ata1983 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Βασικα δεν ψαχνω καποιο συγκεκριμενο τραγουδι αλλα ενα ειδος μουσικης. Το εχετε ακουσει ολοι ειναι ατμοσφαιρικο, μοιαζει με μπαλαντα αλλα εχει και κιθαρα(και ηλεκ.) και σαξοφωνο κτλ. Μηπως ειναι Frank Sinatra και ετσι? Ακουσα και ενα σημερα στο ραδιοφωνο και δεν το θυμαμαι γμτ θα σας βοηθουσε πολυ. Anyway sorry για τα αινιγματα πρωι πρωι!!
scyther666 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 egw prosopika den katalava xristo apo osa eipes...elpizw kai kanenas allos...
webkazer Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 oloi auto skeftikame me auto to topic alla den to ekfrasame !!!
Cristina Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Αυτό που άκουσες, θυμάσαι μήπως κάποιο στοιχείο για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και το είδος που ψάχνεις; Πάντως, σήμερα το μεσημέρι άκουσα σε ραδιόφωνο της Θεσ/νίκης, Frank Sinatra. Συγκεκριμένα το 'My Way'. Αν και δε νομίζω να είναι το είδος που ψάχνεις... :roll:
ata1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Cristina εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα δεν το θυμαμαι με τπτ. Νομιζω οτι στο ιδιο στυλ ειναι με το wicked game απο HIM στην αυθεντικη ομως εκτελεση την πιο ησυχη κτλ (δεν θυμαμαι ποιος το λεει κανονικα). Αλλα πεταγε και λιγο σαξοφωνο!! Αυτο τι ειναι γενικα?jazz? blues?
Cristina Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Στον Chris Isaak ανήκει το 'Wicked Game'. Τώρα βέβαια, πράγματι μπερδεύομαι με τον Isaak, τον Sinatra και jazz/blues... Όλ' αυτα μου κάνουν λίγο από όλα... Dim...; :roll:
ata1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 για να σε μπερδεψα και εσενα δεν θα βγαλω ακρη ποτε. Την επομενη φορα θα εχω στο αμαξι χαρτι και μολυβι να σημειωνω στιχους γιατι η μνημη μου δεν με βοηθαει καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.