Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.Μου ηρθε ο λογαριασμος του αεριου στην protergia που εχω περιπου 240€ εναντι.

Κοιτωντας τις χρεωσεις στην δευτερη σελιδα ειχα καψει μαζι με φορους 85€.

Πηρα τηλ και δεν ηξεραν η διαφορα μεχρι τα 240 απο που προκυπτη και θα επανεξεταστει.

Ερωτω εαν τα πληρωνα εγω χωρις να τα δω?

Μπορω να κοινηθω εναντιων τους?

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dmpatanis είπε

Καλημερα σας.Μου ηρθε ο λογαριασμος του αεριου στην protergia που εχω περιπου 240€ εναντι.

Κοιτωντας τις χρεωσεις στην δευτερη σελιδα ειχα καψει μαζι με φορους 85€.

Πηρα τηλ και δεν ηξεραν η διαφορα μεχρι τα 240 απο που προκυπτη και θα επανεξεταστει.

Ερωτω εαν τα πληρωνα εγω χωρις να τα δω?

Μπορω να κοινηθω εναντιων τους?

Λίγο δύσκολο να μην φαίνεται από πού είναι οι χρεώσεις καθώς και να μην ήξερε το τηλεφωνικό κέντρο. Θέλεις να ανεβάσεις τον λογαριασμό; Κρύψε φυσικά τα προσωπικά σου δεδομένα..

Δημοσ.

Σας παραθετω τον λογαριασμο.

Εαν θα δειτε και οι μερες στο πρωτο φυλλο ειναι 158 .

Ενω στο δευτερο εαν τις μετρησεις ειναι 138.

Και οταν τους πηρα τηλ προσπαθουσαν να μου πουνε οτι επειδη εχω πολυ καιρο να πληρωσω και ηταν αυξημενος ο λογαριασμος.

Οταν τους ειπα να μου δικαιολογισουν την διαφορα απο τα 85 στα 240 τοτε δεν ηξεραν τι να πουνε.

Πως να κοινηθω?Να τους κανω μυνηση?

Και εαν και οι προηγουμενοι ηταν λαθος?

IMG_20211207_115643.jpg

IMG_20211207_115323.jpg

Δημοσ.

Μα ο έναντι είναι κατ’ εκτίμηση. Δεν υπάρχει κάποια απάτη. Στον εκκαθαριστικό θα διορθωθεί το ποσό και αν έχεις πληρώσει παραπάνω θα σου βγει πιστωτικό.

Δημοσ.

πλην αυτού δες και την υποσημείωση οτι μπαίνει ρήτρα  , έχεις δικαίωμα να φύγεις και καλό είναι να φύγεις άμεσα (όπως δικαιούσαι στην ενημέρωση που γράφει )

επίσης είναι αλλαγή γενικών όρων επομένως αν δεν είχε την ειδοποίηση αυτή νωρίτερα η εφαρμογή της ρήτρας ξεκινά 60 μέρες μετά απο 29/11/21

μόνο της ΔΕΗ έμεινε με 0,05 παίζει σύντομα να αυξηθεί

για το λάθος του λογαριασμού (δεν τσέκαρα τι παίζει) ,

https://www.protergia.gr/sites/default/files/fa_entypo_amfisfitisis_logariasmoy.doc.pdf

αν δεν απαντήσουν σε 10 εργάσιμες κάνεις καταγγελία μέσω ΡΑΕ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αυτή η εταιρεία ξεκίνησε καλά και όταν είδε ότι έχει πελατεία άρχισε τα παιχνίδια με τους λογαριασμούς, τελευταία εκκαθάριση μου ήρθε λογαριασμό 260 ευρώ αφού είχα πληρώσει τρεις μήνες έναντι 360 ευρώ, δηλαδή το τετράμηνο 640 ευρώ( τρελάθηκα) οικιακό 640 ευρώ...

τους πήρα τηλ. και απάντησαν μετά από μισή ώρα και την απάντηση που πήρα ήταν ρήτρα προσαύξηση. δεν πάμε καθόλου καλά. Μίλησα με άλλες εταιρίες και πολλές δεν βάζουν αυτά τα ρήτρα επειδή οι ίδιοι παράγουν ρεύμα, ενώ η προτέργια αγοράζει το ρεύμα και στο πουλάει..Αποφάσισα να φύγω από αυτούς διότι το νταβατζιλίκι δεν πάει άλλο. Παιδιά αυτή η εταιρεία είναι σκέτη κοροίδία και απάτη.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ. Τωρα είμαι στην ΗΡΩΝ δοκιμαστικά θα δώ και αυτους και θα σας πω

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Zozina1992 είπε

Αυτή η εταιρεία ξεκίνησε καλά και όταν είδε ότι έχει πελατεία άρχισε τα παιχνίδια με τους λογαριασμούς, τελευταία εκκαθάριση μου ήρθε λογαριασμό 260 ευρώ αφού είχα πληρώσει τρεις μήνες έναντι 360 ευρώ, δηλαδή το τετράμηνο 640 ευρώ( τρελάθηκα) οικιακό 640 ευρώ...

τους πήρα τηλ. και απάντησαν μετά από μισή ώρα και την απάντηση που πήρα ήταν ρήτρα προσαύξηση. δεν πάμε καθόλου καλά. Μίλησα με άλλες εταιρίες και πολλές δεν βάζουν αυτά τα ρήτρα επειδή οι ίδιοι παράγουν ρεύμα, ενώ η προτέργια αγοράζει το ρεύμα και στο πουλάει..Αποφάσισα να φύγω από αυτούς διότι το νταβατζιλίκι δεν πάει άλλο. Παιδιά αυτή η εταιρεία είναι σκέτη κοροίδία και απάτη.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ. Τωρα είμαι στην ΗΡΩΝ δοκιμαστικά θα δώ και αυτους και θα σας πω

Είναι γνωστή η ιστορία εδώ και καιρό. Υπάρχει και συγκεκριμένο θέμα: 

Θα σου πρότεινα να δεις την υπογραφή του  @korakios όπου αναλύει όλα τα προγράμματα και τις χρεώσεις. 

Στον Ηρων το μόνο πρόγραμα που δεν χρεώνει ρήτρα είναι το ΗΡΩΝ home Fix το οποίο όμως είναι πιο ακριβό από της ΔΕΗ άρα μάλλον δεν έπρεπε να πας εκεί :) Αν έχεις οποιοδήποτε άλλο έχει ρήτρα. 

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου, πάω στο ΗΡΩΝ δοκιμαστικά γιατί είμαι σε απεριόριστη σύμβαση. Αν δεν μου αρέσουν απλά σ'ενα μήνα τους κλείνω την πόρτα. Εσύ φίλε μου ποιά εταιρεία με προτείνεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...