Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , γνωστού μου λαπτοπ https://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-hp-15-d008sv-f9t70ea-156-mayro/prod5630234pp/ δεν ανάβει και το είχε πάει σε κάνα δυο τεχνικούς και δεν ήξεραν τι είχε , υπάρχει περίπτωση να καταφέρω με την βοήθεια σας να κάνω κάτι μιας και τον κάλυπτε μια χαρά και δεν έχει χρήματα για καινούργιο ; Τι να δοκιμάσω; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από Nik1239
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Έχει δοκιμάσει με: ρεύμα και μπαταρία ρεύμα χωρίς μπαταρία μπαταρία χωρίς ρεύμα Αν το βάλει με ρεύμα ανάβει το κόκκινο/ μπλε led λειτουργίας;
nickol-us Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Aν το είδαν δύο τεχνικοί και δεν έβγαλαν άκρη, θα πρέπει να ήταν πολύ άσχετοι και εσύ πολύ τυχερός για να βρεις τι παίζει. Πολύμετρο υπάρχει; Να δεις αν το τροφοδοτικό παίζει Έλεγχος να δεις αν παίζει το Power button Αφαίρεση μπαταρίας όπως λέει ο Τέρης αλλά και της cmos, power drain για λίγα second μήπως είσαι τυχερός και παίξει με αυτό το clear cmos.
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, nickol-us είπε Έλεγχος να δεις αν παίζει το Power button Ψυλλιάστηκα κι αυτό, αλλά αν δεν το ανοίξει δεν μπορεί να το δει.
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Αν μπορείς διευκρίνησε το δεν αναβει.Δεν υπακουει καθόλου? Αναβει (ή αναβοσβηνει) καποιο λαμπακι? Βγαζει καποιο ήχο? Παει να αναψει και ξανασβηνει? 1
Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nickol-us είπε μπαταρίας της cmos, power drain για λίγα second μήπως είσαι τυχερός και παίξει με αυτό το clear cmos. τελικα αυτο ηταν εκανα ενα reset και αναψε και τι να δω windows 10 ltsc enterprice δεν δουλευαν τα windows update και μετα μου λεει ο θειος μου οτι ειχε καταφερει να το αναψει αλλα κολουσε δεν εχει drivers και ουτε παιρνει (ενεργοποιημενα λεει απο τον οργανισμο σας ενω απο πισω εχει αυτοκολλητο win8 home ) τοσο αθλιοι οι τεχνικοι στις μερες μας ? ουτε ενα σωστο φορματ δεν ξερουν να κανουν ? εχει και ssd αναθεμα το και μου ειπε πως κολλουσε ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια τα δοκιμασα ολα και με το reset τελικα πηρε , τωρα ετοιμαζω στικακι με windows 10 να του βαλω 1 1
Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Και εδώ αρχίζουν τα πανηγύρια 2ωρες προσπαθούσα να κάνω εγκατάσταση ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ με τίποτα να προχωρήσει στο setup που έχει κάνει boot από τον δίσκο και βάζεις γλώσσα λογαριασμό κλπ μεχρι τον λογαριασμό πήγαινε και πριν καν τον βγάλω τσουπ bsod κάθε φορά άλλο ερορ αλλά συνήθως το win32.sys κάτι τέτοιο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος δοκιμασα δυο εκδόσεις μια 1909 και την νεότερη που υπάρχει με rufus την μια και με εργαλείο ms την άλλη υποψιαζομαι ότι ο τεχνικός έχει βάλει χαλασμένο ssd με προεγκαταστημένο λειτουργικό μέσα αφού στην εγκατάσταση από το στικάκι προχωράει κανονικά μόλις φτάνει στο σημείο να βγάλω το στικάκι και να κάνει restart αρχίζει τα bsod και τα απανωτά restart για πείτε ιδέες τι να κάνω αύριο ; για αρχή θα δοκιμάσω αν μπορώ να βάλω win σε εξωτερικό ssd και αν μπουν θα τον ανοίξω να δω τι σόι ssd φοράει και θα τον τσεκάρω με had sentinel σε άλλο pc
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/12/2021 στις 10:07 ΜΜ, Nik1239 είπε για αρχή θα δοκιμάσω αν μπορώ να βάλω win σε εξωτερικό ssd και αν μπουν θα τον ανοίξω να δω τι σόι ssd φοράει και θα τον τσεκάρω με had sentinel σε άλλο pc Σωστός! Στις 7/12/2021 στις 10:07 ΜΜ, Nik1239 είπε δοκιμασα δυο εκδόσεις μια 1909 και την νεότερη που υπάρχει με rufus την μια και με εργαλείο ms την άλλη Μία γενική συμβουλή, μια και ασχολείσαι με φορμάτ και λοιπά, πάρε ένα στικάκι των 16-32GB και έχε το με κάποια ορισμένα .ISO (multiboot) τα οποία θα γνωρίζεις ότι δουλεύουν ώστε να αποκλείεις τυχών θέματα στη διαμόρφωση του USB stick, αλλά και χρόνο από τη κάθε διαμόρφωση. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Κατέβασε ένα live cd τύπου strelec και τσέκαρε το. Έχει δεκάδες εργαλεία... Και γενικά μου έχει χρησιμεύσει πολλές φορές
JDROGAS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Nik1239 είπε Και εδώ αρχίζουν τα πανηγύρια 2ωρες προσπαθούσα να κάνω εγκατάσταση ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ με τίποτα να προχωρήσει στο setup που έχει κάνει boot από τον δίσκο και βάζεις γλώσσα λογαριασμό κλπ μεχρι τον λογαριασμό πήγαινε και πριν καν τον βγάλω τσουπ bsod κάθε φορά άλλο ερορ αλλά συνήθως το win32.sys κάτι τέτοιο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος δοκιμασα δυο εκδόσεις μια 1909 και την νεότερη που υπάρχει με rufus την μια και με εργαλείο ms την άλλη υποψιαζομαι ότι ο τεχνικός έχει βάλει χαλασμένο ssd με προεγκαταστημένο λειτουργικό μέσα αφού στην εγκατάσταση από το στικάκι προχωράει κανονικά μόλις φτάνει στο σημείο να βγάλω το στικάκι και να κάνει restart αρχίζει τα bsod και τα απανωτά restart για πείτε ιδέες τι να κάνω αύριο ; για αρχή θα δοκιμάσω αν μπορώ να βάλω win σε εξωτερικό ssd και αν μπουν θα τον ανοίξω να δω τι σόι ssd φοράει και θα τον τσεκάρω με had sentinel σε άλλο pc Για αρχη για να μην ταλαιπωρεισαι,εαν εχεις εξωτερικη θηκη usb βγαλτον αμεσως συνδεσε τον σε ενα αλλο pc και μπες diskpart απο cmd και καθαρισε τον. Eαν εχεις και sentinel τσεκαρε τον μετα. Και θηκη να μην εχεις βαλτον επανω σε μια sata θυρα του υπολογιστη σου. Μην προσπαθεις να περασεις τα win ετσι αδικος κοπος. Εαν παρολα αυτα αφου τα κανεις δεν περνανε win καπου αλλου εχει θεμα. Aυτο μετα το βλεπουμε.
Nik1239 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, Crybal είπε Τσέκαρε τις μνημες Έβαλα την δικιά του και άλλες δυο που είχα και σε διαφορετικούς συνδυασμούς και πάντα τα ίδια βγαζει μήνυμα win32kfull.sys και win32kbase.sys δυο φορές που πήγα να τα βάλω ο ssd του μια χαρά σε hd sentinel καινούργιος 100% υγεία δοκιμασα και με άλλο ssd δικό μου που ξέρω ότι δουλεύει μια χαρά και πάλι τα ίδια 16 ώρες πριν, Crybal είπε Κατέβασε ένα live cd τύπου strelec και τσέκαρε το. Έχει δεκάδες εργαλεία... Και γενικά μου έχει χρησιμεύσει πολλές φορές Θα δοκιμάσω τώρα αυτό αν και δεν νομίζω να βοηθήσει 16 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Σωστός! Μία γενική συμβουλή, μια και ασχολείσαι με φορμάτ και λοιπά, πάρε ένα στικάκι των 16-32GB και έχε το με κάποια ορισμένα .ISO (multiboot) τα οποία θα γνωρίζεις ότι δουλεύουν ώστε να αποκλείει τυχών θέματα στη διαμόρφωση του USB stick, αλλά και χρόνο. φάση ventoy? Πως το κάνω αυτό; (iso έχω τα 4 βασικα που δουλεύω ) 13 ώρες πριν, JDROGAS είπε Για αρχη για να μην ταλαιπωρεισαι,εαν εχεις εξωτερικη θηκη usb βγαλτον αμεσως συνδεσε τον σε ενα αλλο pc και μπες diskpart απο cmd και καθαρισε τον. Eαν εχεις και sentinel τσεκαρε τον μετα. Και θηκη να μην εχεις βαλτον επανω σε μια sata θυρα του υπολογιστη σου. Μην προσπαθεις να περασεις τα win ετσι αδικος κοπος. Εαν παρολα αυτα αφου τα κανεις δεν περνανε win καπου αλλου εχει θεμα. Aυτο μετα το βλεπουμε. τον έκανα κανονικό φορματ και πάλι τα ίδια τώρα θα φτιάξω άλλο usb με win10 1909 usb2 για δοκιμή διότι το προηγούμενο ήταν usb3 δεν ξέρω αν παίζει σημασία μετα τι κάνουμε αν δεν παίξει ούτε έτσι; επισης ούτε με εξωτερικά τον ssd και boot έπαιξε πάλι τα ίδια έκανε Να δοκιμάσω εγκατάσταση win 8.1 x32?
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε φάση ventoy? Πως το κάνω αυτό; (iso έχω τα 4 βασικα που δουλεύω ) Δεν σου είχα πει παλιότερα (δεν τα είπα και πολύ κατανοητά); Αν είναι να φτιάξω ένα βιντεάκι να βοηθήσω κι άλλους. 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε επισης ούτε με εξωτερικά τον ssd και boot έπαιξε πάλι τα ίδια έκανε Υπάρχει και το WinToUSB. Η δωρεάν έκδοση έχει περιορισμό ότι δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε Pro εκδόσεις.
Nik1239 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Win 8.1 μου βγάζει ότι δεν υπάρχει bootable μέσο και π δίσκος δεν έχει λειτουργικό
Kthulhou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 άλλαξε Usb port, κατά προτίμηση usb 2.0 και βρες να είναι της μητρικής (δίπλα σε hdmi κλπ) kai όχι από την άλλη μεριά που ΙΣΩΣ είναι πλακετάκι έξτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα