Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ADHD είπε

Απλα να πω οτι παρελαβα απο MGManager και εχει οντως ANSI layout αρα ειναι εισαγωγη απο Αμερικη (ευτυχως) οποτε αν καποιος σιχαινεται το ISO οσο εγω νομιζω ειναι μονοδρομος.

Ni0D01k.jpg

Με γεια.

Ευτυχώς δεν είναι με ελληνικό πληκτρολόγιο. Πόσα χρόνια εγγυηση δίνει το MGManager; Σου είπαν;

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Με γεια.

Ευτυχώς δεν είναι με ελληνικό πληκτρολόγιο. Πόσα χρόνια εγγυηση δίνει το MGManager; Σου είπαν;

Ευχαριστώ πολύ! Ναι παλι καλα δεν το παλευω καθολου, μονο US ANSI μπορω να χρησιμοποιησω ανετα, 2 χρόνια αναφέρει στο site, δεν μου ειπαν κατι διαφορετικο οποτε θεωρω οτι ισχυει αυτο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ADHD είπε

Ευχαριστώ πολύ! Ναι παλι καλα δεν το παλευω καθολου, μονο US ANSI μπορω να χρησιμοποιησω ανετα, 2 χρόνια αναφέρει στο site, δεν μου ειπαν κατι διαφορετικο οποτε θεωρω οτι ισχυει αυτο.

στο https://checkcoverage.apple.com εμφανίζεται κανονικά το serial number?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, stavrosv1 είπε

Καλημέρες, 4ος μήνας και περιμένω σαν την καλομοίρα σε παιχνίδι που μοιάζει χαμένο

Τουλάχιστον κρατάς ακόμα το χιούμορ σου και ας μου ρίχνεις σχεδόν ένα μηνάκι. Εμένα πάλι ο Κωτσόβολος στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ενόχληση μου, μου επανέλαβε ότι δεν έχει καμιά ενημέρωση από τον προμηθευτή

Επεξ/σία από jumpcut
Δημοσ.
7 ώρες πριν, stavrosv1 είπε

Καλημέρες, 4ος μήνας και περιμένω σαν την καλομοίρα σε παιχνίδι που μοιάζει χαμένο

Δεν το πήρες από άλλου ακόμα; 

Δημοσ.

503644544_Screenshot2022-02-08at15_34_34.png.7c647a9482996aadb9bc9a3f0f842743.png

Pedia eleos..ego pandos exo bi sto Delivery Window ton 14-16 evomadon pu ksekinise apo 4 tu mina ke telioni stis 18 tu Fevrari. Mu ipan me tropo "min mas ta prizis osotu perasi to delivery window, an perasi ta leme". Ke tora perimeno pos ke pos na erthi i Paraskevi 18 tu mina gia na tus paro tilefono na rotiso ti trexi. An ke ksero pia tha ine i apantisi.

O megaliteros mu fovos pantos ine meta apo toso perimene, na anikso ta kutia ke ena apo ta dio i ke ta dio na exun spasmeni othoni i grantzunies pano. 😵

Gia to oti se ligo tha lansarun kenurio MacBook Pro me M2..den thelo kan na to sxoliaso..tragiko.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, bioentre είπε

Δεν το πήρες από άλλου ακόμα; 

Το εχω παραγγειλει κ απο αλλου αλλα περιμενω απο τοτε οποτε το μετραω ολο για να ζω το δραμα μου. Δεν παιρνω καν τηλ πλεον και document δλδ που το πηρα του στελνω μειλ καθε εβδομαδα δε μου απανταει καν. Να πα να χεστουν τη βαρεθηκα αυτη τη χωρα ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟΠ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stavrosv1 είπε

Το εχω παραγγειλει κ απο αλλου αλλα περιμενω απο τοτε οποτε το μετραω ολο για να ζω το δραμα μου. Δεν παιρνω καν τηλ πλεον και document δλδ που το πηρα του στελνω μειλ καθε εβδομαδα δε μου απανταει καν. Να πα να χεστουν τη βαρεθηκα αυτη τη χωρα ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΟΠ.

Εντάξει καλά είσαι. Σε 3 εβδομάδες βγαίνει το Μ2. Μην αγχώνεσαι... 

Και είπαμε όμως μην στηρίξεις την ελληνική αντιπροσωπεία, επιμένεις σε ιστορμ και ντοκιουμεντ. Δεν θα έρθει ποτέ από εκεί.. άδικα περιμένεις. Μόνο bto αν πάρεις θα έρθει 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, bioentre είπε

Εντάξει καλά είσαι. Σε 3 εβδομάδες βγαίνει το Μ2. Μην αγχώνεσαι... 

Και είπαμε όμως μην στηρίξεις την ελληνική αντιπροσωπεία, επιμένεις σε ιστορμ και ντοκιουμεντ. Δεν θα έρθει ποτέ από εκεί.. άδικα περιμένεις. Μόνο bto αν πάρεις θα έρθει 

ο m2 θα βγει για το 13-άρι pro και λογικά για το Air. Δε νομίζω να τον αφορά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, natural_sgf είπε

ο m2 θα βγει για το 13-άρι pro και λογικά για το Air. Δε νομίζω να τον αφορά.

Ναι ισχυει. απλα σκεφτομαι οτι αν βγει μ2 μαξ οκτωβρη ισως να περιμενω

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stavrosv1 είπε

Ναι ισχυει. απλα σκεφτομαι οτι αν βγει μ2 μαξ οκτωβρη ισως να περιμενω

Για ποιο; Για το 14-αρι λες; Μπορεί το refresh με τα δικά της chips να μην είναι κάθε έτος αλλά κάθε 18 μήνες. Ο λόγος είναι το καλό performance που έχουν τα chips αυτά, οπότε ίσως δεν νοιώσει την ανάγκη να τα κάνει refresh τα m1 pro/ max σε m2 pro/ max εντός του χρόνου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Για ποιο; Για το 14-αρι λες; Μπορεί το refresh με τα δικά της chips να μην είναι κάθε έτος αλλά κάθε 18 μήνες. Ο λόγος είναι το καλό performance που έχουν τα chips αυτά, οπότε ίσως δεν νοιώσει την ανάγκη να τα κάνει refresh τα m1 pro/ max σε m2 pro/ max εντός του χρόνου.

Έχεις δίκιο. Για το Μ2 το απλό μοντέλο αναφερόμουν προ 13 όχι 14. Κυκλοφορεί μια φήμη για λανσάρισμα την άνοιξη άρα πάνω κάτω όντως στους χρόνους που αναφέρεις μιας κι αυτό είχε βγει τον Οκτώβριο 2020.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Αν ερθει μαιο το μ1 μαξ μου και οκτωβρη βγει νεο θα νευριασω :P ελπιζω να ισχυει αυτο με τους 18 μηνες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...