Προς το περιεχόμενο

Black screen κατα την εκκίνηση (ASUS RADEON HD 7870)

Zaxos89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

99% η μνημη τα φτυσε.Δοκιμασε να τη καθαρισεις και βρες αλλο καλωδιο αλλα δυσκολο το βλεπω.

Και βρηκε και κακη εποχη.Η ψαχνεις αγγελιες μεταχειρισμενη να κανεις τη δουλεια η βαζεις το χερι στη τσεπη.

Επεξ/σία από Dantε
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

με μία μπατονέτα και λίγο οινόπνευμα (διάφανο) να περάσετε τις PCIe επαφές της κάρτας

Πάρε ένα sray επαφών ΜΗ αγώγιμο να είσαι ήρεμος, αν πας με οινόπνευμα βεβαιώσου ότι 1000% εχει εξατμιστεί καλά, όλο πριν την κουμπώσεις πάλι. κ ότνα την πάρεις να την κουμπώσεις, άστην κ πιες ένα καφεδάκι να στεγνώσει 10.000% κ μετά βάλε την :P

5 ώρες πριν, Crybal είπε

ια τις επαφες της καρτας γραφικών παρε το σφουγγαρακι του πλυσιματος πιατων και περνα ενα χερι απαλα απο την πρασινη πλευρα του

ή απαλά με το μπλε / σκληρό της σβήστρας / γόμας, που θα ναι κ στεγνό

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Καμμένο ram chip ή πρόβλημα στη κόλληση του ram chip;

Ένα από τα δύο. Ή καμμένο/α ή ξεκολλημένο/α ram chip(s).

Επεξ/σία από PC_Science_Lefkada
  • Like 1
  • Thanks 1

Στις 7/12/2021 στις 3:23 ΜΜ, Dantε είπε

99% η μνημη τα φτυσε.Δοκιμασε να τη καθαρισεις και βρες αλλο καλωδιο αλλα δυσκολο το βλεπω.

Και βρηκε και κακη εποχη.Η ψαχνεις αγγελιες μεταχειρισμενη να κανεις τη δουλεια η βαζεις το χερι στη τσεπη.

ωπα δηλαδη μπορει να μην ειναι η gpu? 

Αυτα που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι οτι εχω αλλαξει hdmi καλώδιο εχω δοκιμασει στην tv να το συνδέσω εχω αλλαξει θέση στη gpu εχω βγαλει τις ram και τις εχω ξαναβάλει και οταν ειχα black screen ειχα μπει σε safe mode και ειχα σβησει τους drivers της gpu και απο τοτε μπαίνω κανονικα αλλα με αλλοιωμένη εικόνα, αυτά 

20 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε

Αυτα που εχω κανει μεχρι στιγμης ειναι οτι εχω αλλαξει hdmi καλώδιο εχω δοκιμασει στην tv να το συνδέσω εχω αλλαξει θέση στη gpu εχω βγαλει τις ram και τις εχω ξαναβάλει και οταν ειχα black screen ειχα μπει σε safe mode και ειχα σβησει τους drivers της gpu και απο τοτε μπαίνω κανονικα αλλα με αλλοιωμένη εικόνα, αυτά 

Επισης οταν έβλεπα κατι βιντεακια YouTube απο αλους με το ίδιο πρόβλημα έλεγαν οτι μολις άλλαξαν gpu λύθηκε και ολοι έτυχε να εχουν amd που εχω κι γω αρα ημουν σιγουρος οτι ειναι η gpu τωρα ειδα λετε για ram;μπερδεύτηκα, και οταν εχουν προβλημα οι ram αλλοιώνεται και η εικόνα; 

23 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε

Επισης οταν έβλεπα κατι βιντεακια YouTube απο αλους με το ίδιο πρόβλημα έλεγαν οτι μολις άλλαξαν gpu λύθηκε και ολοι έτυχε να εχουν amd που εχω κι γω αρα ημουν σιγουρος οτι ειναι η gpu τωρα ειδα λετε για ram;μπερδεύτηκα, και οταν εχουν προβλημα οι ram αλλοιώνεται και η εικόνα; 

20211210_180711.jpg

20211210_180512.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Οταν λεω μνημη,εννοω τη μνημη της καρτα γραφικων.

αα σορρυ δε καταλαβα εγω , δεν εχω και ιδεα που βρισκεται η μνημη στη καρτα γραφικων ,εχω δει και κατι βιντεακια που βγαζουν τα κομματια της καρτας και ριχνουν ενα σπρει αλλα δεν εχω ιδεα πως να το κανω αυτο, και ναι ειναι χαλια εποχη για αγορα νεας τσεκαρα τιμες και ειναι πανακριβες 

Στις 7/12/2021 στις 3:33 ΜΜ, Kthulhou είπε

Πάρε ένα sray επαφών ΜΗ αγώγιμο να είσαι ήρεμος, αν πας με οινόπνευμα βεβαιώσου ότι 1000% εχει εξατμιστεί καλά, όλο πριν την κουμπώσεις πάλι. κ ότνα την πάρεις να την κουμπώσεις, άστην κ πιες ένα καφεδάκι να στεγνώσει 10.000% κ μετά βάλε την :P

ή απαλά με το μπλε / σκληρό της σβήστρας / γόμας, που θα ναι κ στεγνό

εχω αλκοολη απο τη δουλεια θα το δοκιμασω ετσι κι αλλιως δε μπορει να γινει κατι χειροτερα 

Επεξ/σία από Zaxos89

50 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε

Δεν αλλαξε κατι με το καθάρισμα θα αρχισω να κοιταω καμια κάρτα skrountz

Πόσα διαθέτετε για νέα;

Μεταχειρισμένη από τις αγγελίες του site θα θέλατε να κοιτάξουμε;

56 λεπτά πριν, Zaxos89 είπε

Δεν αλλαξε κατι με το καθάρισμα θα αρχισω να κοιταω καμια κάρτα skrountz

Οπως είπε και ο Τέρης μπορείς να δεις εδώ στις μεταχειρισμένες από κάποιο έμπιστο μέλος με καλές κριτικες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...