Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά θα ισχύει, αφού και το προηγούμενο macbook pro 16, ανανεώθηκε μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Ο Μ2 πρώτα θα μπει στα μικρά macbook και το iPad Pro και μετά σε Macbook Pro 16 (σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα). 

Για όποιον θέλει, το Πλαίσιο στο μοντέλο M1 Max 64GB Silver έχει ένδειξη ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ. Προφανώς περιμένει άμεσα κάποια τεμάχια. Σε όλους τους άλλους κωδικούς έχει ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Για του λόγου το αληθές:

https://www.plaisio.gr/apple-macvook-pro-16-silver-laptop-m1-max-10-core-64-gb-1-tb-m1-max-32-core-_3855937?qId=89c53d9bf456eff8fa4b20ad8c6b596a&qIx=products_price_desc

Επεξ/σία από Agarinos7
  • Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο (το 1ο μου!) στην iSystem. Παραγγελία 30/11 για MBP 14" με M1 Max, 32 GB / 1 TiB. Μου είπαν ότι περιμένουν κάποια κομμάτια τις επόμενες μέρες και πως μάλιστα είμαι ο 1ος στη σειρά (!!!) για το συγκεκριμένο configuration.

Τώρα εάν λένε αλήθεια ή ήθελε να με σουτάρει απ' τη γραμμή απλά, θα φανεί. Θα ενοχλήσω πάλι την (άλλη) Παρασκευή, αν μέχρι τότε δεν έχω καμία ενημέρωση.

Είχανε πει 40-60 ημέρες για τα BTO. Στην αναμονήήή, που λέει και το τραγούδι. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Haldol είπε

Πήρα κι εγώ τηλέφωνο (το 1ο μου!) στην iSystem. Παραγγελία 30/11 για MBP 14" με M1 Max, 32 GB / 1 TiB. Μου είπαν ότι περιμένουν κάποια κομμάτια τις επόμενες μέρες και πως μάλιστα είμαι ο 1ος στη σειρά (!!!) για το συγκεκριμένο configuration.

Τώρα εάν λένε αλήθεια ή ήθελε να με σουτάρει απ' τη γραμμή απλά, θα φανεί. Θα ενοχλήσω πάλι την (άλλη) Παρασκευή, αν μέχρι τότε δεν έχω καμία ενημέρωση.

Είχανε πει 40-60 ημέρες για τα BTO. Στην αναμονήήή, που λέει και το τραγούδι. :P

Είναι BTO με προκαταβολή?

Εμένα έχει έρθει ΒΤΟ με προκαταβολή ίδιας ημερομηνίας με την δικιά σου, από τις αρχές του μήνα που είχαν παραλαβή (έχουν παραλαβές στο τέλος και στα μισά του κάθε μήνα).

Δεν το έχω πάρει ακόμα βέβαια γιατί είμαι σε ταξίδια και μετακινήσεις αυτές τις μέρες και επειδή είναι μεγάλο σταθερό γουστάρω να μου το κράτανε και να τους πιάνει χώρο στο κατάστημα. Θα το αφήσω κανένα μήνα τουλάχιστον ή μέχρι να παραλάβούν όλοι όσοι έχουν γράψει εδώ και μέχρι να διορθωθούν τα θέματα και με τις διαθεσιμότητες iphone, μπας και στρώσουν εκεί πέρα στην αντιπροσωπεία...

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bioentre είπε

Εμένα έχει έρθει ΒΤΟ με προκαταβολή ίδιας ημερομηνίας με την δικιά σου, από τις αρχές του μήνα που είχαν παραλαβή (έχουν παραλαβές στο τέλος και στα μισά του κάθε μήνα).

Δεν το έχω πάρει ακόμα βέβαια γιατί είμαι σε ταξίδια και μετακινήσεις αυτές τις μέρες και επειδή είναι μεγάλο σταθερό γουστάρω να μου το κράτανε και να τους πιάνει χώρο στο κατάστημα. Θα το αφήσω κανένα μήνα τουλάχιστον ή μέχρι να παραλάβούν όλοι όσοι έχουν γράψει εδώ και μέχρι να διορθωθούν τα θέματα και με τις διαθεσιμότητες iphone, μπας και στρώσουν εκεί πέρα στην αντιπροσωπεία...

Σιγά, χέστηκαν για σένα (και για μένα). Υπάρχουν τόσοι που τα αποδέχονται όλα όσα κάνουν...

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bioentre είπε

Ναι, και μεγαλούτσικη (πάνω από 50%). Τι να πω, ελπίζω να 'μαι στην επόμενη φουρνιά.

Δημοσ.

iMac BTO με M1, παραγγελία 17 Δεκεμβρίου, μέσω εταιρίας κιόλας, μας είχαν πει 6-8 εβδομάδες αρχικά. Μετά άλλος μας είπε 8-10, τώρα τελειώνει η 8η και ακόμα τίποτα. Αλλά τα λεφτά τα θέλανε πρώτη μέρα για παραγγελία...Οι τύποι πουλάνε αέρα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες, με πήραν τηλέφωνο πριν καμιά ώρα. Αύριο (μάλλον) έρχεται το δικό μου. Νενικήκαμεν! :P

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Haldol είπε

Παίδες, με πήραν τηλέφωνο πριν καμιά ώρα. Αύριο (μάλλον) έρχεται το δικό μου. Νενικήκαμεν! :P

Ρε πως γινεται να παραλαμβανετε ολοι εκτος απο μενα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavrosv1 είπε

Ρε πως γινεται να παραλαμβανετε ολοι εκτος απο μενα ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Σταύρο (από ΕΠΠ, σωστά; :P) μάλλον τυχαία έρχονται... δε νομίζω ότι παίρνουμε "σειρά" στην παραγωγή. Καλά θα 'ταν αν ήταν έτσι βασικά!

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Haldol είπε

Σταύρο (από ΕΠΠ, σωστά; :P) μάλλον τυχαία έρχονται... δε νομίζω ότι παίρνουμε "σειρά" στην παραγωγή. Καλά θα 'ταν αν ήταν έτσι βασικά!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙΙΙΙΙΙ

Δημοσ.
21 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Σιγά, χέστηκαν για σένα (και για μένα). Υπάρχουν τόσοι που τα αποδέχονται όλα όσα κάνουν...

Ο μόνος λόγος που παίρνω από εκεί είμαι μόνο για bto επειδή βολεύει το σύστημα με την προκαταβολή - να τα δίνω μισά μισά και όχι στο ντούκου με την μια, γιατί είναι πολλά τα λεφτά. Τους τα αφήνω και κάθεται και λίγο άμα θέλω να είμαι πιο άνετος με τα χρήματα και το παίρνω και κανένα μήνα μετά. Δεν θα σκασουμε κιόλας.

Τωρα άντε και με τις δόσεις που βλέπω πως βάζουν κάποιοι με κάρτα στα πολυκαταστήματα. Αλλιώς δεν συμφέρει με τίποτα ελληνική εισαγωγή.   Για κινητά, iPad, και βασικά μοντέλα το αμαζον είναι μονόδρομος (εκτός αν δεν σου βγαίνει να τα δώσεις με τη μία)

Δημοσ.
Στις 10/2/2022 στις 12:34 ΜΜ, Haldol είπε

BTO MacBook Pro 14 i 16? M1 Max i M1 Pro?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Haldol είπε

Δεν έρχονται εντελώς τυχαία.... Εσύ έκανες παραγγελία BTO. Αν το ζήτησες με ελληνικό πληκτρολόγιο πήρες "σειρά" παραγωγής γιατί δεν παράγονται με το κιλό τα ελληνικά. Πριν 3 χρόνια κιόλας δεν παράγονταν καθόλου ελληνικά πληκτρολογία, απλά έστελναν το αγγλικό layout από Πολωνία με πολωνικά εγχειρίδια μέσα και το άνοιγαν για να αλλάξουν το πληκτρολόγιο από αγγλικό σε ελληνικό. True story, δυο φορές γρατζουνισμένο μέσα στο κουτί του μου το έφεραν οι χασάπηδες του ιστορμ.

Ο Σταύρος δεν έχει βάλει παραγγελία BTO, δεν έχει βάλει καμιά προκαταβολή από όσο κατάλαβα και δεν έχει πάρει καμία "σειρά" παραγωγής, οπότε για αυτόν είναι εντελώς τυχαία και αν έρθει σήμερα παραλαβή και μπω εγώ πρώτος στο κατάστημα τυχαία και το ζητήσω και βγάλω καρτούλα, θα περιμένει άλλο τόσο. Τους έχει κράξει και στο φβ, δεν νομίζω γενικά να παραλάβει ποτέ, αν δεις και την κατάσταση στα κινητά που όντως εκεί τα στέλνουν τυχαία και ισχύει 100% το παράδειγμα με την άμεση αγορά εντός καταστήματος ακόμα και εκρεμούν προπληρωμένες παραγγελίες. Αλλά όλα αυτά είναι βασικά μοντέλα, μπορούν να επιστραφούν στο κατάστημα αν δεν τα ανοίξεις και είναι απλή πώληση λιανικής, ενώ το BTO είναι σύμβαση παροχής υπηρεσιών/έργου, οπότε αν το δώσουν σε άλλο θα μπλέξουν αν πας να κάνεις φασαρία, ενώ στον άλλο που ούτε προκαταβολή δεν έχει βάλει το πολύ πολύ να ασχοληθουν με το να σβήνουν τα σχόλια του από το φβ στη σελίδα τους, ούτε τηλέφωνο δεν θα του σηκώνουν.

Επεξ/σία από bioentre
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bioentre είπε

Αν το ζήτησες με ελληνικό πληκτρολόγιο πήρες "σειρά" παραγωγής γιατί δεν παράγονται με το κιλό τα ελληνικά.

Δε τολμώ να φανταστώ ΠΟΣΟ θα περίμενα αν είχα ζητήσει ελληνικό πληκτρολόγιο, Ευτυχώς, θέλω US layout, οπότε... πήρα "απ'το σωρό" :P

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...