portomarko Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ ESPRESSO MORRIS RETRO R20807EMG LIGHT GREEN απο praktiker 89Ευρώ https://www.praktiker.gr/m/p/kafetiera-espresso-morris-retro-r20809emb-light-blue-131617 επόμενη τιμή σκρούτζ 149. εχει και αλλες 'προσφορες' σε καφετιερες... >εδώ< Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου
maarinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καθαρό Link https://www.praktiker.gr/m/p/kafetiera-espresso-morris-retro-r20809emb-light-blue-131617 1 1
nemom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η Morris Spoiler μου θυμίζει την Gastroback Spoiler ή την Sogo Spoiler ή την GourmetMaxx Spoiler ή την Todo Spoiler ή την Minimex Spoiler ή τη HiBrew Spoiler ή την Mandine Spoiler ή τη Sirge Spoiler ή την Klarstein Spoiler και πάει λέγοντας... Και μερικά βιντεάκια Αγοράστε τον κλώνο με το πιο όμορφο brand name από όπου τον βρείτε πιο φτηνά και παρομοίως αναζητήστε κριτικές από οποιονδήποτε από τους κλώνους, Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από matrixxx spoilerssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss 8 6 1
cirrus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, nemom είπε Η Morris μου θυμίζει την Gastroback ή την Sogo ή την GourmetMaxx ή την Todo ή την Minimex ή τη HiBrew ή την Mandine ή τη Sirge ή την Klarstein και πάει λέγοντας... Και μερικά βιντεάκια Αγοράστε τον κλώνο με το πιο όμορφο brand name από όπου τον βρείτε πιο φτηνά και παρομοίως αναζητήστε κριτικές από οποιονδήποτε από τους κλώνους, Φίλε, έχω καιρό να γελάσω έτσι - να σαι καλά! 1 1
nemom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cirrus είπε Φίλε, έχω καιρό να γελάσω έτσι - να σαι καλά! Εγώ απορώ όμως που δεν έχει σχόλια του στυλ «πώς το επέτρεψε η Morris να την κοπιάρουν οι Κινέζοι;»... Ενημερωτικά πάντως μπορείτε να αγοράσετε κι από Amazon αν σας βολεύει τον κλώνο που σας αρέσει ενώ για τους φίλους από Αγγλία μπορείτε να ψωνίσετε το facelift που έχει το μεσαίο λαμπάκι πιο χαμηλά είναι η Cookworks από Argos (παραπάνω δεν την ανέφερα γιατί δεν έβαλα τα facelift μοντέλα) αλλά την έχει στην κανονική τιμή χωρίς έκπτωση οπότε θα την πάρετε στις 55 λίρες https://www.argos.co.uk/product/8477958 τώρα αν σας αρέσει το τραγουδάκι «είναι Morris και σου πάει» μπορείτε πάντα να προτιμήσετε την προσφορά του τίτλου στα 89 ευρώ 1
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εννοείτε φασόν είναι όλες αυτές αλλά δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Υπάρχει βέβαια η Arielli KM-501R και η rohnson που μοιάζουν πολύ αλλά έχουν διαφορετικά κουμπιά.
nemom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η συγκεκριμένη μάρκα είναι μια ετικέτα φασόν βασικά. Αν αρχίζαμε να θεωρούμε προσφορές τα υπερκοστολογημένα φασόν, εγώ δεν έχω πρόβλημα. Αυτό εννοώ. Κατά τα λοιπά, δεν αποκλείω να προμηθευτεί κάποιος ό,τι φασόν θέλει και καλύτερα ακόμα, κι από Aliexpress... No pronlemo από μένα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από nemom
Aias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδια μια καφετιερα που φτιαχνει το espresso/capuccino που εχει στο ΙΚΕΑ και πατας μονο το κουμπι και βγαζει τελειο καφε ποια ειναι; Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Aias
Filippos12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Aias είπε παιδια μια καφετιερα που φτιαχνει το espresso/capuccino που εχει στο ΙΚΕΑ και πατας μονο το κουμπι και βγαζει τελειο καφε ποια ειναι; Ολη η σειρα nespresso 😆
manpower Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 10 hours ago, nemom said: Η Morris Reveal hidden contents μου θυμίζει την Gastroback Reveal hidden contents ή την Sogo Reveal hidden contents ή την GourmetMaxx Reveal hidden contents ή την Todo Reveal hidden contents ή την Minimex Reveal hidden contents ή τη HiBrew Reveal hidden contents ή την Mandine Reveal hidden contents ή τη Sirge Reveal hidden contents ή την Klarstein Reveal hidden contents και πάει λέγοντας... Και μερικά βιντεάκια Αγοράστε τον κλώνο με το πιο όμορφο brand name από όπου τον βρείτε πιο φτηνά και παρομοίως αναζητήστε κριτικές από οποιονδήποτε από τους κλώνους, παίζει να ειναι το καλύτερο post του insomnia για το 2021😂😂 2 1
GREG10ARIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, nemom είπε Η Morris Απόκρυψη περιεχομένων μου θυμίζει την Gastroback Απόκρυψη περιεχομένων ή την Sogo Απόκρυψη περιεχομένων ή την GourmetMaxx Απόκρυψη περιεχομένων ή την Todo Απόκρυψη περιεχομένων ή την Minimex Απόκρυψη περιεχομένων ή τη HiBrew Απόκρυψη περιεχομένων ή την Mandine Απόκρυψη περιεχομένων ή τη Sirge Απόκρυψη περιεχομένων ή την Klarstein Απόκρυψη περιεχομένων και πάει λέγοντας... Και μερικά βιντεάκια Αγοράστε τον κλώνο με το πιο όμορφο brand name από όπου τον βρείτε πιο φτηνά και παρομοίως αναζητήστε κριτικές από οποιονδήποτε από τους κλώνους, Για κατι τετοιες απαντησεις μπαινω σε ολες τις προσφορες ακομα και αν δε με αφορουν 👏🏻 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα