ethnik471 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Ψάχνομαι για αγορά κάποιου σταθερού και γρήγορου modem-router για την 50άρα vdsl μου της cosmote, απο 3πορτη huawei καμπίνα οτε. Η γραμμή είναι πολύ καλά και ο λόγος που ψάχνομαι για κάτι καλύτερο ειναι για να έχω όσο το δυνατόν ταχύτερη απόκριση και καλύτερη διαχείριση των πακέτων και το δεδομένων της γραμμής μου απο το ρούτερ. Πάνω απ'όλα με ενδιαφέρει το χαμηλό ping στα online games όσο φυσικά είναι κομμάτι του ρούτερ. Ακόμα και το 1ms κάτω είναι για εμένα σημαντικό (ψυχαναγκαστικό μη το ψάχνετε... ^^ ). Με ενδιαφέρει να ειναι σταθερή η απόδοση, χωρίς αποσυνδέσεις και σφάλματα, να μη μπουκώνει και να είναι όσο το δυνατόν πιο σπιρτόζικο γίνεται στο ethernet καθώς το wifi και γενικά θέματα δικτύου δεν με απασχολούν. Έως 100-130 ευρώ θα προτείνατε κάτι καλύτερο απο το speedport plus της cosmote ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κρατάς το speedport plus μόνο για το Voip και το κάνεις bridge με ένα καλό σκέτο router που θα διαχειρίζεται το δίκτυο σου και τελείωσες. Το εφαρμόζω εδώ και χρόνια σε όλους του παρόχους που έχω κατά καιρούς και η διαφορά στην απόκριση δικτύου είναι από μεγάλη έως χαοτική. Ιδανική επιλογή αυτό https://www.skroutz.gr/s/24883476/Asus-RT-AX86U-Ασύρματο-Router-Wi-Fi-6-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html Αξιοπρεπές επιλογή αυτό https://www.skroutz.gr/s/28732120/TP-LINK-Archer-AX73-Ασύρματο-Router-Wi-Fi-6-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από NewGascp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Τι εννοείς η απόκριση δικτύου ; Το θέμα είναι ότι εγώ δεν έχω κάτι ιδιαίτερο στο θέμα "δίκτυο" να ρυθμίσω... Που θα με εξυπηρετούσε.φια καλύτερα αποτελέσματα γενικώς και κυρίως απόκριση ειδικως κάτι τέτοιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, ethnik471 είπε ... για να έχω όσο το δυνατόν ταχύτερη απόκριση και καλύτερη διαχείριση των πακέτων και το δεδομένων της γραμμής μου απο το ρούτερ. ... με ενδιαφέρει το χαμηλό ping στα online games όσο φυσικά είναι κομμάτι του ρούτερ ... να ειναι σταθερή η απόδοση, χωρίς αποσυνδέσεις και σφάλματα, να μη μπουκώνει και να είναι όσο το δυνατόν πιο σπιρτόζικο γίνεται στο ethernet Θα σε εξυπηρετούσε σε όλα αυτά που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ethnik471 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλώς στο μυαλό μου το έχω ότι με το bridge + 1 κόμβος άρα + ping... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα