Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαινεται ενδιαφερον αντικειμενο αλλα δεν γνωριζω πολλα σχετικα με αυτο. Θα χαιρομουν πολυ αν μοιραζοσασταν οποιαδηποτε γνωση σχετικα με αυτο το επαγγελμα καθως και με το σχετικο τμημα του Παδα. Επισης γνωριζει κανεις ποσο αμοιβονται οι γραφιστες? Υστερα απο προσωπικη ερευνα δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα καθως ειδα 500-2000. Δεν μου φαινεται ομως λογικο. Δηλαδη αν καποιος ειναι πολυ καλος δεν θα μπορουσε να αμοιβεται και με 4000-5000? Ειδικα οταν ο πελατης ειναι μεγαλοεπιχειρησης. Εγω εχω την εντυπωση πως ειναι ενα επαγγελμα που ο,τι δινεις, παιρνεις και αυτο μου αρεσει γενικοτερα στον επαγγελματικο τομεα γι' αυτο και αναζητω κατι ομοιο αυτης της λογικης. Δηλαδη δυνατοτητα συνεχους εξελιξης και προοδου (οχι του κλαδου, αλλα του ατομου). Οποιαδηποτε πληροφορια θα με βοηθησει πραγματικα παρα πολυ, ευχαριστω!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Maria99* είπε

. Δηλαδη αν καποιος ειναι πολυ καλος δεν θα μπορουσε να αμοιβεται και με 4000-5000?

Αυτό κυριολεκτικά πάει για όλα τα επαγγέλματα στον ιδιωτικό τομέα.

Ναι θεωρητικά μπορεί. Όπως επίσης αν κάποιος είναι τόσο καλός να κάνει δική του εταιρία και να μαζεύει εκατομμύρια.

Στην πράξη όμως... Ελάχιστες οι πιθανότητες.  Μην ξεχνάς ότι γραφίστες υπάρχουν άπειροι εκεί έξω, αρκετοί αστέρια.

Σαν επάγγελμα γενικά θα έλεγα Go for it. Δημιουργικό είναι και έχει το θετικό ότι μπορείς να ασχολείσαι σαν Freelancer και να φτιάχνεις το πρόγραμμα σου όπως γουστάρεις, να διαλέγεις τις δουλειές σου κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...