stavrosv1 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, bioentre είπε +οθόνη + Macy mini -MacBook air ? Για να δούμε... IStorm πετούσαν χαρταετό χτες για πρώτη φορά χωρίς να έχουν τύψεις. Λογικά κι σήμερα βέβαια πετάνε 😅 Όλη μέρα χαρταετό στο ψιλικατζίδικο. Πραγματικά ούτε χαρταετό δεν είναι να πάρει κανείς από αυτούς. AXAXAXAXAX τους εχω ξεακολουθήσει ουτε να βλέπω δε θέλω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, bioentre είπε +οθόνη + Macy mini -MacBook air ? Για να δούμε... IStorm πετούσαν χαρταετό χτες για πρώτη φορά χωρίς να έχουν τύψεις. Λογικά κι σήμερα βέβαια πετάνε 😅 Όλη μέρα χαρταετό στο ψιλικατζίδικο. Πραγματικά ούτε χαρταετό δεν είναι να πάρει κανείς από αυτούς. Και ποιος σας φταίει που εξακολουθείτε και αγοράζετε από αυτούς;
bioentre Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, natural_sgf είπε Και ποιος σας φταίει που εξακολουθείτε και αγοράζετε από αυτούς; Έχεις δίκιο. Αγοράζει πολύς κόσμος και έχουν την ευχέρεια να κοροϊδεύουν. Προσωπικα τα bto τα παίρνω από εκεί επειδή βολεύει να σπάω το ποσό σε προκαταβολή και εξοφλήση από το να τα δίνω ντούκου. Άσε που τους το αφήνω ένα μήνα πάντα αποθήκη άμα είναι και μεγάλο το ποσό. Τωρα για τα απλά μοντέλα ευτυχώς επειδή κινούμαι και Πολωνία τα παίρνω από εκεί και αυτή τη περίοδο -10% σε σχέση με τιμές Γερμανίας ή Ιρλανδία λόγω ισοτιμίας που κατρακύλα την τελευταία εβδομάδα δυστυχώς λόγω της ουκρανικής μετανάστευσης ξεκαθαρα για απλά μοντέλα η λύση είναι αμαζον. Καλώς ή κακώς το πλάνο με τις προκαταβολές που έχουν με βολεύει όσο και να μην θέλω να τους στηρίξω και όση «έκπτωση» και αν παίρνω στην Πολωνία. Αλλά ο,τι είναι τριψήφιο και μπορώ να το εξοφλήσω άμεσα με τη μια το φέρνω απέξω. Βόλεψα και ένα μέλος εδώ μέσα με το polishing cloth που εδώ δεν παίζει να έρθει ποτέ (αν και οκ είναι gimmick ξεκάθαρα)
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Τα 2 BTO MacBook Pro 1 TB M1 Max μας έφτασαν σήμερα. Από το iStorm στην Κύπρο. Λογικά όσοι παραγγέλνουν την ίδια εβδομάδα από Ελλάδα θα πρέπει να έχουν και τα δικά τους. Παράγγειλα: 29/10/2021.
Agarinos7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Yπάρχει διαθέσιμο Μ1 Μαξ με 512GB σε Space grey στο iSystem. Με 3800 ευρω Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2022 από Agarinos7
stavrosv1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Εγω πιστεύω η αιστορμ διέγραψε απο μόνη της την παραγγελία και του χρονου τέτοια μέρα παλι θα περιμένω να δω αν καποιος παραλαβει
stavrosv1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Κρου μια ερώτηση. Με το νεο αιπαντ ερ πιστεύετε θα έχω την ίδια τύχη; να κανω προπαραγγελία η θα παρει 7 μηνες;
Agarinos7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) To iPad Pro 12.9 πάντως έχει έλλειψη, ιδίως στα μοντέλα από 512 και πάνω. Τα 5g. Εγώ δεν έβρισκα 512 το Δεκέμβριο και πήρα το 1ΤΒ το οποίο και αυτό βρίσκεις δύσκολα. Και αυτά για ένα μοντέλο που κυκλοφορεί από τον περασμένο Μάιο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από Agarinos7 1
stavrosv1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, Agarinos7 είπε To iPad Pro 12.9 πάντως έχει έλλειψη, ιδίως στα μοντέλα από 512 και πάνω. Τα 5g. Εγώ δεν έβρισκα 512 το Δεκέμβριο και πήρα το 1ΤΒ το οποίο και αυτό βρίσκεις δύσκολα. Και αυτά για ένα μοντέλο που κυκλοφορεί από τον περασμένο Μάιο. Αισχος γαμωτο αισχος 1
Agarinos7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως δοκίμασε. Προτίμησε το Πλαίσιο που εξυπηρετεί κάπως καλύτερα. Και το public φέρνει καλες ποσότητες ipad. Από εκεί πήρα το 1ΤΒ 5G που έχω. Το air ενδεχομένως δεν θα έχει τοση ζήτηση. Παρατηρείται γενικά ζήτηση στα high end μοντέλα, είτε είναι iPad Pro είτε Μac και macbook Pro. Tο Μ1 Μαx το βρίσκεις δύσκολα και συο Αmazon.de, πια....Παίζει ρόλο και ο αντιπρόσωπος φυσικά που δεν εξασφαλίζει ποσότητες... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από Agarinos7
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, stavrosv1 είπε Κρου μια ερώτηση. Με το νεο αιπαντ ερ πιστεύετε θα έχω την ίδια τύχη; να κανω προπαραγγελία η θα παρει 7 μηνες; Μισό λεπτό φίλε γιατί τα θέλει ο μπιπ σου. Γιατί να αγοράσεις ipad από Ελλάδα και να μη το φέρεις από amazon EU; Ίδιο είναι παντού, δεν είναι bto σαν τα macbook.
stavrosv1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Στις 12/3/2022 στις 6:09 ΜΜ, natural_sgf είπε Μισό λεπτό φίλε γιατί τα θέλει ο μπιπ σου. Γιατί να αγοράσεις ipad από Ελλάδα και να μη το φέρεις από amazon EU; Ίδιο είναι παντού, δεν είναι bto σαν τα macbook. Γιατι τιμολόγιο καλέ για αυτό
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stavrosv1 είπε Γιατι τιμολόγιο καλέ για αυτό Θες να μου πεις ότι ολόκληρο Amazon δεν μπορεί να εκδόσει τιμολόγιο; Έχεις ανοιχτές τις ενδοκοινοτικές; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2022 από natural_sgf
stavrosv1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 40 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Θες να μου πεις ότι ολόκληρο Amazon δεν μπορεί να εκδόσει τιμολόγιο; Έχεις ανοιχτές τις ενδοκοινοτικές; Δεν ασχολούμαι με τέτοια εγω δεν θελω να μπλέκω. Αν εδεησει κανεις εκτος αιστορμ να το φερει καλώς. Αλλιως τινακανω αν βρεθω εξω ποτε θα το αγορασω 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα