Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση.. έχω κάνει πριν μερικούς μήνες update από win10 σε 11. Κανονικά το Windows PC Health Check Setup μου το βγάζει οκ to σύστημά μου αλλά σήμερα που πήγα να κάνω format μέσω bootable usb που δημιούργησα , μου έβγαλε μήνυμα ο οδηγός εγκατάστασης, ότι το σύστημά μου δεν πληροί τις προδιαγραφές για win11.... Any suggestions??

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τι επεξεργαστή έχει το σύστημα; Έχει ενεργοποιηθεί στο Bios το TPM και το Secure boot;

ΑΜD Ryzen 2600X, TPM ενεργοποιημένο, για το secure boot δεν είμαι σίγουρος, πως το τσεκάρω?? αλλά αφού το εργαλείο της microsoft μου δείχνει ότι είμαι οκ, κι αυτό ενεργοποιημένο δεν θα είναι?

εικόνα_Viber_2021-12-07_14-51-14-499.jpg

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ntasaef4 είπε

αφού το εργαλείο της microsoft μου δείχνει ότι είμαι οκ, κι αυτό ενεργοποιημένο δεν θα είναι?

Λογικά ναι. Αν θέλετε να το ελέγξετε σίγουρα, μπορείτε να βρείτε την επιλογή στη καρτέλα boot.

Δημοσ.

Νομίζω το γράφει στη φωτό που 'στειλα ότι είναι ενεργοποιημένο. Μπορώ να δοκιμάσω κάτι άλλο?

Αυτό μου βγάζει κατά την εγκατάσταση

εικόνα_Viber_2021-12-07_15-45-46-644.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Μπες στο BIOS και δες αν είναι ενεργοποιημένο το secure boot. Λογικά θα είναι κάπου σε κάποια καρτέλα Boot.

Ενεργοποιημένο και αυτό.... Να σκάσω είμαι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Crybal είπε

Με οποια ανασφαλεια μορει να σου προκαλέσει δες εδω https://websetnet.net/this-registry-hack-lets-you-bypass-the-tpm-2-0-requirement-and-install-windows-11/

Να σαι καλά απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω bypass για κάτι που το σύστημα μου είναι οκ.. τι να πω; Σε τελική ανάλυση θα το δοκιμάσω

Επεξ/σία από ntasaef4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ολα ειναι σωστα και σου βγαζει οτι πληρεις τις προυποθεσεις αλλά τελικά δεν σε αφηνει, μαλλον πιθανοτατα να ειναι κάποιο bug και πιθανότατα μεχρι να διορθωθει να μην μπορέσεις να βαλεις τα 11ρια.

Δοκίμασες να κανεις reset στο bios και να τα ξαναρυθμισεις οπως πρεπει?

Επεξ/σία από Crybal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ, θα το δοκιμάσω. Υπάρχει πιθανότητα να χρειάζομαι buos update?

Τα ίδια με τα default settings, δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, μόλις το δοκίμασα..

Επεξ/σία από ntasaef4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...