polemikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Με το Huawei Watch GT 3 η κινεζική εταιρεία προσφέρει ένα πολυτελές smartwatch σε πιο προσιτή τιμή διατηρώντας την κομψή και premium όψη που χαρακτηρίζει τη σειρά. Παράλληλα, προσπαθεί να είναι πραγματικά έξυπνο, από το μενού ως τις δυνατότητές του, για να εξυπηρετεί τον κάτοχό του με ποικίλους τρόπους. Εν μέρει, αυτό το καταφέρνει και μέσω του HarmonyOS που πλέον ενσωματώνεται στα smartwatches της εταιρείας, όπως φυσικά και στο Huawei Watch GT 3. Όμως ένα smartwatch έχει πολλαπλούς τομείς στους οποίους πρέπει να τα καταφέρνει περίφημα για να αξίζει η επένδυση σε αυτό, από την οθόνη έως την αυτονομία και φυσικά το λειτουργικό σύστημα. Ως σύνολο, πώς αποδίδει το Huawei Watch GT 3; Το δοκιμάσαμε και παρακάτω παραθέτουμε την άποψή μας. Όπως συνηθίζει η Huawei για τα Huawei Watch της, από το πρώτο βλέμμα και το πρώτο άγγιγμα το Huawei Watch GT 3 δείχνει πως δεν είναι ένα απλό wearable αλλά ένα premium smartwatch που μπορεί να φοράει κανείς σε καθημερινή βάση με αθλητικά, casual ή πιο επίσημο ντύσιμο. Το σώμα του ρολογιού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και η κάτω πλευρά (που ακουμπάει στο χέρι) είναι φτιαγμένη από πλαστικό. Το Huawei Watch GT 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη, 42mm και 46mm (στην κατοχή μας είχαμε το δεύτερο αλλά και τη γυναικεία έκδοση). Στο ρολόι των 46mm η στεφάνη διαθέτει ενδείξεις για τα λεπτά, συμπληρώνοντας την όψη του και φέρνοντάς το πιο κοντά σε ένα παραδοσιακό ρολόι. Αντίστοιχα, η έκδοση των 42mm έχει καθαρή οθόνη με ελαφρώς κυρτό στις άκρες γυαλί που ενώνεται με την κάσα. Πέραν αυτού, τα δύο ρολόγια είναι πανομοιότυπα, με τη δεξιά πλευρά να φιλοξενεί ένα απλό πλήκτρο ενεργοποίησης στην κάτω μεριά και ένα περιστρεφόμενο στρογγυλό πλήκτρο στην επάνω μεριά, το οποίο δεν εξέχει ιδιαίτερα αλλά πιάνεται εύκολα ανάμεσα στα δάχτυλα. Είναι τοποθετημένο πιο κοντά στην επάνω μεριά από ότι στο κέντρο, κι έτσι όταν λυγίζει ο καρπός δεν έρχεται σε επαφή με το χέρι όπως συμβαίνει με άλλα ρολόγια. Διαβάστε ολόκληρο το review
ekkli Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Για να πω πιο άμεσα αυτά που στο Review λένε κομψά, γιατί χαντακώνουν τόσο premium υλοποιηση με έλλειψη ανέπαφων πληρωμών και γραπτών απαντήσεων σε μηνύματα που λαμβάνουμε; Να δώσεις από 300€ ως 550€ και να σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου με τα smart watches των 100€ δεν λέει... 11
jimagas99 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Θα παραμείνω στο πάρα πολύ καλό gt2 , που " υστερεί" μόνο, στην θερμοκρασία δέρματος, την οποία δεν έχει και φυσικά δεν έχει harmony os. Δεν πειράζει θα το αντέξω. Να προσθέσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την λειτουργία και την αυτονομία τού gt2 . Για το gt3 , ίσως αργότερα που σίγουρα θα έχει πέσει η τιμή του. Απλά για μια " ανανέωση", αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος, αφού ήδη το gt2 , προσφέρει σχεδόν όλα τα ανωτέρω. Σχεδόν όλα. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτεί κάποιος, εφόσον κατά την γνώμη μου, είναι ήδη πολύ κοντά σε αυτά που προσφέρει το gt3. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από jimagas99 7 1
Nightstalker88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Πιο πολύ fitness watch το λες,με κάποιες smart λειτουργίες.Παρά καθαρά smartwatch.Smatwaches σε Android,σειρά Samsung galaxy watch και όσα έχουν λειτουργικό Google OS,πχ Fossil, Ticwatch κτλ.Βέβαια εκεί η μπαταρία δεν κρατά 14 μέρες.Κάτοχος Huawei Watch Gt 2 Pro,και δε βλέπω λόγο να το αλλάξω. 2
darklordvader77 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 8/12/2021 στις 8:13 ΠΜ, jimagas99 είπε Θα παραμείνω στο πάρα πολύ καλό gt2 , που " υστερεί" μόνο, στην θερμοκρασία δέρματος, την οποία δεν έχει και φυσικά δεν έχει harmony os. Δεν πειράζει θα το αντέξω. Να προσθέσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την λειτουργία και την αυτονομία τού gt2 . Για το gt3 , ίσως αργότερα που σίγουρα θα έχει πέσει η τιμή του. Απλά για μια " ανανέωση", αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος, αφού ήδη το gt2 , προσφέρει σχεδόν όλα τα ανωτέρω. Σχεδόν όλα. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτεί κάποιος, εφόσον κατά την γνώμη μου, είναι ήδη πολύ κοντά σε αυτά που προσφέρει το gt3. Κάπου διάβασα πως θα πάρει Hormony OS οποτε δεν έχεις λόγο αναβάθμισης.. 1
jimagas99 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 2:28 ΜΜ, darklordvader77 είπε Κάπου διάβασα πως θα πάρει Hormony OS οποτε δεν έχεις λόγο αναβάθμισης.. Ελπίζω να μπορεί να ανταπεξέλθει ο επεξεργαστής του, αν όντως πάρει αναβάθμιση στο Harmony Os όπως λες και να μην είναι κάποιο ""κόλπο"" της Huawei , ώστε μετά από κολλήματα του gt2, λόγω Harmony Os, να αναγκαστούμε να πάμε στο gt3.... 2
grandp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ θα παραμείνω στο gt2 γιατί όπως είπε και ο φίλος παραπάνω οι διαφορές είναι ελάχιστες και δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου το επιπλέον κόστος πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και οι μελλοντικές αναβαθμίσεις. 4
Nightstalker88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Κάτοχος GT 3,εδώ και 1,5 μήνα.Μετανιωσα που έδωσα το Gt 2 Pro.Πολυ ανώτερη κατασκευή,τιτάνιο και κρύσταλλο ζαφυρι.Σαν ψεύτικο φαίνεται το Gt 3 μπροστά του.Η μόνη εμφανή διαφορά,οι βελτιωμένοι αισθητήρες κυρίως σε παλμούς και οξυγόνο,για τους πολύ ψείρες! 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Και εγώ το ίδιο (gt 2 pro). Αυτό το κρύσταλλο με έχει πραγματικά εντυπωσιάσει. Είναι σαν καινούριο (αχάρακτο) και παρόλο που το φοράω μονίμως και στο γυμναστήριο. Αυτό με τις 14 ημέρες όμως, ποτέ δεν το κατάφερα. Μέχρι 11 1/2 ημέρες, άιντε 12 (πολύ βαριά) και έχοντας το πιο απλό face. 1
Nightstalker88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Ούτε εγώ έχω καταφέρει να το κάνω να κρατήσει 14 μέρες.Που να δοκιμάσεις,το Honor Watch GS Pro,20+ μέρες αυτονομία.Απλα είναι καθαρά σπορ η εμφάνιση.Δεν ξέρω πως να το κάνω,να μην συνδεεται,αυτόματα με το bluetooth κάθε φορά που το ανοίγω.
MauroPaltoudias Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Nightstalker88 είπε Δεν ξέρω πως να το κάνω,να μην συνδεεται,αυτόματα με το bluetooth κάθε φορά που το ανοίγω. Υπάρχει ένα ζήτημα με τη συνεχή σύνδεση του Bluetooth. Γκουγκλάροντάς το, θα βρεις ένα κάρο συζητήσεις σχετικά με αυτό! Η μόνη λύση που έχω βρει (αν και λίγους θα εξυπηρετεί) είναι να βάζω σε airplane mode το κινητό, για να αποσυνδεθεί! Φαντάσου ότι κάνει διάφορα παλαβά και ενώ είτε καταργώ τη ζεύξη είτε κλείνω το Bluetooth από το κινητό (συνδέεται μόνο του, αυτόματα). 1
Nightstalker88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Γ'ιαυτό και δεν βγάζει 14 μέρες,τρώει μπαταρία η σύνδεση με το bluetooth.Εκτός και αν σε Huawei κινητά,κάνει καλύτερη διαχείρισή της μπαταρίας. 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, Nightstalker88 είπε Γ'ιαυτό και δεν βγάζει 14 μέρες,τρώει μπαταρία η σύνδεση με το bluetooth.Εκτός και αν σε Huawei κινητά,κάνει καλύτερη διαχείρισή της μπαταρίας. Huawei κινητό έχω (p30). Δεν αλλάζει τίποτα δυστυχώς!
Vasilis_mitsios_88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 έχω το 2 και τα σπάει. Το 3 με harmony κάνει και καφέ
marste Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Για το GT3 γνωρίζει κάποιος αν θα δουλέψει ποτέ οι ανέπαφες συναλλαγές; Στο GT2 δουλεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα