Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. μου παρουσιαστηκε σημερα-αφου ειχα κανει μια καθαρη εγκατασταση των WIN 10-προβλημα με τον ηχο. Ακουμπαω το ποντικι επανω στο μικροφωνακι στο Tray που εχει ενα Χ κοκκινο & μου λεει το μνμ: Δεν εχουν συνδεθει Ηχεια  ή Ακουστικα...κοιταζω να δω αν ειναι στη θεση τους & διαπιστωνω οτι ολα ειναι οκ, αφου μονο εγω ασχολουμαι με τον υπολογιστη. το ψαχνω το ξανακοιταω, αλλα το κοκκινο Χ κατω παραμενει,  ΗΧΟ δεν εχω...πρωτη φορα μου τυχαινει αυτο...δεν ξερω τι αλλο να κανω, εκτος απο φορματ βεβαια, το οποιο απεχθανομαι.Βαζω & δυο φωτο μια κατω στο TRAY & η αλλη στον ηχο, στις ρυθμισεις...Την βοηθεια σας θα ηθελα. σας ευχαριστω πολυ.

 

ΦΩΤΟ  1.jpg

ΦΩΤΟ  2.jpg

Δημοσ.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό (εκτός από hardware fault) είναι μήπως πήρε καμιά ενημέρωση οδηγών και τα σκάτωσε όλα.

Δες στις ενημερώσεις αν συνέβη κάτι τέτοιο και αν συνέβει κάνε απεγκατάσταση των οδηγών και βάλε αυτούς που είχες πριν.

Για το hardware, μπορείς να κατεβάσεις ένα live linux, να το κάψεις σε dvd ή να το περάσεις σε usb και να μπουτάρεις από αυτό. Αν έχεις ήχο στο linux τότε είναι σίγουρα κάτι σε software.

Οδηγίες για LUBUNTU -> https://www.everydaylinuxuser.com/2014/06/how-to-create-lubuntu-live-cd-or-usb.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ ευχαριστω πολυ. παντως, για την ωρα το εφτιαξα, αφου το παλαιψα αρκετα...Δηλαδη τι εκανα ?  πηρα το βυσματακι των ακουστικων απο το Σπλιτερ που ητανε & το εβαλα στο μπροστινο μερος του Υπολογιστη. & δουλευει τελεια.  Τωρα με αυτο που μου γραφεις μπορει να εχεις δικιο.Με την πρωτη ευκαιρια θα το κοιταξω αφου τωρα εχω καμπανα ηχο...Να εχετε ενα ομορφο βραδυ!

Επεξ/σία από vounisios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...