Fanistop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, πριν 5 - 6 ημέρες (καλώς η κακώς) μεταφέρθηκα απο την Vodafone (ADSL 24Mbps) με αστείες ταχύτητες 7 - 8Mbps σε Wind 100άρα VDSL (FTTCab αν δεν κάνω λάθος). Για αρχή η γραμμή αφού έγινε αλλαγή φορητότητας συνέχιζε και συγχρώνιζε με ADSL στην Vodafone και απότι μου είπαν αυτό οφειλόταν στον ΟΤΕ που δεν είχε αλλάξει την γραμμή, μου είπαν οτι θα γίνει η αλλαγή μετα απο λίγες μέρες καθώς και έγινε, όταν πλεόν είδα να συγχρονίζει με IP της WIND και VDSL αμέσως έκανα speedtest και τσέκαρα το router και παρατήρησα οτι το Download Speed ήταν κάπου στα 25Mbps σε interleaved και το Up περίπου 5.9Mbps σε fast , κάλεσα αμέσως και ενημέρωσα και μου είπαν οτι θα έρθει τεχνικός της Wind ο οποίος ήρθε σήμερα, μέτρησε την γραμμή και μου είπε οτι με βάση την απόσταση της καμπίνας (1.7χλμ ενω η απόσταση απο εμένα ειναι στα 650 μέτρα) η ταχύτητα είναι λίγο χαμηλή αλλα σε γενικές γραμμές καλη, κανονικά εφόσων αποδίδει 6Mbps Up δεν θα έπρεπε το down να ήταν γύρω στο 10πλάσιο πάνω κάτω; απο το τεχνικό τμήμα μέσω τηλεφώνου που μίλησα με την Wind έκαναν κάποια μέτρηση μου είπαν οτι μπορεί να πιάσει τα 100Mbps. Τώρα αναμένω τους τεχνικούς του ΟΤΕ και έχει δωθέι σαν βλάβη, αναρωτίεμαι το τι μπορεί να συμβένει... Είναι όντως αυτη η ταχύτητα που μπορεί να αποδώσει η γραμμή μου; 🤔 Ευχαριστώ!! Τo status του router: Μodulation: ITU G.993.5(G.Vectoring),G.998. Annex Mode: ANNEX_B TPSTC type: 64/65B PTM TC near-end interleaved channel bit rate: 25274 kbps near-end fast channel bit rate: 0 kbps far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps far-end fast channel bit rate: 5935 kbps near-end FEC error fast: 0 near-end FEC error interleaved: 1010964 near-end CRC error fast: 0 near-end CRC error interleaved: 363 near-end HEC error fast: 0 near-end HEC error interleaved: 0 far-end FEC error fast: 2615 far-end FEC error interleaved: 0 far-end CRC error fast: 1 far-end CRC error interleaved: 0 far-end HEC error fast: 0 far-end HEC error interleaved: 0 DSL uptime :11:36, 6 secs DSL activetime :1 min, 18 secs Downstream: relative capacity occupation: 100% noise margin downstream: 10.5 dB output power upstream: 6.6 dbm attenuation downstream: 23.4 dB Upstream: relative capacity occupation: 100% noise margin upstream: 9.8 dB output power downstream: 11.3 dbm attenuation upstream: 6.7 dB Υ.Γ.!!!: Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω βάλει καινούργιο καλώδιο CAT6 εξωτερικού χώρου απο το καλώδιο του ΟΤΕ μέχρι το ρούτερ. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από Fanistop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα