Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Chemical είπε

Ακόμη να παραλάβετε το MacBook Pro σας, από τις 6 Δεκεμβρίου είναι ανοικτό αυτό το thread 🙃

δε θα το παραλαβουμε καλέ. οποτε λειτουργεί ως κραχτήρι το θρεντ αυτό

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Chemical είπε

Ακόμη να παραλάβετε το MacBook Pro σας, από τις 6 Δεκεμβρίου είναι ανοικτό αυτό το thread 🙃

εδώ άλλοι ακόμα να παραλάβουν iphone 13.... δεν υπάρχει μεγλύτερη κατάντια από την infoquest/istorm/isquare

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bioentre είπε

εδώ άλλοι ακόμα να παραλάβουν iphone 13.... δεν υπάρχει μεγλύτερη κατάντια από την infoquest/istorm/isquare

Ηθελα να ξερα ρε παιδι μου εαν μεχρι το πάσχα παραλαβει κανενας η αν θα βγει το καινουργιο του χρονου και απλα παει λεγοντας. 

Λογω κοβιντ αραγε δε στελνουν ελλαδα η απλ; η ειναι απολυτη ανικατονητα της αισκουερ;

Δημοσ.

Συνάδερφος απο την δουλεία το 16άρι το "απλο" το έχει εδώ και 2 μήνες σχεδόν!

Day one προπαραγγελία απο istorm και ήταν στην 2ή φουρνία είπαν που το παρέλαβε (περίμενε 1,5 μήνα περίπου)

Επίσης προχθές που έτυχε να παώ istorm (τσιμισκή θεσσαλονίκη) το πήρε ένα παιδί το πρόλαβα που εμπαίνε στην σακούλα (δεν ξέρω άμα ηταν 14 η 16)

Δημοσ.
9 ώρες πριν, 4four είπε

Συνάδερφος απο την δουλεία το 16άρι το "απλο" το έχει εδώ και 2 μήνες σχεδόν!

Day one προπαραγγελία απο istorm και ήταν στην 2ή φουρνία είπαν που το παρέλαβε (περίμενε 1,5 μήνα περίπου)

Επίσης προχθές που έτυχε να παώ istorm (τσιμισκή θεσσαλονίκη) το πήρε ένα παιδί το πρόλαβα που εμπαίνε στην σακούλα (δεν ξέρω άμα ηταν 14 η 16)

Στα απλά δεν υπήρχε μεγάλο πρόβλημα.

Το πρόβλημα είναι στα bto.

Εμένα με έκαναν quote για bto από Γερμανία 8-10 weeks.

Οπότε το πρόβλημα δεν είναι μόνο τοπικό, αλλά σίγουρα δεν βοηθάει και η istorm εδώ...

Δημοσ.
Στις 26/3/2022 στις 6:20 ΜΜ, stavrosv1 είπε

Ηθελα να ξερα ρε παιδι μου εαν μεχρι το πάσχα παραλαβει κανενας η αν θα βγει το καινουργιο του χρονου και απλα παει λεγοντας. 

Λογω κοβιντ αραγε δε στελνουν ελλαδα η απλ; η ειναι απολυτη ανικατονητα της αισκουερ;

Τα Μ1 προ τα στέλνουν πάντως κανονικά. Στα μαξ υπάρχει έλλειμα. Και στο Αμαζον Γερμανίας. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Agarinos7 είπε

Τα Μ1 προ τα στέλνουν πάντως κανονικά. Στα μαξ υπάρχει έλλειμα. Και στο Αμαζον Γερμανίας. 

Ναι κατι κατάλαβα. Δυστυχώς μαξ «περιμένω» εγώ 

Θα παμε για Μ2 μου φαινεται και ολα καλά

Δημοσ.
Στις 2/4/2022 στις 4:03 ΜΜ, stavrosv1 είπε

Ναι κατι κατάλαβα. Δυστυχώς μαξ «περιμένω» εγώ 

Θα παμε για Μ2 μου φαινεται και ολα καλά

Καλά δεν θα στο φέρνουν ποτέ εσένα. Δεν κοιτάς κάμια άλλη έκδοση? Σίγουρα χρειάζεσαι το μαξ.

ipad air M1 το είδα από κοντά προχθές στο εξωτερικό και έχω να πω απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Παίζει πίσω η πλάτη του και αν το πιέσεις κάνει χιόνια στην οθόνη, οπώς όταν πιέζεις το δάχτυλό σου με δύναμη σε απλή non-touch οθόνη. Δεν είναι ούτε για 100 ευρώ από άποψη οθόνης, καλύτερα πάρε την προηγούμενη γενιά ή το προ.

Δημοσ.
Στις 22/3/2022 στις 12:07 ΜΜ, Haldol είπε

Έχουμε και λέμε... μικρό φορητό (~14"), με Core-i9 ή αντίστοιχο, 32GB RAM και μπαταρία που να βγάζει 10+ ώρες με άνεση. Δε βρίσκω. Μόνο και μόνο με τα (2) πρώτα κριτήρια, το Skroutz ειχε ΜΗΔΕΝ αποτελέσματα. Δεν έχει ούτε ένα μικρό laptop με μεγάλο επεξεργαστή, ακόμα και αν αγνοήσουμε την τιμή. Οπότε που καταλήγουμε; 

Αυτό το 10+  Με άνεση κιόλας !!!! Πραγματικά απορώ από που προκύπτει !!! Γιατί εμένα δεν φτάνει τόσο με τίποτα !!!!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Αυτό το 10+  Με άνεση κιόλας !!!! Πραγματικά απορώ από που προκύπτει !!! Γιατί εμένα δεν φτάνει τόσο με τίποτα !!!!

Εξαρτάται την εργασία. Άλλοι έχουν βγάλει 15+ :P

Τώρα αν κάνεις renders στη μπαταρία, λογικά δε θα βγάλει ούτε 1 ώρα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, bioentre είπε

Καλά δεν θα στο φέρνουν ποτέ εσένα. Δεν κοιτάς κάμια άλλη έκδοση? Σίγουρα χρειάζεσαι το μαξ.

ipad air M1 το είδα από κοντά προχθές στο εξωτερικό και έχω να πω απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Παίζει πίσω η πλάτη του και αν το πιέσεις κάνει χιόνια στην οθόνη, οπώς όταν πιέζεις το δάχτυλό σου με δύναμη σε απλή non-touch οθόνη. Δεν είναι ούτε για 100 ευρώ από άποψη οθόνης, καλύτερα πάρε την προηγούμενη γενιά ή το προ.

Αυτο έκανα φίλε, συνειδητοποίησα οτι η διαφορά είναι 40€ οπότε δεν τίθεται καν θέμα χρημάτων. 

Έκανα εικόνα στο μυαλό μου να πηγαίνω σε ελληνικό σερβις και να λεω το και το και να μου λένε λυπάμαι δε γίνεται να πάρεις άλλο και πήρα το προ χωρίς δεύτερη σκέψη. Κριμα γτ ηθελα το μωβάκι. Ευχαριστώ που το επιβεβαίωσες το θεματάκι!

Οσο για το λάπτοπ όντως δε παίζει να το πάρω ποτέ τι να πω ας έρθει το αιπαντ αύριο να παίζω έστω με κάτι Μ1 χιχι 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, stavrosv1 είπε

Αυτο έκανα φίλε, συνειδητοποίησα οτι η διαφορά είναι 40€ οπότε δεν τίθεται καν θέμα χρημάτων. 

Έκανα εικόνα στο μυαλό μου να πηγαίνω σε ελληνικό σερβις και να λεω το και το και να μου λένε λυπάμαι δε γίνεται να πάρεις άλλο και πήρα το προ χωρίς δεύτερη σκέψη. Κριμα γτ ηθελα το μωβάκι. Ευχαριστώ που το επιβεβαίωσες το θεματάκι!

Οσο για το λάπτοπ όντως δε παίζει να το πάρω ποτέ τι να πω ας έρθει το αιπαντ αύριο να παίζω έστω με κάτι Μ1 χιχι 

όλα έτσι είναι, είδα αρκετά ipad air την τελευταία εβδομάδα, για να το επιβεβαιώσω σε media markt & premium resellers

Εκτός αν istorm φέρουν τη καλή φουρνιά, όταν θα έχει κάνει address το θέμα η Apple, σε 6 μήνες δηλαδή, αφού έτσι και αλλιώς παραπάνω κάνει να τα φέρει η αντιπροσωπεία εδώ. Γενικά Ελλάδα κυκλοφορούν μισό - ένα χρόνο μετά, χάρη στο istorm οπότε όλα καλά. Και όντως έχει υπάρξει προιόν που Ελλάδα κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά, ο imac 24. Κάπως έτσι και το Pro Max... κλασσικό μπακάλικο istorm. 

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Haldol είπε

Εξαρτάται την εργασία. Άλλοι έχουν βγάλει 15+ :P

Τώρα αν κάνεις renders στη μπαταρία, λογικά δε θα βγάλει ούτε 1 ώρα.

Μόνο browsing!!!!  Όταν λένε 10 ώρες εννοούμε μ οθόνη ανοιχτή ; Γιατί δεν παίζει αλλιώς . Δεν τρολαρω αλήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερώνω τους φίλους πως το iSystem, διαθέτει το πολυπόθητο M1 Max 32GB Space Grey 1TB. Οπότε, σπέυσατε. Επίσης διαθέτει και 64GΒ καθώς και ένα με 2ΤΒ στα 5236 ευρώ.

https://i-system.gr/el/apple/mac-computers/macbook-pro-16/isq-3596-apple-macbook-pro-16-m1-max-chip-10-core-cpu-32-core-gpu-32gb-1tb-space-gray-ie-bto.html

Επεξ/σία από Agarinos7
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...