ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ερώτηση.. έχω κάνει πριν μερικούς μήνες update από win10 σε 11. Κανονικά το Windows PC Health Check Setup μου το βγάζει οκ to σύστημά μου αλλά σήμερα που πήγα να κάνω format μέσω bootable usb που δημιούργησα , μου έβγαλε μήνυμα ο οδηγός εγκατάστασης, ότι το σύστημά μου δεν πληροί τις προδιαγραφές για win11.... Any suggestions??
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Τι επεξεργαστή έχει το σύστημα; Έχει ενεργοποιηθεί στο Bios το TPM και το Secure boot;
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Τι επεξεργαστή έχει το σύστημα; Έχει ενεργοποιηθεί στο Bios το TPM και το Secure boot; ΑΜD Ryzen 2600X, TPM ενεργοποιημένο, για το secure boot δεν είμαι σίγουρος, πως το τσεκάρω?? αλλά αφού το εργαλείο της microsoft μου δείχνει ότι είμαι οκ, κι αυτό ενεργοποιημένο δεν θα είναι?
Τέρης Α. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, ntasaef4 είπε αφού το εργαλείο της microsoft μου δείχνει ότι είμαι οκ, κι αυτό ενεργοποιημένο δεν θα είναι? Λογικά ναι. Αν θέλετε να το ελέγξετε σίγουρα, μπορείτε να βρείτε την επιλογή στη καρτέλα boot.
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Νομίζω το γράφει στη φωτό που 'στειλα ότι είναι ενεργοποιημένο. Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο? Αυτό μου βγάζει κατά την εγκατάσταση
micos000 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μπες στο BIOS και δες αν είναι ενεργοποιημένο το secure boot. Λογικά θα είναι κάπου σε κάποια καρτέλα Boot.
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μπες στο BIOS και δες αν είναι ενεργοποιημένο το secure boot. Λογικά θα είναι κάπου σε κάποια καρτέλα Boot. Ενεργοποιημένο και αυτό.... Να σκάσω είμαι...
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Με οποια ανασφαλεια μορει να σου προκαλέσει δες εδω https://websetnet.net/this-registry-hack-lets-you-bypass-the-tpm-2-0-requirement-and-install-windows-11/
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Crybal είπε Με οποια ανασφαλεια μορει να σου προκαλέσει δες εδω https://websetnet.net/this-registry-hack-lets-you-bypass-the-tpm-2-0-requirement-and-install-windows-11/ Να σαι καλά απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω bypass για κάτι που το σύστημα μου είναι οκ.. τι να πω; Σε τελική ανάλυση θα το δοκιμάσω Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από ntasaef4
Crybal Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν ολα ειναι σωστα και σου βγαζει οτι πληρεις τις προυποθεσεις αλλά τελικά δεν σε αφηνει, μαλλον πιθανοτατα να ειναι κάποιο bug και πιθανότατα μεχρι να διορθωθει να μην μπορέσεις να βαλεις τα 11ρια. Δοκίμασες να κανεις reset στο bios και να τα ξαναρυθμισεις οπως πρεπει? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Crybal
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Όχι δεν το έχω δοκιμάσει αυτό.. για πες μου, απλά κάνω reset sto bios και μετά ξαναενεργοποιω tpm και secure boot?
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οκ, θα το δοκιμάσω. Υπάρχει πιθανότητα να χρειάζομαι buos update? Τα ίδια με τα default settings, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, μόλις το δοκίμασα.. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από ntasaef4
ntasaef4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι έχουν βγει αρκετές. https://www.asrock.com/mb/AMD/B450m Pro4/#BIOS εγώ έχω την 3.50, μπορείς να ρίξεις μια ματιά αν φταίει αυτό? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από ntasaef4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα