Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρατά τη δίκη σου πάρτι πιτσιρίκο. Εγώ ασχολήθηκα πολύ. Δεν έχεις καμία δουλειά να κρίνεις. Σεβασου το θέμα της κουβέντας. Θα μου πεις και για πάρτι.  Τέλος εδω

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Agarinos7 είπε

Κρατά τη δίκη σου πάρτι πιτσιρίκο. Εγώ ασχολήθηκα πολύ. Δεν έχεις καμία δουλειά να κρίνεις. Σεβασου το θέμα της κουβέντας. Θα μου πεις και για πάρτι.  Τέλος εδω

Πάρε το block σου. Κούρασες, πραγματικά.

Δημοσ.

Παιδιά ούτε χρειάζεται να χαλιόμαστε, ούτε τίποτα. Κι εγώ όπως και οι περισσότεροι που πήγαν σε M1 Max πήγαν κυρίως σε 32GB. Θα δίναμε ούτως ή άλλως αρκετά μεγάλο και σεβαστό ποσό για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ο καθένας για δικούς του λόγους. Ο ένας λόγω εργασίας, ο άλλος λόγω οικονομικής ικανότητας, ο τρίτος λόγω future proofing και πάει λέγοντας. Κάθε επιλογή του καθενός είναι σεβαστή. Το συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να βγάλουμε το "άχτι" μας και μήπως βρούμε καμία λύση για το πού μπορεί να βρίσκονται τα μηχανήματα που παραγγείλαμε και γιατί αργούν τόσο. Και ανταλλάσοντας απόψεις να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι προσωπικά με βοήθησαν οι χρήστες εδώ μέσα και μου "έδειξαν" προς τα εκεί που θα μπορούσα να πάρω το μηχάνημα που ονειρεύομαι (για τους δικούς μου λόγους) ΑΜΕΣΑ! Και εννοείται τους ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για αυτό @Agarinos7 & Γιάννης 95 (μάλλον το γράφω λάθος). Προσωπικά τα 64GB στην παρούσα φάση μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ. Τα 32GB πιθανά να μου ήταν ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ. Αλλά δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό, θεώρησα σαν προσωπική "επένδυση" να δώσω έστω κάτι παραπάνω για να μπορώ αυτή τη στιγμή να γράφω από το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ αν όχι της αγοράς, σίγουρα της Apple (προς το παρόν πάντα). Και ελπίζω να με βγάλουν ασπροπρόσωπο τα 64GB στο μέλλον, που πιθανά θα τα χρειαστώ.

Το παραπάνω σεντόνι δεν έχει απολογητικό ύφος (ούτε θα μπορούσα άλλωστε να απολογηθώ σε κανέναν εδώ μέσα), απλά πιο πολύ για να κάνω πιο λιανά μια πιθανή σκέψη αγοράς προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ήρεμα, όμορφα χωρίς να φαγωνόμαστε και να αρπαζόμαστε μεταξύ μας, ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τη μηχανηματάρα τους, να τους έρθει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ!!! 

Οι υπόλοιποι που το έχουμε στην κατοχή μας, ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ (πλεονασμός 😜 )

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Παιδιά ούτε χρειάζεται να χαλιόμαστε, ούτε τίποτα. Κι εγώ όπως και οι περισσότεροι που πήγαν σε M1 Max πήγαν κυρίως σε 32GB. Θα δίναμε ούτως ή άλλως αρκετά μεγάλο και σεβαστό ποσό για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Ο καθένας για δικούς του λόγους. Ο ένας λόγω εργασίας, ο άλλος λόγω οικονομικής ικανότητας, ο τρίτος λόγω future proofing και πάει λέγοντας. Κάθε επιλογή του καθενός είναι σεβαστή. Το συγκεκριμένο thread δημιουργήθηκε για να βγάλουμε το "άχτι" μας και μήπως βρούμε καμία λύση για το πού μπορεί να βρίσκονται τα μηχανήματα που παραγγείλαμε και γιατί αργούν τόσο. Και ανταλλάσοντας απόψεις να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Έτσι προσωπικά με βοήθησαν οι χρήστες εδώ μέσα και μου "έδειξαν" προς τα εκεί που θα μπορούσα να πάρω το μηχάνημα που ονειρεύομαι (για τους δικούς μου λόγους) ΑΜΕΣΑ! Και εννοείται τους ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για αυτό @Agarinos7 & Γιάννης 95 (μάλλον το γράφω λάθος). Προσωπικά τα 64GB στην παρούσα φάση μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΑ. Τα 32GB πιθανά να μου ήταν ΥΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ. Αλλά δίνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό, θεώρησα σαν προσωπική "επένδυση" να δώσω έστω κάτι παραπάνω για να μπορώ αυτή τη στιγμή να γράφω από το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ αν όχι της αγοράς, σίγουρα της Apple (προς το παρόν πάντα). Και ελπίζω να με βγάλουν ασπροπρόσωπο τα 64GB στο μέλλον, που πιθανά θα τα χρειαστώ.

Το παραπάνω σεντόνι δεν έχει απολογητικό ύφος (ούτε θα μπορούσα άλλωστε να απολογηθώ σε κανέναν εδώ μέσα), απλά πιο πολύ για να κάνω πιο λιανά μια πιθανή σκέψη αγοράς προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ήρεμα, όμορφα χωρίς να φαγωνόμαστε και να αρπαζόμαστε μεταξύ μας, ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ τη μηχανηματάρα τους, να τους έρθει ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ!!! 

Σοβαρή και ώριμη απάντηση, φίλε μου. Να είσαι καλά. Ακριβως τεσι σκεφτηκα και γω. Για μελλοντικη εξασφαλιση. Βεβαια δεν θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά, αλλά πριν από λίγο γύρισα από iStorm, είδα τα space Grey και...ζήλεψαλιγάκι (για να αστειευτούμε και λίγο). 

Σε ευχαριστω πολύ πάντως για την αναφορά και τη γενικότερη ευγένεια σου. 

Επεξ/σία από Agarinos7
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε

Βασικό  ειχα κανει παραγγελία Μ1 Max με 32GB μνήμη και σε Space Gray. Τώρα σετάρω τον Silver. Πραγματικά τα 64GB δεν τα μετανιώνω με τίποτα. Το μόνο που έχω σαν ενδοιασμό ακόμα είναι το χρώμα. Και αυτό πιστεύω γίνεται, γιατί περίμενα εναγωνίως την αγορά του και το είχα στο μυαλό μου σε Space Gray.... Που θα πάει θα το συνηθίσω..!! Βέβαια όσο περνάνε οι ώρες πιστευώ έτσι όπως είναι ολόμαυρο το layout του keyboard ταιριάζει απόλυτα η αντίθεση του Silver! Ενώ κλειστός πιθανά είναι πιο πιασάρικος στο μάτι σε Space Gray (βεβαίως εγώ τον χρησιμοποιώ ανοιχτό 😂.... Ότι να'ναι κοινώς! Ούτως ή αλλως θα μπει παραγγελλία απο Skroutz η θήκη σε γκρι χρωματισμό αρα θα καλυφθώ απο εκεί εν μέρη. Αν βρεθεί και τίποτα ωραίο σε sticker/skin θα πάω και προς τα εκεί. Προς το παρόν απολαμβάνω την μετάβαση από MacBook Pro 15" 2009 σε MacBook Pro 16" 2021. ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Εντάξει τρομερή μετάβαση. Εύχομαι να το χαρείς ακόμα παραπάνω από το προηγούμενο.

Προσωπικά επιλέγω το silver. Είχα ένα space grey macbook 12" 2016. Αλλά μετά το γύρισα εντελώς σε silver.

Στην αρχή με είχε ξενίσει που το καινούριο είναι όλο μαύρο στο πληκτρολόγιο σε αντίθεση με την προηγούμενη γενιά που μεταξύ τον πλήκτων παρεμβαλόταν μέταλλο στο χρώμα του macbook.

Όμως μιας και το έχω δει από κοντά, ο νεός συνδιασμός μαύρο με ασημί είναι φοβερός και προτιμώ και πάλι το silver είτε ανοιχτό είτε κλειστό. Αλλά εντάξει τώρα γούστα είναι αυτό και θέμα συνήθειας. πχ στην αρχή δεν μου άρεσε το μαύρο πλαστικό του πληκτρολογίο επειδή είχα συνηθίσει την αντίθεση στα προηγούμενα μοντέλα.

Λόγικα το έχεις απλά αποθωθημενό το space grey. Αλλά εγώ που από μοντέλο του 2009 πήγα σε 2016 space grey, ξαναγύρισα στο silver. Δεν το αλλάζεις το κλασσικό ασημί. Έτσι ήταν πάντα τα μακ παρά τις προσπάθειες να τα αλλάξουν.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνούμε απόλυτα! Macbook Pro σημαίνει silver! Και πάει με το super drive, το magic mouse και το full πληκτρολόγιο με touch ID. Όλα ασημένια :). 

Και για όποιον θέλει, αγοράζει και το ασημένιο νέο trackpad, που αν δεν είχα ποντίκι θα το έπαιρνα, για μεγαλύτερη ευελιξία!

Επεξ/σία από Agarinos7
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Νομίζω απλά παρεξηγήθηκαν λίγο μεταξύ τους.

Θα συμφωνήσω με τον @natural_sgf ότι τα 64 μπορεί να είναι πλεονασμός.

Προσωπικά είχα ανοίξει ένα θέμα για την gpu σε imac 2020 όπου αναρωτιόμουν αν θα πρέπει να το παραγγείλω με την βασική gpu που για την ιστορία και την σύγκριση με τον Μ1 είναι ισάξια με το Μ1 Pro 16-core gpu στα 5.2 teraflops ή να δώσω +600 για την top spec gpu που είναι αντίστοιχη του Μ1 Max 24-core gpu στα 7.6 terflops και με διπλάσιο memory bandwitch όπως αντίστοιχα και ο Μ1 Max φτάνει τα 4000 σε σχέση με ττα 2000 του Μ1 Pro.

Η λογική στο να δώσω +600 ήταν για future proof, τελευταίο μηχάνημα intel για bootcmp κλπ. Φυσικά υπήρχε το αντεπιχείρημα του πιθανού σέρβις αν προέκυπτε κάτι που εντάξει στην Ελλάδα είναι απαράδεκτο με το ιστορμ.

Και μιλάμε για ένα μηχάνημα σταθερό χωρίς μπαταρία που συνήθως βγάζει παραπάνω χρόνια και όχι για ένα λάπτοπ που είναι πιο ευπαθές.

Οπότε τελικά είμαι ικανοποιημένος από την παραγγελία του απλού μοντέλου που όμως δεν έχει έρθει ακόμα (είπαμε φοβερή αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...)

Γιατί τα +600 για +50% ταχύτητα στα γραφικά όταν θα χρειαστώ +50% ταχύτητα στα γραφικά θα κοστίζούν +100 και όχι +600 και με +600 θα παίρνω +100% ή +200% ταχύτητα αν και πάλι την χρειάζομαι.

Οπότε η συμβουλή του να παίρνεις ότι χρειάζεσαι τη στιγμή που το χρειάζεσαι είναι μονόδρομος πιστεύω ειδικά για μηχανήματα με μπαταρίες... φορητά, ευπαθή, εύκολο να χαθούν(μια φορά είχα ξεχάσει την τσάντα με το macbook στο gate και περίμενα να μου την φέρουν μέσα στο αεροπλάνο, ήταν και 12" πούπουλο οπότε είχα ξεχάσει πως το κουβαλούσα).

Και επειδή η συμβουλή του είναι να παίρνεις ότι χρειάζεσαι όταν το χρειάζεσαι, όταν λοιπόν κοιτάζεις όλο το στοκ και βλέπεις διαθεσίμο μόνο με 16 ραμ και μετά με 64 ραμ και ξέρεις ότι το 16 δεν σου φτάνει και το χρειάζεσαι τώρα άμεσα, η επόμενη επιλογή σου είναι η 64άρα ραμ, μιας και αυτές οι δυο επιλογές υπάρχουν για σένα

• Like 3
Δημοσ.

Εγω θα πω οτι αν παει μαρτιος απριλης λογικά θα περιμενω το καινουργιο να πα να μαμηθούνε δλδ για ονομα

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβώς φίλε μου. Εμεις που πήγαμε στο 64, είναι γιατί αυτό βρήκαμε. Και γώ το 32/1ΤΒ Μ1 Μαξ space grey ήθελα. Αλλά με τη σειρά που είχα πήγαινα για Πάσχα και αν. Επιπλέον τα χρήματα μου ήταν στο πλαίσιο δεν μου τα έδιναν μετρητά πίσω (είχα βάλει δόσεις) και δεν μπορούσα να πάω άλλου. Αφού λοιπόν παρουσιάστηκε ένα καλύτερο μοντέλο ετοιμοπαράδοτο, κάναμε την υπέρβαση και το πήραμε να τελειώνουμε. Δεν συμβιβαστήκαμε με το 16 (το οποίο θυμίζω πως το είχα στα χέρια μου κλειστό και το επέστρεψα, θα το άνοιγα  όμως λόγω της αέναης αναμονής).

Φυσικά αν έκανα παραγγελία δεν θα έπαιρνα ποτέ 64, αλλά 32 και 2 ΤΒ. Αλλά αφού το βρήκαμε, χαιρόμαστε τουλάχιστον την κορυφαία επιλογή σε μνήμη με την πιθανότητα κάποια στιγμή μελλοντικά να μας ανταμείψει. Και θελήσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας με φιλία και χαμόγελο. Όπως θα χαρούμε μια δίκη σας ανακοίνωσης της δίκης σας αγοράς. Άλλωστε κανείς δεν θα φτωχύνει με 300-500 ευρώ παραπάνω, για όνομα του Θεού. Από τα πολλα που μας λείπουν, πασχουμε  

Η λέξη must που χρησιμοποίησα ήταν από χαρά, πως έστω πήρα ένα καλύτερο μηχάνημα (επιβαρυνομενος οικονομικά), αντί πχ για power. Λεκτικά ήταν λάθος και ανακριβής. Γράφοντας λίγο χαλαρά εδώ, ίσως να μην ήμουν ακριβολόγος. Φυσικά και δεν συστήνω σε κανένα να παραγγείλει 64, αν το βρει έτοιμο όμως και μπορεί να ανταποκριθείτε οικονομικά γιατί να μην το πάρει?

Το θέμα είναι να είμαστε ευγενείς και να σεβόμαστε τη χαρά και τη διάθεση του άλλου. Εμεις οι τρεις που το αγοράσαμε από την παρέα μας, σκεφτήκαμε πως το χρειαζόμαστε άμεσα. Η διαφορά ήταν με κάποιο τρόπο διαχειρίσιμη και το πήραμε. 
Φερ’ ειπειν, στο document έχει ένα μοντέλο Μ1 Μαξ 64/4ΤΒ 16-ιντσών αξίας πάνω από 6000, ετοιμοπαράδοτο. Εκεί φυσικά δεν θα μπορούσα προσωπικά να πάω. Αν και θα ήθελα τα 4. Το να πω λοιπόν σε κάποιον που το πήρε και χαίρεται πως δεν χρειάζεται και τι λες εκεί που επαίρεσαι, θα συνιστούσε μικρότητα εκ μέρους μου, που δεν μπορώ να το προσεγγίσω οικονομικά. 

Φυσικά και αυτός που το πήρε θα χαρεί, φυσικά και θα γράψει πως τα 4ΤΒ είναι τρομερό χαρακτηριστικό. Εγώ θα χαρώ μαζί του, και δεν θα τον ψέξω γιατί έδωσε αυτά τα χρήματα. Δικά του είναι, κιμπάρης είναι, τα έδωσε. Προσωπικά η επένδυση σε τεχνολογία αν μπορείς να την κάνεις δεν την θεωρώ παράλογη. Αντίθετα να πάω στο σκυλαδικο να δώσω 1000 σε μια βραδιά η στη Μύκονο 3000 το καλοκαίρι (το κάνει ο αδελφός μου) το θεωρώ απαράδεκτο. Όμως είναι δικαίωμα του καθενός και σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν θα βγω ποτέ να τον ψέξω. Ο καθένας εδώ είναι εφυιης και καταλαβαίνει την υποβολή, δεν θα παρασυρθεί κανείς….
Θα χαρώ και γώ με την ικανοποίηση της διασκέδασης και θα του ευχηθώ να είναι καλά, υγιής, να την επαναλάβει, αν το επιθυμεί. Κανείς δεν χρειάζεται τα μαθήματα κανενός από μια ηλεκτρονική συζήτηση. 

Ευχαριστω για την κατανόηση και συγγνώμη για την οποία αναστάτωση προς όλους σας! Η συζήτηση είναι πολύ εποικοδομητική και μερικοί βοηθηθήκαμε να λύσουμε το πρόβλημα μας, της εύρεσης Μ1 Μαξ, έστω και όχι αυτού που αρχικά είχαμε παραγγείλει….έστω και με μια μικρή οικονομική υπέρβαση σε χαρακτηριστικά που δεν χρειαζόμαστε άμεσα.

Επεξ/σία από Agarinos7
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Agarinos7 είπε

Ακριβώς φίλε μου. Εμεις που πήγαμε στο 64, είναι γιατί αυτό βρήκαμε. Και γώ το 32/1ΤΒ Μ1 Μαξ space grey ήθελα. Αλλά με τη σειρά που είχα πήγαινα για Πάσχα και αν. Επιπλέον τα χρήματα μου ήταν στο πλαίσιο δεν μου τα έδιναν μετρητά πίσω (είχα βάλει δόσεις) και δεν μπορούσα να πάω άλλου. Αφού λοιπόν παρουσιάστηκε ένα καλύτερο μοντέλο ετοιμοπαράδοτο, κάναμε την υπέρβαση και το πήραμε να τελειώνουμε. Δεν συμβιβαστήκαμε με το 16 (το οποίο θυμίζω πως το είχα στα χέρια μου κλειστό και το επέστρεψα, θα το άνοιγα  όμως λόγω της αέναης αναμονής).

Φυσικά αν έκανα παραγγελία δεν θα έπαιρνα ποτέ 64, αλλά 32 και 2 ΤΒ. Αλλά αφού το βρήκαμε, χαιρόμαστε τουλάχιστον την κορυφαία επιλογή σε μνήμη με την πιθανότητα κάποια στιγμή μελλοντικά να μας ανταμείψει. Και θελήσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας με φιλία και χαμόγελο. Όπως θα χαρούμε μια δίκη σας ανακοίνωσης της δίκης σας αγοράς. Άλλωστε κανείς δεν θα φτωχύνει με 300-500 ευρώ παραπάνω, για όνομα του Θεού. Από τα πολλα που μας λείπουν, πασχουμε  

Η λέξη must που χρησιμοποίησα ήταν από χαρά, πως έστω πήρα ένα καλύτερο μηχάνημα (επιβαρυνομενος οικονομικά), αντί πχ για power. Λεκτικά ήταν λάθοςκαι ανακριβής. Γράφοντας λίγο χαλαρά εδώ, ίσως να μην ήμουν ακριβολόγος. Φυσικά και δεν συστήνω σε κανένα να παραγγείλει 64. Το θέμα είναι να είμαστε ευγενείς και να σεβόμαστε τη χαρά και τη διάθεση του άλλου. Εμεις οι τρεις που το αγοράσαμε από την παρέα μας, σκεφτήκαμε πως το χρειαζόμαστε άμεσα. Η διαφορά ήταν με κάποιο τρόπο διαχειρίσιμη και το πήραμε. 
Φερ’ ειπειν, στο document έχει ένα μοντέλο Μ1 Μαξ 64/4ΤΒ αξίας πάνω από 6000, ετοιμοπαράδοτο. Εκεί φυσικά δεν θα μπορούσα προσωπικά να πάω. Αν και θα ήθελα τα 4. Το να πω λοιπόν σε κάποιον που το πήρε και χαίρεται πως δεν χρειάζεται και τι λες εκεί, δείχνει μικρότητα εκ μέρους μου, που δεν μπορώ να το φτάσω οικονομικά. 

Φυσικά και αυτός που το πήρε θα χαρεί, φυσικά και θα γράψει πως τα 4ΤΒ είναι τρομερό χαρακτηριστικό. Εγώ θα χαρώ μαζί του, και δεν θα τον ψέξω γιατί έδωσε αυτά τα χρήματα. Δικά του είναι, κιμπάρης είναι, τα έδωσε. Προσωπικά η επένδυση σε τεχνολογία αν μπορείς να την κάνεις δεν την θεωρώ παράλογη. Αντίθετα να πάω στο σκυλαδικο να δώσω 1000 σε μια βραδιά η στη Μύκονο 3000 το καλοκαίρι (το κάνει ο αδελφός μου) το θεωρώ απαράδεκτο. Όμως είναι δικαίωμα του καθενός και σε ένα δημόσιο φόρουμ δεν θα βγω ποτέ να τον ψέξω. Ο καθένας εδώ είναι εφυιης και καταλαβαίνει την υποβολή, δεν θα παρασυρθεί κανείς….
Θα χαρώ και γώ με την ικανοποίηση της διασκέδασης και θα του ευχηθώ να είναι καλά, υγιής, να την επαναλάβει, αν το επιθυμεί. Κανείς δεν χρειάζεται τα μαθήματα κανενός από μια ηλεκτρονική συζήτηση. 

Ευχαριστω για την κατανόηση και συγγνώμη για την οποία αναστάτωση προς όλους σας! Η συζήτηση είναι πολύ εποικοδομητική και μερικοί βοηθηθήκαμε να λύσουμε το πρόβλημα μας, της εύρεσης Μ1 Μαξ, έστω και όχι αυτού που αρχικά είχαμε παραγγείλει….έστω και με μια μικρή οικονομική υπέρβαση σε χαρακτηριστικά που δεν χρειαζόμαστε άμεσα.

Εχώ σπίτι με θέα θάλασσα αν το θέλει ο αδερφός σου για κανένα παρτάκι. Μην τρέχετε σε Μύκονο κλπ. Βολεύομαι με ένα 14" 32ραμ 2TB, 8-πύρηνο δεν με πειράζει :P

4 ώρες πριν, stavrosv1 είπε

Εγω θα πω οτι αν παει μαρτιος απριλης λογικά θα περιμενω το καινουργιο να πα να μαμηθούνε δλδ για ονομα

Λογικά δεν έχεις δώσει προκαταβολή και είναι βασικό μοντέλο.

Η Apple είχε γενικά μια μεγάλη παραλαβή στις αποθήκες Ευρώπης γύρω στις 10-12 του μήνα (από όπου και πήρα το polishing cloth :P )

Από όσο κατάλαβα η πρώτη παρτίδα μηχανημάτων στην Ελλάδα ήρθε κοντά στις 20 του μήνα.

Ίσως ήταν από το ίδιο container γιατί συνήθως παίρνει μια-δυο εβδομάδες να φτάσουν στην Ελλάδα από τις αποθήκες ευρώπης, με βάση 5-6 παραγγελίες bto που έχω κάνει εδώ στο ιστορμ.

Ίσως όμως ελπίζω να ήταν από κάποιο container που ήρθε πριν τις 10, μια εβδομάδα πριν πχ και αυτή την εβδομάδα να έρθουν τα δικά μας.

¨Εχω και εγώ μια παραγγελία που υπολογιζοτάν να φτάσει την ίδια εβδομάδα που παρέλαβα το polishing cloth αν την έβαζα απευθείας στην apple εξωτερικό.

Κανονικά μέχρι 15 του μήνα το αργότερο πρέπει να έρθει. Το ίδιο και το δικό σου αν ήταν bto. Τώρα όμως που είσαι βασικό μοντέλο χωρίς προκαταβολή και τους έχεις κράξει και στο φβ, μπορεί να σε αφήσουν στο περίμενε.

Δες να το πάρεις από αλλού εφόσον δεν έχεις δώσει προκαταβολή, εκτός αν καίγεσαι για ελληνικό πληκτρολόγιο (το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει)

Γενικά πάντως εμφανίστηκαν πολλά bto μηχανήματα, αντί για απλά, ίσως μάλλον από ακυρώσεις όπως της @Stavrialena είτε για να σας αναγκάσουν να σκάσετε πιο πολλά.

Επεξ/σία από bioentre
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, bioentre είπε

Εχώ σπίτι με θέα θάλασσα αν το θέλει ο αδερφός σου για κανένα παρτάκι. Μην τρέχετε σε Μύκονο κλπ. Βολεύομαι με ένα 14" 32ραμ 2TB, 8-πύρηνο δεν με πειράζει :P

Λογικά δεν έχεις δώσει προκαταβολή και είναι βασικό μοντέλο.

Η Apple είχε γενικά μια μεγάλη παραλαβή στις αποθήκες Ευρώπης γύρω στις 10-12 του μήνα (από όπου και πήρα το polishing cloth :P )

Από όσο κατάλαβα η πρώτη παρτίδα μηχανημάτων στην Ελλάδα ήρθε κοντά στις 20 του μήνα.

Ίσως ήταν από το ίδιο container γιατί συνήθως παίρνει μια-δυο εβδομάδες να φτάσουν στην Ελλάδα από τις αποθήκες ευρώπης, με βάση 5-6 παραγγελίες bto που έχω κάνει εδώ στο ιστορμ.

Ίσως όμως ελπίζω να ήταν από κάποιο container που ήρθε πριν τις 10, μια εβδομάδα πριν πχ και αυτή την εβδομάδα να έρθουν τα δικά μας.

¨Εχω και εγώ μια παραγγελία που υπολογιζοτάν να φτάσει την ίδια εβδομάδα που παρέλαβα το polishing cloth αν την έβαζα απευθείας στην apple εξωτερικό.

Κανονικά μέχρι 15 του μήνα το αργότερο πρέπει να έρθει. Το ίδιο και το δικό σου αν ήταν bto. Τώρα όμως που είσαι βασικό μοντέλο χωρίς προκαταβολή και τους έχεις κράξει και στο φβ, μπορεί να σε αφήσουν στο περίμενε.

Δες να το πάρεις από αλλού εφόσον δεν έχεις δώσει προκαταβολή, εκτός αν καίγεσαι για ελληνικό πληκτρολόγιο (το οποίο προσωπικά δεν μου αρέσει)

Γενικά πάντως εμφανίστηκαν πολλά bto μηχανήματα, αντί για απλά, ίσως μάλλον από ακυρώσεις όπως της @Stavrialena είτε για να σας αναγκάσουν να σκάσετε πιο πολλά.

Ναι βασικο περιμένω. Χιλιες φορες βτο αλλα νομιζα θα ερθει πιο γρηγορα ετσι ο βλάκας. Καλα εννοειται οτι το προχωρησα απο αλλου απλα κριμα. Πολισινγκ κλοθ το πηρα απο αμερικη κ περιμενω να ερθει ελπιζω δλδ να ερθει. Αχ τι να πω εχω τρελαθει πια. Θα τους εκραζα καθε μερα χωρις δισταγμο ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει στη ζωη μου οι ανθρωποι

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Off topic alert:

Polishing cloth από που πήρατε ρε παιδιά; Και αν πήρατε (λογικά κατά 1000%) από εξωτερικό, δεν έχει φόβο για τελωνείο;! ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;! 
Θενκς και σορυ για το offtopic. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, wpgoalkeeper είπε

Off topic alert:

Polishing cloth από που πήρατε ρε παιδιά; Και αν πήρατε (λογικά κατά 1000%) από εξωτερικό, δεν έχει φόβο για τελωνείο;! ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;! 
Θενκς και σορυ για το offtopic. 

απευθείας από αππλε στορε επειδή ήμουν εξωτερικό μέχρι πρόσφατα.

Έχει και στο ebay αλλά θα βγει διπλάσια ή και τριπλάσια τιμή (με eBay International Shipping Program δεν πληρώνεις τελωνείο αλλά τα σκας χοντρά στο ebay)

Μπορώ να φέρω και άλλα προς τις δέκα του μήνα αν κάποιος θέλει και έχω ένα δεύτερο σφραγισμένο ακόμα.

17 ώρες πριν, stavrosv1 είπε

Ναι βασικο περιμένω. Χιλιες φορες βτο αλλα νομιζα θα ερθει πιο γρηγορα ετσι ο βλάκας. Καλα εννοειται οτι το προχωρησα απο αλλου απλα κριμα. Πολισινγκ κλοθ το πηρα απο αμερικη κ περιμενω να ερθει ελπιζω δλδ να ερθει. Αχ τι να πω εχω τρελαθει πια. Θα τους εκραζα καθε μερα χωρις δισταγμο ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει στη ζωη μου οι ανθρωποι

Έχω βάλει βτο τις ίδιες μέρες που έβαλες και εσύ και ακόμα δεν έχει έρθει. Δεν το βιάζομαι, οπότε δεν υπάρχει θέμα, απλά για να ξέρεις πως έχει η κατάσταση με το ιστορμ

Εντάξει στην Τσιμισκή με εξαίρεση 2 υπαλλήλους, οι υπόλοιποι είναι τραγικοί.

Δεν ξέρω αν είναι πιέση από τους προιστάμενους ή αν το κάνουν καταναγκαστικά και είναι λεπτό το ζήτημα να τους κρίνω μιας και δεν ξέρω από που πηγάζει η συμπερίφορά τους, αλλά όπως είχα γράψει και στο άλλο θέμα που είχα ανοίξει μου είχαν συμπεριφερθεί αρκετά άσχημα.

Έχω μείνει πραγματικά με την απορία γιατί συμπεριφέρονται έτσι... Εννοώ με τον τρόπο που μίλησαν και σε εσένα.

Φυσικά και θα πρέπει να πουν κάποια πράγματα προκειμένου να πετύχουν στόχους πωλήσεων και είναι αποτελεσμάτικοι σε  όσα τους ζητάει (ή απαιτεί ο εργοδότης τους) αλλά θα μπορούσαν πιστεύω να σου είχαν μιλήσει καλύτερα και όχι με αγένεια τότε που είχες πάει. Δεν ξέρω αν τους υπαγορεύουν να συμπεριφέρονται έτσι ή αν είναι αποτέλεσμα κακών συνθηκών εργασίας, φθόνου για τον άλλο που δίνει τέτοια υπέρογκα μην κρυβόμαστε ποσά, αλλά το να σε κοροιδεύουν στην μούρη σου δεν είναι ωραίο.

Μπορούν και αυτοί πχ από το πλαίσιο να γελάνε με αυτούς που έσκασαν για την 64άρα που δνε τους χρειάζεται και να κοκορεύονται πως είναι καλοί πωλητές, αλλά δεν πάνε να στο κάνουν στη μούρη σου στο ταμίο.

istorm είναι άξεστοι, μια φορά που είχα πάει και είχαν μόνο ένα από τα δύο προιόντα που ήθελα μου λένε "ε μην φύγεις με άδεια χέρια, πάρε το ένα τώρα" χαλαρά με ύφος στον ενικό. Ο assistant manager που μίλησε και σε εσένα στο ίδιο μαγαζί.

Θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο τακτ και να είναι πιο ευγενικοί πιστεύω. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, μιας και δεν ξέρω πως τους συμπεριφέρονται ή τι τους λένε να λένε...

Επεξ/σία από bioentre
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bioentre είπε

Έχει και στο ebay αλλά θα βγει διπλάσια ή και τριπλάσια τιμή (με eBay International Shipping Program δεν πληρώνεις τελωνείο αλλά τα σκας χοντρά στο ebay)

Μπορώ να φέρω και άλλα προς τις δέκα του μήνα αν κάποιος θέλει και έχω ένα δεύτερο σφραγισμένο ακόμα.

Εννοείται πως ενδιαφέρομαι!!! Σου έστειλα και μήνυμα προσωπικό!

Γίνει δεν γίνει πάντως το "αλισβερίσι" 😜 σε ευχαριστώ πολύ που το πρότεινες!! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bioentre είπε

Έχω βάλει βτο τις ίδιες μέρες που έβαλες και εσύ και ακόμα δεν έχει έρθει. Δεν το βιάζομαι, οπότε δεν υπάρχει θέμα, απλά για να ξέρεις πως έχει η κατάσταση με το ιστορμ

Εντάξει στην Τσιμισκή με εξαίρεση 2 υπαλλήλους, οι υπόλοιποι είναι τραγικοί.

Δεν ξέρω αν είναι πιέση από τους προιστάμενους ή αν το κάνουν καταναγκαστικά και είναι λεπτό το ζήτημα να τους κρίνω μιας και δεν ξέρω από που πηγάζει η συμπερίφορά τους, αλλά όπως είχα γράψει και στο άλλο θέμα που είχα ανοίξει μου είχαν συμπεριφερθεί αρκετά άσχημα.

Έχω μείνει πραγματικά με την απορία γιατί συμπεριφέρονται έτσι... Εννοώ με τον τρόπο που μίλησαν και σε εσένα.

Φυσικά και θα πρέπει να πουν κάποια πράγματα προκειμένου να πετύχουν στόχους πωλήσεων και είναι αποτελεσμάτικοι σε  όσα τους ζητάει (ή απαιτεί ο εργοδότης τους) αλλά θα μπορούσαν πιστεύω να σου είχαν μιλήσει καλύτερα και όχι με αγένεια τότε που είχες πάει. Δεν ξέρω αν τους υπαγορεύουν να συμπεριφέρονται έτσι ή αν είναι αποτέλεσμα κακών συνθηκών εργασίας, φθόνου για τον άλλο που δίνει τέτοια υπέρογκα μην κρυβόμαστε ποσά, αλλά το να σε κοροιδεύουν στην μούρη σου δεν είναι ωραίο.

Μπορούν και αυτοί πχ από το πλαίσιο να γελάνε με αυτούς που έσκασαν για την 64άρα που δνε τους χρειάζεται και να κοκορεύονται πως είναι καλοί πωλητές, αλλά δεν πάνε να στο κάνουν στη μούρη σου στο ταμίο.

istorm είναι άξεστοι, μια φορά που είχα πάει και είχαν μόνο ένα από τα δύο προιόντα που ήθελα μου λένε "ε μην φύγεις με άδεια χέρια, πάρε το ένα τώρα" χαλαρά με ύφος στον ενικό. Ο assistant manager που μίλησε και σε εσένα στο ίδιο μαγαζί.

Θα μπορούσαν να έχουν περισσότερο τακτ και να είναι πιο ευγενικοί πιστεύω. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, μιας και δεν ξέρω πως τους συμπεριφέρονται ή τι τους λένε να λένε...

Ρε συ συμβαινει συνεχεια ομως, πελατης ποσα χρονια οπως ολοι μας εδω μεσα, δεν υπαρχει το υφος ο σταρχιδισμος τους λες κατι κ χεστηκαν δλδ δεν υπαρχει. απλα θελουν να ξεμπερδευουν μαζι σου. Κ εγω εχω την απορια του πως τους λενε να φερονται αλλα για να μιλαει ετσι ασισταντ μανατζερ κ να χει τοσο υφακι σημαινει οτι δεν εχει κανενα νοημα να απορουμε. Απλα κριμα. Εγω μεσω πλανετ εξπρες το πηρα το κλοθ το πλερωσα διπλα βεβαια κ ακομα να ερθει ειναι αθηνα και περιμενω μπας κ φτασει θεσσαλονικη ελπιζω να μη κλαιω τα λεφτα μου γτ λεει ελλιπη στοιχεια κ δε τους βρισκω με τπτ :(. αχ οτι να ναι γενικα απο οκτωβρη πηγε φλεβαρης και πραγματικα κουραστηκα λιγακι να ασχολουμαι οποτε απλα κανω σα να μην πηρα λαπτοπ κ κοιταζω τα αξεσουαρ. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...