zorans Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γεια σας, θα ήθελα την συμβουλή σας. Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή κυρίως για την συγγραφή κειμένων, ανάλυση δεδομένων (δηλαδή τεράστια excel) και προγραμματισμό με πολλά παράθυρα παράλληλα ανοιχτά. Για αυτό και μέχρι τώρα δούλευα με δυο οθόνες, μια 22αρα και μια 23αρα. Όμως χάλασε η μικρή (10 χρόνια άντεξε, πάλι καλα!) και θέλω να προχωρήσω σε αγορά νέας, μιας και με μία οθόνη δεν την παλεύω. Θέλω την γνώμη σας για το μέγεθος. Να πάω σε μια 27αρα και να κρατήσω την 23αρα παράλληλα ή να πάρω μια 32αρα και να είναι μόνη της; Με τρομάζει το μέγεθος της 32αρας. Θα μπορέσω να δουλέψω ή θα με κουράζει το μέγεθος; Εδώ που βρίσκομαι αυτό το διάστημα (επαρχία) δεν μπόρεσα να δω 32αρα ανοικτή για έχω μια εικόνα. Φίλος μου πρότεινε μια 34αρα ultrawide. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και χρειάζομαι οθόνη άμεσα. Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από zorans Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, zorans είπε Γεια σας, θα ήθελα την συμβουλή σας. Χρησιμοποιώ τον υπολογιστή κυρίως για την συγγραφή κειμένων, ανάλυση δεδομένων (δηλαδή τεράστια excel) και προγραμματισμό με πολλά παράθυρα παράλληλα ανοιχτά. Για αυτό και μέχρι τώρα δούλευα με δυο οθόνες, μια 22αρα και μια 23αρα. Όμως χάλασε η μικρή (10 χρόνια άντεξε, πάλι καλα!) και θέλω να προχωρήσω σε αγορά νέας, μιας και με μία οθόνη δεν την παλεύω. Θέλω την γνώμη σας για το μέγεθος. Να πάω σε μια 27αρα και να κρατήσω την 23αρα παράλληλα ή να πάρω μια 32αρα και να είναι μόνη της; Με τρομάζει το μέγεθος της 32αρας. Θα μπορέσω να δουλέψω ή θα με κουράζει το μέγεθος; Εδώ που βρίσκομαι αυτό το διάστημα (επαρχία) δεν μπόρεσα να δω 32αρα ανοικτή για έχω μια εικόνα. Φίλος μου πρότεινε μια 34αρα ultrawide. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και χρειάζομαι οθόνη άμεσα. Κάθε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! αν έχουν τα μάτια σου από οθόνη έχουν απόσταση >80εκ τότε 32" 2560x1440 αλλιώς σε ίδια ανάλυση 27" αν την έχεις "κοντά". οι ultra wide συνήιθως δεν βολεύουν με τα εξελόφυλα εκτός αν την μοιράζεις "κάθετα" Προσωπικά έχω 32" 2560x1440 στα 80εκ απόσταση και την έχω συνηθίσει μια χαρά. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εαν θελεις μια πηγαινε σε 37 ή 40+ σε μονιτορ καθαρα ή σε 34+ σε ultrawide και την χωριζεις σε κομματια,εαν θελεις 2 προτεινω 27αρες ή 30αρα max κ παλι οπως ειπε κ ο προλαλησας αναλογα την αποσταση.Εγω στα 76εκ εχω μια 30" 2560x1440 και μια 29 ultrawide 4k και βολευει κομπλε,πολλες φορες επειδη κανω τσεκαρισματα σε καποια μηχανηματα εαν μπαινουν online βολευει γιατι στη μια τρεχω προγραμματα και στην αλλη παρακολουθω τους servers ξεκουραστα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα