mihailmp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα,ειμαι διαχειριστης περιπου 2 χρονια,πριν υπηρχε εταιρεία, εδω και 4 χρονια πεθανε ενας ιδιοκτητης και αφησε το σπιτη στα δυο ανηψια του.Μεχρι και πριν περιπου 20 μερες ο ενας συνιδιοκτητης ηταν αφαντος,κοινοχρηστα και ολα τα του διαμερισματος τα πληρωνε ο αλλος συνιδιοκτητης.Οσο καιρο ειμαι διαχειριστης εχω κανει αρκετα τηλεφωνα στον ΑΦΑΝΤΟ,αλλα ποτε δεν σηκωνε το τηλεφωνο.Πριν περιπυ 20 μερες πηρε εκεινος τηλεφ.και ηθελε να πληρωσει ΟΛΑ τα κοινοχρηστα τον χρονο που ειμαι εγω διαχειριστης.Το προβλημα ειναι οτι μου εστειλε εξωδικο οπου γρφει μεσα οτι εχε ενοχληση αρκετες φορες( ψευδος)και οτι δεν δεχομαι να εισπραξω τα ποσα που του αντιστοιχούν.Τα ποσα εγω δεν μπορω να τα εισπραξω 2 φορες .Αυτα και ευχαριστω
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, mihailmp είπε Καλησπερα,ειμαι διαχειριστης περιπου 2 χρονια,πριν υπηρχε εταιρεία, εδω και 4 χρονια πεθανε ενας ιδιοκτητης και αφησε το σπιτη στα δυο ανηψια του.Μεχρι και πριν περιπου 20 μερες ο ενας συνιδιοκτητης ηταν αφαντος,κοινοχρηστα και ολα τα του διαμερισματος τα πληρωνε ο αλλος συνιδιοκτητης.Οσο καιρο ειμαι διαχειριστης εχω κανει αρκετα τηλεφωνα στον ΑΦΑΝΤΟ,αλλα ποτε δεν σηκωνε το τηλεφωνο.Πριν περιπυ 20 μερες πηρε εκεινος τηλεφ.και ηθελε να πληρωσει ΟΛΑ τα κοινοχρηστα τον χρονο που ειμαι εγω διαχειριστης.Το προβλημα ειναι οτι μου εστειλε εξωδικο οπου γρφει μεσα οτι εχε ενοχληση αρκετες φορες( ψευδος)και οτι δεν δεχομαι να εισπραξω τα ποσα που του αντιστοιχούν.Τα ποσα εγω δεν μπορω να τα εισπραξω 2 φορες .Αυτα και ευχαριστω Απάντησε του ότι τα έχει πληρωσει ο άλλος. 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mihailmp είπε Τα ποσα εγω δεν μπορω να τα εισπραξω 2 φορες .Αυτα και ευχαριστω Θα θεσεις καποιο ερωτημα; 2
mihailmp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Θα θεσεις καποιο ερωτημα; Καλησπερα ναι,τι ισως μπορω να κανω,να ξαπληροθω και να τα επιστρεψω σε αυτον που πληρωνε,...μπορω να αρνηθω να το κανω΄!
greekfragma Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 θες να σου πω ποιο λάκκο έχει η φάβα και γιατί σου έστειλε το εξώδικο; γιατί έχει μπλεξίματα με τον άλλο ιδιοκτήτη και τον κυνηγάει ο άλλος. σου στειλε λοιπόν το εξώδικο για να καθυστερήσει τον άλλο στις δικές του διεκδικήσεις. μιλάς και ενημερώνεις τον άλλον που πλήρωνε τα κερατιάτικα τόσο καιρό για να συνεννοηθείτε και να είναι γνώστης. μέχρι τότε εφόσον εσύ έχεις στα χέρια σου εξοφλημένα τα κοινόχρηστα και με υπογραφή στο ποιός από τους 2 τα πλήρωσε δε μπλέκεσαι με τίποτα. το αφήνεις μεταξύ τους. το οτι είσαι διαχειριστής και τρέμουν τα χέρια σου από άγνοια, και έρχεσαι να ρωτήσεις εδώ μέσα δε δικαιολογείται. δεν αναλαμβάνουμε τέτοιες νευραλγικές υποχρεώσεις δίχως να ξέρουμε νομικά πως να κινηθούμε σε προβληματικές καταστάσεις. 2 1
george1807 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Το εξώδικο δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τις γνώμες κάποιου καταγεγραμμένες επίσημα. Δεν είναι απόφαση δικαστηρίου. Στη θέση σου θα απαντούσα με εξώδικο για να είμαι καλυμμένος ότι τον έχεις ψάξει άπειρες φορές και ότι τα κοινόχρηστα για το διαμέρισμα έχουν πληρωθεί από τον άλλο ιδιοκτήτη. Μην πελαγώνετε με εξώδικα. 5
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Είναι εξώδικο που επιδόθηκε με δικαστικό επιμελητή ή απλά το έγραψε μόνος του και στο έστειλε;
mihailmp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι εξωδικο με δικαστικο επιμελητη 10 ώρες πριν, greekfragma είπε θες να σου πω ποιο λάκκο έχει η φάβα και γιατί σου έστειλε το εξώδικο; γιατί έχει μπλεξίματα με τον άλλο ιδιοκτήτη και τον κυνηγάει ο άλλος. σου στειλε λοιπόν το εξώδικο για να καθυστερήσει τον άλλο στις δικές του διεκδικήσεις. μιλάς και ενημερώνεις τον άλλον που πλήρωνε τα κερατιάτικα τόσο καιρό για να συνεννοηθείτε και να είναι γνώστης. μέχρι τότε εφόσον εσύ έχεις στα χέρια σου εξοφλημένα τα κοινόχρηστα και με υπογραφή στο ποιός από τους 2 τα πλήρωσε δε μπλέκεσαι με τίποτα. το αφήνεις μεταξύ τους. το οτι είσαι διαχειριστής και τρέμουν τα χέρια σου από άγνοια, και έρχεσαι να ρωτήσεις εδώ μέσα δε δικαιολογείται. δεν αναλαμβάνουμε τέτοιες νευραλγικές υποχρεώσεις δίχως να ξέρουμε νομικά πως να κινηθούμε σε προβληματικές καταστάσεις. Ευχαριστω για την απαντηση,πραγματι εχει θεματα με τον αλλο συνιδιοκτητη,και οσο για νομικα θεματα εχω μια καποια γνωση. Αυτο που δεν γνωριζα και που με προβληματισε ειναι αν εγω ειμαι καλυμενος.Ευχαριστω και παλι 5 ώρες πριν, george1807 είπε Το εξώδικο δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τις γνώμες κάποιου καταγεγραμμένες επίσημα. Δεν είναι απόφαση δικαστηρίου. Στη θέση σου θα απαντούσα με εξώδικο για να είμαι καλυμμένος ότι τον έχεις ψάξει άπειρες φορές και ότι τα κοινόχρηστα για το διαμέρισμα έχουν πληρωθεί από τον άλλο ιδιοκτήτη. Μην πελαγώνετε με εξώδικα. Ευχαριστω για την απαντηση,αυτο θα κανω.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Το μόνο που σε νοιάζει ως διαχειριστή είναι να εισπράξεις τα ποσά και να δώσεις την αποδειξη. Τωρα αν αυτοί είναι τσακωμενοι μεταξύ τους ή έχουν προβλήματα δεν ασχολείσαι καθόλου, ας τα βρουν μεταξύ τους, αν σου πληρώνει ο άλλος όλα καλά, αν δεν πληρώνει κανένας άρχισε τις οχλήσεις. Για το εξώδικο, εφόσον τα κοινόχρηστα είναι πληρωμένα, ρώτα καλύτερα δικηγόρο για το τι θέλει να πει ο ποιητής. 2
korakios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Το αγνοείς , προφανώς κάτι έπαιξε μεταξύ τους , ίσως ο ένας κινήθηκε νομικά στον άλλον . Απαντάς με SMS viber email , οτι έχουν πληρωθεί απο τον άλλον και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία Αν γίνει μήνυση και δικαστήριο απευθύνεσαι σε δικηγόρο αν έχεις κάποιον φίλο δικηγόρο ρώτα τον 1
mihailmp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Το μόνο που σε νοιάζει ως διαχειριστή είναι να εισπράξεις τα ποσά και να δώσεις την αποδειξη. Τωρα αν αυτοί είναι τσακωμενοι μεταξύ τους ή έχουν προβλήματα δεν ασχολείσαι καθόλου, ας τα βρουν μεταξύ τους, αν σου πληρώνει ο άλλος όλα καλά, αν δεν πληρώνει κανένας άρχισε τις οχλήσεις. Για το εξώδικο, εφόσον τα κοινόχρηστα είναι πληρωμένα, ρώτα καλύτερα δικηγόρο για το τι θέλει να πει ο ποιητής. Ευχαριστω φιλε μου αυτο θα κανω,εχω μπλεξει με προβληματικο 5 ώρες πριν, george1807 είπε Το εξώδικο δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από τις γνώμες κάποιου καταγεγραμμένες επίσημα. Δεν είναι απόφαση δικαστηρίου. Στη θέση σου θα απαντούσα με εξώδικο για να είμαι καλυμμένος ότι τον έχεις ψάξει άπειρες φορές και ότι τα κοινόχρηστα για το διαμέρισμα έχουν πληρωθεί από τον άλλο ιδιοκτήτη. Μην πελαγώνετε με εξώδικα. Ευχαριστω για την απαντηση,αυτο θα κανω. 1 λεπτό πριν, korakios είπε Το αγνοείς , προφανώς κάτι έπαιξε μεταξύ τους , ίσως ο ένας κινήθηκε νομικά στον άλλον . Απαντάς με SMS viber email , οτι έχουν πληρωθεί απο τον άλλον και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία Αν γίνει μήνυση και δικαστήριο απευθύνεσαι σε δικηγόρο αν έχεις κάποιον φίλο δικηγόρο ρώτα τον Ευχαριστω για την απαντηση,εχω ραντεβου σημερα για να του στειλω εξωδικο 1
mihanikos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Σαν διαχειριστής δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις αν το σπίτι έχει έναν ή δέκα ιδιοκτήτες και να εισπράττεις ξεχωριστά το μερίδιο του καθενός. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν αυτοί μοιράζονται τα έξοδα του σπιτιού ή είναι τσακωμενοι και πληρώνει μόνο ο ένας. Αυτός μάλλον θέλει να ρίξει το μπαλάκι σε σένα ότι εγώ ήθελα να πληρώσω αλλά αυτός δεν τα έπαιρνε, πραγμα που δεν στέκει γιατί κάλιστα θα μπορούσε να συνεννοηθεί με τον εταιρο ιδιοκτήτη να του δώσει χρήματα, ή στην τελική αν δεν σε έβρισκε όπως αναφέρει να τα καταθέσει στο στο παρακαταθηκων. 4
mihailmp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 8:02 ΜΜ, mihanikos1 είπε Σαν διαχειριστής δεν είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις αν το σπίτι έχει έναν ή δέκα ιδιοκτήτες και να εισπράττεις ξεχωριστά το μερίδιο του καθενός. Δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αν αυτοί μοιράζονται τα έξοδα του σπιτιού ή είναι τσακωμενοι και πληρώνει μόνο ο ένας. Αυτός μάλλον θέλει να ρίξει το μπαλάκι σε σένα ότι εγώ ήθελα να πληρώσω αλλά αυτός δεν τα έπαιρνε, πραγμα που δεν στέκει γιατί κάλιστα θα μπορούσε να συνεννοηθεί με τον εταιρο ιδιοκτήτη να του δώσει χρήματα, ή στην τελική αν δεν σε έβρισκε όπως αναφέρει να τα καταθέσει στο στο παρακαταθηκων. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Στις 7/12/2021 στις 3:36 ΜΜ, korakios είπε Το αγνοείς , προφανώς κάτι έπαιξε μεταξύ τους , ίσως ο ένας κινήθηκε νομικά στον άλλον . Απαντάς με SMS viber email , οτι έχουν πληρωθεί απο τον άλλον και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία Αν γίνει μήνυση και δικαστήριο απευθύνεσαι σε δικηγόρο αν έχεις κάποιον φίλο δικηγόρο ρώτα τον Ευχαριστω για την απαντηση,εχω ραντεβου σημερα για να του στειλω εξωδικο
Pwpwpw Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 3:37 ΜΜ, mihailmp είπε Ευχαριστω για την απαντηση,εχω ραντεβου σημερα για να του στειλω εξωδικο 6 λεπτά πριν, mihailmp είπε Ευχαριστω για την απαντηση,εχω ραντεβου σημερα για να του στειλω εξωδικο Για πιο σημερα εχεις κλεισει ραντεβου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα