Psaras33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Πόσο σας κοστίζει ο μήνας, κυρίως τα στάνταρ έξοδα αλλά και οι λοιπές προσωπικές δαπάνες; Είστε ευχαριστημένοι η στερείστε πράγματα προκειμένου να μην μένετε με τους γονείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Πολύ γενικη ερωτηση, τι σπιτι, που ειναι κλπ 1
Psaras33 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πολύ γενικη ερωτηση, τι σπιτι, που ειναι κλπ Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο σπίτι η περιοχή. Κάνω την ερώτηση περισσότερο σαν μορφή γκάλοπ για να αποκτήσω μία εικόνα.
MrRush Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εμείς θα μπορούσαμε να βγαίνουμε οκ και με τον δικό μου μισθό μόνο.
Bitbit Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Φίλε μου έχουν ανοιχτεί τόσα θέματα με ακριβώς τον ίδιο τίτλο ή παραλλαγές. Δε πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά διότι πέρα από το γεγονός ότι αρχίζουν πολλοί να τρολλάρουν, καθένας έχει τις δικές του ανάγκες και ικανοποιείται με άλλα πράγματα. 2 γνωστοί μου με ίδιο ακριβώς εισόδημα και δικά τους σπίτια, ο ένας μου έχει ζητήσει τόσες φορές δανεικά και ο άλλος είναι μια χαρά. Απλά ο ένας τα χαλαει όλα σε τσιγάρα και ποτά και ο άλλος όχι. Ξέρω και άτομο με βασικό μισθό που νοικιάζει. Προσωπικά δε μπορώ να καταλάβω πως το καταφέρνει, μου φαίνεται απίστευτο. 4
archer100 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδω ειναι μια λιστα, διαλεξε ποια σε αφορουν, βγαλε ενα μεσο ορο η εκτιμησε που ανηκεις και κανε τη σουμα: Σουπερ μαρκετ 300-600 αναλογως τις επιλογες Ενοικιο 250-600 (αναλογως αν ειναι επαρχια, Αθηνα, μεγεθος, περιοχη, κλπ) Παγια σπιτιου-τηλεφωνιας, κλπ 120-200 Αυτοκινητο 120 - 250 συμπεριλαμβανομενων σερβις και τελων-ασφαλειας, αναλογως τα κυβικα, την παλαιοτητα, τη συντηρηση, το ποσο το κινεις, κλπ Τσιγαρο 100 ανα ατομο Μετακινησεις με ΜΜΜ Αθηνα 30 ανα ατομο Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από archer100 1
Liverpool89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Και θα στερηθεις εναν μηνα και τον αλλον θα σαι καλύτερα. Τον χειμωνα έχεις αλλα εξοδα αναγκαια, όπως θέρμανση. Το καλοκαίρι αν θεωρείς αναγκαίες τι διακοπες, παλι θα στερηθεις για να πας. Αν οχι, θα σαι πιο καλα. Στο παρανομαστή μπαίνει η οικογένεια, αν εχεις παιδί. Εκει ολα αυξάνονται και πρέπει να εχεις και μια καλη καβατζα για τυχον απρόοπτα. Ακομα ποσα αμαξια θα χει το ζευγάρι ειναι και αυτο ενα εξοδο που πρέπει να το υπολογισεις καθε μηνα. 1
Ola150 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εμείς βγάζουμε περίπου 2700€ συνδυαστικά, μας φτάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις