skiabox Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Το καπέλο των 400 ευρώ λόγω χώρας σε σχέση με το amazon.de για 16inch, 10πυρήνες, 16gb m1 pro γλυτώνεται με αγορά από κάπου αλλού; Ετσι κι αλλιώς το amazon.de θα σου στείλει γερμανικό πληκτρολόγιο που είναι εντελώς άχρηστο σε μη Γερμανούς. Ψάχνω κυρίως για us keyboard version χωρίς καμία άλλη γλώσσα πάνω.
jodact Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Στις 7/6/2022 στις 2:57 ΜΜ, liospi είπε Καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ (όχι για macbook αλλά για το mac studio) την μικρότερη αναμονή και που περνάνε το ΦΠΑ αμέσως μου την έδωσε το https://e-mac.eu όταν λέμε μικρότερη αναμονή γύρω στις 12-15 εβδομάδες όταν εδώ μου λένε πάνω από 18-20 το BTO (build to order) είναι ότι διαμορφώνεις εσύ ποια χαρακτηριστικά θέλεις παραπάνω με βάση το αρχικό μοντέλο. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να περιμένεις ακόμη περισσότερο ή να βρεθείς προ εκπλήξεως και να το έχουν ετοιμοπαράδοτο επειδή κάποιος το ακύρωσε Είναι αξιόπιστο-ασφαλές το e-mac.eu ? Και αν προκειται για ετοιμοπαράδοτο, ξερεις σε πόσο χρόνο έρχεται ?
d_gkal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 10 hours ago, skiabox said: Καλησπέρα παιδιά. Το καπέλο των 400 ευρώ λόγω χώρας σε σχέση με το amazon.de για 16inch, 10πυρήνες, 16gb m1 pro γλυτώνεται με αγορά από κάπου αλλού; Ετσι κι αλλιώς το amazon.de θα σου στείλει γερμανικό πληκτρολόγιο που είναι εντελώς άχρηστο σε μη Γερμανούς. Ψάχνω κυρίως για us keyboard version χωρίς καμία άλλη γλώσσα πάνω. Με αυτοκόλλητα στο keyboard θα είσαι εντάξει πιστεύεις;
skiabox Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, d_gkal είπε Με αυτοκόλλητα στο keyboard θα είσαι εντάξει πιστεύεις; Ε δεν νομίζω. Δηλαδη το Amazon.de παίζει μόνο του σε αυτές τις τιμές; 1
atheatos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, skiabox είπε Ε δεν νομίζω. Δηλαδη το Amazon.de παίζει μόνο του σε αυτές τις τιμές; Keyboard cover? https://www.amazon.de/-/en/Keyboard-protector-compatible-protective-waterproof/dp/B09KH5V27B/ref=sr_1_1?crid=3PTQYZPHGWC1I&keywords=mosiso+tastatur+abdeckung+griechisch&qid=1654759893&sprefix=mosiso+keyboard+cover+greek%2Caps%2C160&sr=8-1
skiabox Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, atheatos είπε Keyboard cover? https://www.amazon.de/-/en/Keyboard-protector-compatible-protective-waterproof/dp/B09KH5V27B/ref=sr_1_1?crid=3PTQYZPHGWC1I&keywords=mosiso+tastatur+abdeckung+griechisch&qid=1654759893&sprefix=mosiso+keyboard+cover+greek%2Caps%2C160&sr=8-1 Μπα.
bill_viper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, atheatos είπε Keyboard cover? https://www.amazon.de/-/en/Keyboard-protector-compatible-protective-waterproof/dp/B09KH5V27B/ref=sr_1_1?crid=3PTQYZPHGWC1I&keywords=mosiso+tastatur+abdeckung+griechisch&qid=1654759893&sprefix=mosiso+keyboard+cover+greek%2Caps%2C160&sr=8-1 Τι να το κάνεις το keyboard cover; Τα Γερμανικά έχουν QWERTZ διάταξη. Θα βάλεις το cover από πάνω, θα σου δείχνει Υ, θα το πατάς και θα γράφεις Ζ. 1
atheatos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, bill_viper είπε Τι να το κάνεις το keyboard cover; Τα Γερμανικά έχουν QWERTZ διάταξη. Θα βάλεις το cover από πάνω, θα σου δείχνει Υ, θα το πατάς και θα γράφεις Ζ. Δεν ξέρω αν το παρακάτω πρόγραμμα μπορεί να κάνει τέτοιο remap άλλα λένε ότι κάνει παπάδες https://karabiner-elements.pqrs.org/
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2022 Δεν υπάρχει επιλογή να ρυθμίσεις το πληκτρολόγιο να λειτουργεί σαν QWERTY αντί για QWERTZ; Εκτός από το να χρησιμοποιήσεις 3ο πρόγραμμα εννοώ..
stavrosv1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Εκει που αραζα περιμενοντας να ερθει απο απλ τέλη ιούλη με International english, βλεπω ξαφνικα στο iSystem το ιδιο μοντελο ετοιμοπαράδωτο. Ακομα δε πιστευω οτι ηρθε το τερας. Πήρα γερό μάθημα με αυτο το λάπτοπ σας ευχαριστώ κρου. Απο δω και πέρα θα ξέρω καλύτερα. 4 1
Stavrialena Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 @stavrosv1 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. Καλορίζικο καλό μου, ελπίζω πραγματικά να άξιζε την υπομονή αλλά και την ταλαιπωρία (βασικα αμφιβάλλω για το 2ο αλλά πες τέλος πάντων). Άντε να δούμε πώς θα κινηθεί η όλη φάση με τα προϊόντα της Apple γενικα μόλις και τα αποθέματα σε hardware επανέλθουν στα νορμάλ τους επίπεδα. Επόμενη στάση: Παράπονα για παραλαβές iPhone 14 👀 1
stavrosv1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, Stavrialena είπε @stavrosv1 ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. Καλορίζικο καλό μου, ελπίζω πραγματικά να άξιζε την υπομονή αλλά και την ταλαιπωρία (βασικα αμφιβάλλω για το 2ο αλλά πες τέλος πάντων). Άντε να δούμε πώς θα κινηθεί η όλη φάση με τα προϊόντα της Apple γενικα μόλις και τα αποθέματα σε hardware επανέλθουν στα νορμάλ τους επίπεδα. Επόμενη στάση: Παράπονα για παραλαβές iPhone 14 👀 χαχαχαχαχχα πηρα 13αρι αιφον οποτε δε βιαζομαι. Καλα γαμησε τα δε το πιστευω ακόμα ευχαριστω γλυκια μου❤️ 1
stavrosv1 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 να σας πώ, καλό παρεάκι φτιάξαμε εδώ ξεκατινιαστήκαμε καλά τον χειμώνα. μη χαθούμε τώρα στο Μ2 1
kostasbm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2022 πηγα Αυστραλια γυρισα και νομιζα οτι θα εχετε ολοι παραλαβει...... καλοριζικο @stavrosv1 1
jokercell Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Είχαν κάποια ετοιμοπαράδοτα m1 pro στο isystem και έπεσε η παραγγελία με IE layout, με πήραν σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ήρθαν με γερμανικό layout αλλά θα μου το αλλάξουν κάποια keys και θα είναι το ίδιο. Λέτε να έχω θέμα; Το πρώτο μου mac είναι, γι αυτο ρωταω. Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα