Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τι λεει ο τιτλος........................

ακομα εχω τα μαμα(1 χρονο και βαλε) αλλα εχουν αρχισει και χανουν το σχημα τους........

Κανα καλο λαστιχο ρε παιδια??????????

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Pirelli diablo rosso 

Metzeler m7-9

Bridgestone s21

Χιλια ευχαριστω αδερφε μου........

Βρηκα τα m7 στα 240 ευρω, τοποθετηση-ζυγοσταθμιση μαζι στην τιμη

και το λαστιχο ειναι τελος του 2021(φρεσκαδουρι)

Δημοσ.

Πήγαινε σε έναν αξιόπιστο μαγαζί ελαστικών να σε κατατοπίσει πιο είναι το καλύτερο από τα 3 γενικά αυτές οι 3 μάρκες είναι κορυφή πάντως!

Ρώτησε αν το m9 είναι καλύτερο από το 7 γτ ενδειαφερομαι κ εγώ δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει εγώ πάω tyre shop Βουλιαγμένης πάντως

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2021 στις 8:52 ΜΜ, Fordakias7 είπε

tyre shop

δεν ακουω και τα καλυτερα γι'αυτον αλλα εσυ ξερεις.........

εγω τελικα εβαλα τα m7 αλλα οχι του 19 ή του 20.........

φρεσκαδουρι.......μετα τον εκτο του 21 ειναι...........

Δημοσ.
Στις 10/12/2021 στις 12:11 ΠΜ, Fordakias7 είπε

Τι έχεις ακούσει ;

αμα μπεις στο site του εχει και μαμω τις τιμες αλλα λαστιχα γιοκ.........και μπορει να ειναι του 2019(αν και αυτο νομιζω το γραφει)

θα σου βρει την ζαντα στραβη και ας μην ειναι........κλπ

τωρα για το m7.......πολυ καλο λαστιχο......και στην βροχη καλο ειναι......ζεσταινεται γρηγορα και αποδιδει πολυ καλα......

αν βρεις το m9 εννοειται οτι το βαζεις απλα δεν ξερω κατα ποσο θα το βρεις.............

Δημοσ.

με το συμπάθειο αλλά νομίζω οτι ο μικρός δούκας λόγω κιλών και μικρής ιπποδύναμης δε θα καταφέρει να ζεστάνει ένα λάστιχο σαν το Μ7 που είναι sport touring άσχετα αν βγαίνει σε τέτοιες διαστάσεις.

ίσως να ταίριαζε καλύτερα το Bridgestone S22

• Like 1
Δημοσ.

Μ7 δε θα δουλεψει ποτε στο Duke.Σε δυνατοτερη μηχανη το εχω δοκιμασει και απλα δε ζεσταινοταν και δε φαγωθηκε ποτε.

Πας για S22.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/12/2021 στις 10:26 ΜΜ, alexcrx είπε

αμα μπεις στο site του εχει και μαμω τις τιμες αλλα λαστιχα γιοκ.........και μπορει να ειναι του 2019(αν και αυτο νομιζω το γραφει)

θα σου βρει την ζαντα στραβη και ας μην ειναι........κλπ

τωρα για το m7.......πολυ καλο λαστιχο......και στην βροχη καλο ειναι......ζεσταινεται γρηγορα και αποδιδει πολυ καλα......

αν βρεις το m9 εννοειται οτι το βαζεις απλα δεν ξερω κατα ποσο θα το βρεις.............

xaxaxaxa και μενα μου βηρκε τη μπροστα ζαντα στραβη....

πέρασα κτέο προσφατα δεν ειχα κανένα προβλημα παντως....

Επεξ/σία από lasithi12
Δημοσ.
Στις 11/12/2021 στις 10:42 ΜΜ, greekfragma είπε

με το συμπάθειο αλλά νομίζω οτι ο μικρός δούκας λόγω κιλών και μικρής ιπποδύναμης δε θα καταφέρει να ζεστάνει ένα λάστιχο σαν το Μ7 που είναι sport touring άσχετα αν βγαίνει σε τέτοιες διαστάσεις.

ίσως να ταίριαζε καλύτερα το Bridgestone S22

8 ώρες πριν, Dantε είπε

Μ7 δε θα δουλεψει ποτε στο Duke.Σε δυνατοτερη μηχανη το εχω δοκιμασει και απλα δε ζεσταινοταν και δε φαγωθηκε ποτε.

Πας για S22.

χιλια ευχαριστω για τις απαντησεις ρε αλανια..........αν ισχυουν αυτα που λετε τοτε την εκανα την μαλακια..........αν και διαβασα σε ξενα forum οτι ειναι οκ αλλα........

4 ώρες πριν, lasithi12 είπε

xaxaxaxa και μενα μου βηρκε τη μπροστα ζαντα στραβη....

στην μιση Αθηνα και βαλε εχει βρει στραβες ζαντες..........

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι ο μονος που κανει την ιστορια με τη ζαντα.Και γνωστο λαστιχαδικο στη Μιχαλακοπουλου το κανει.

Φιλος με ολοκαινουργιο 990 Adventure ειχε παει και του ειπε για στραβη ζαντα και του λεει "η μηχανη ειναι ολοκαινουργια,τι στραβη ζαντα?".Ε τι να απαντησει...

Τους λετε ενα αστο ησυχο και τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...