουν πολύ. Οπότε δεν θα μας φανεί περίεργο αν σιγά σιγά τα καταργήσουν όπως και άλλες τράπεζες στον κόσμο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infamousjohn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Απολιθώματα όλα αυτά. Πλέον οι σοβαρές τράπεζες δεν απαιτούν φυσική παρουσία για λογαριασμό μισθοδοσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick_corobos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καθυστερημένοι (κυριολεκτικά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί ρε παιδιά? Τι καλύτερο έχουν οι υπόλοιπες τράπεζες από την εθνική ?? Ειναι πισω σε ολα, την εχουν ξεπερασει ολων των ειδων οι εξελιξεις. Το παρον τοπικ ειναι γλαφυρο παραδειγμα. Εφτασε 2022 για να υιοθετησει το apple wallet, ενα εκ των βασικοτερων εργαλειων γενικοτερα και παγκοσμιως, εδω και χρονια. Να μη συζητησουμε για τη νοοτροπια που ειναι βαθυ δημοσιο αλλων εποχων, απο εκεινες που καθε νοημων και λογικος ανθρωπος οταν τις σκεφτεται, εαν σεβεται τον εαυτο του κι εχει στοιχειωδη αξιοπρεπεια, ανακατευεται...Και οφειλει φυσικα να τις αποδοκιμαζει με καθε τροπο. Να μη συζητησουμε οτι προσφατα εβγαλε και μια πολιτικη που αποφασιζει και διατασσει η ιδια το που θα ξοδεψουν οι πελατες της, τα λεφτα τους (μιλαω για την απαγορευση εμβασματων απο/προς ανταλλακτηρια). Και πολλα αλλα που δεν εχουν να κανουν με τις προσωπικες εμπειριες του καθενος, αλλα με στοιχειωδη και θεμελιωδη ζητηματα που αφορουν τη λειτουργια ενος χρηματοπιστωτικου ιδρυματος που θελει να λεγεται σοβαρο. Εντυπωσιακο οτι εχει πελατες. Αληθεια, εντυπωσιακο. Σε σεμιναρια μαρκετινγκ πρεπει να διδασκεται . Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα