SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Οκ, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει να οδηγεί τον συγκεκριμένο δρόμο νύχτα. Καμία διαγράμμιση, και κανένα απο αυτά που κάνουν αντανάκλαση πάνω στις μπάρες. Ειδικά σήμερα με την βροχή ήταν gg. Υπάρχει κάτι, κάπου που μπορώ να απευθυνθώ? Ξέρω, θα με γράψουν στα @@ τους, αλλά έστω μια προσπάθεια 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οκ, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να του αρέσει να οδηγεί τον συγκεκριμένο δρόμο νύχτα. Καμία διαγράμμιση, και κανένα απο αυτά που κάνουν αντανάκλαση πάνω στις μπάρες. Ειδικά σήμερα με την βροχή ήταν gg. Υπάρχει κάτι, κάπου που μπορώ να απευθυνθώ? Ξέρω, θα με γράψουν στα @@ τους, αλλά έστω μια προσπάθεια Γράψε το σε ένα χαρτί και πέτα το στα σκουπίδια.Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις και θα έχεις γλυτώσει και απο την ψευδαισθηση ότι θα σου απαντήσει κάποιος. 3 1
tempes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Περιμένω πως και πως να ολοκληρωθεί ο περιφερειακός Σκύδρας Χαλκηδόνας. Είναι από τα χειρότερα κομμάτια εθνικής οδού που υπάρχει. Απίστευτη ταλαιπωρία με αγροτικά εργαλεία να κυκλοφορούν , ελλειπή διαγράμμιση και φωτισμό. Από Γιαννιτσά για Θεσσαλονίκη, αυτό το κομμάτι ειναι υπεύθυνο για την καθυστέρηση Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από tempes 1
kalogeros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δεν τον θυμάμαι τον δρόμο γιατί έχω χρόνια να περάσω από εκεί, αλλά λογικά αρμόδια είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Ξεκίνα με μια κλήση στο 2313331103 που είναι το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων. 1
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, tempes είπε Περιμένω πως και πως να ολοκληρωθεί ο περιφερειακός Σκύδρας Χαλκηδόνας. Τι σχεση εχει ο δρομος πριν την Χαλκιδονα? Τοσο η Ν.Ε.Ο Εδεσσας - Θεσσαλονικης, οσο και ο καινουργιος Γιαννιτσα - Χαλκηδονα (αν και η 2η στροφη στο φαναρι ειναι ηλιθια που ειναι >90 μοιρες) ειναι μια χαρα. Μετα την Χαλκηδονα ειναι το θεμα Γενικα δεν ειναι μονο ο ιδιος ο δρομος, αλλα δυσκολευει και το γεγονος οτι ειναι βιομηχανικη περιοχη και εχεις απο παντου προβολεις να χτυπανε προς τον δρομο.
tempes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Σε αυτό το κομμάτι αναφέρθηκες; Για εμένα είναι κουραστικό, δύσκολο και χρονοβόρο από Γιαννιτσά μέχρι μετά τη Χαλκηδόνα. Και νόμιζα ότι μιλάμε για το ίδιο. Όπως και να χει είναι απαράδεκτο αυτό το κομμάτι για εθνική οδό
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, tempes είπε Σε αυτό το κομμάτι αναφέρθηκες; Για εμένα είναι κουραστικό, δύσκολο και χρονοβόρο από Γιαννιτσά μέχρι μετά τη Χαλκηδόνα. Και νόμιζα ότι μιλάμε για το ίδιο. Όπως και να χει είναι απαράδεκτο αυτό το κομμάτι για εθνική οδό Μα γραφω για Χαλκηδονα - Θεσσαλονικη, aka το κομματι με τις 2 λωριδες για καθε κατευθυνση
tempes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εχεις δίκιο, μάλλον εξέφρασα το δικό μου παράπονο για αυτό το δρόμο και δε πρόσεξα τι γράφεις
rudigarcia222 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Kαθε μερα περναω,εχω δει πολυ χειροτερους δρομους
cheaptech Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει παιδια μιλάμε για ότι ποιο επικίνδυνο μετά τον παλιο Αθηνών πατρων υπάρχει για εμένα
Thulogur Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Σκατοδρομος, καθε φορα που βρεχει ή πεφτει το σκοτάδι γινεται ακόμα χειρότερος. Σιγουρα υπαρχουν και χειρότεροι (μπορω να φερω πολλα πραδειγματα εδω γυρω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα