Salty9811 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα πρώτη φορά γράφω εδώ , είμαι φοιτητής στο τμήμα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων είμαι στο 6 έτος ουσιαστικά αλλά κανονικά στο 5ο εφόσον διέκοψα να μπω στο στρατό . Πλέον δεν έχω στρατιωτικές υποχρεώσεις χρωστάω 8 μαθήματα ακόμα αλλά δυσκολεύομαι πολύ πλέον είχα χάσει 2 εξεταστικές λόγω προσωπικών θεμάτων. Να προσπαθήσω να τελειώσω η να εγκαταλείψω και να αρχίσω δουλειά κάπου άλλου (έχω δουλέψει παράλληλα σε σουπερμάρκετ);Αν όχι θα ήθελα κάποια συμβουλή γιατί δυσκολεύομαι πλέον να διαβάσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EcoBill Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Για 8 μαθήματα θα χάσεις 5 έτη δουλειάς; Δύο μαθήματα να δώσεις κάθε εξεταστική θα την βγάλεις την σχολή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salty9811 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Προσπαθώ να δώσω 5 τώρα παρακολουθώ κιολας αλλά έχω χάσει πλέον κάθε επαφή με τη σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_panel Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Εχω δει απειρες αγγελιες για δουλεια. Το 90% αυτων προτιμουν να εχει ο αλλος ενα bachelor σχετικο με Διοικηση/Οικονομικα..εφτασες στο τελος και θα τα παρατησεις τωρα?? Ενας χρονος δουλειας ειναι, περασε τα μαθηματα σου και μετα πιασε δουλεια! Δε σε πηραν τα χρόνια, 24-25 εισαι, αν καταλαβα καλα.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salty9811 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 23 ευχαριστώ για τη συμβουλή σ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Salty9811 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Για 8 μαθηματα να το παρατησεις? Μη το σκεφτεσαι καν,ουτε για αστειο.Ουτε τα χρονια σε πηραν,ουτε σε ηλικια μεγαλος εισαι.Να πηγαινεις τακτικα στη σχολη για να αποκτησεις επαφη και θα το παρεις μια χαρα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Να μου έλεγες ότι είσαι στο 6ο έτος, χρωστάς 25 μαθήματα και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου η σχολή. Να το συζητούσαμε. Για 8 μόνο μαθήματα είναι γελοίο. Μην το σκέφτεσαι καν. Στην τελική εδώ που έφτασες πάρε το πτυχίο απλά για το χαρτί και αν μην σου αρέσει ιδιαίτερα. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savageharis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Ζόρισου και πάρε το πτυχίο έτσι ήταν και ο αδερφός μου πριν λίγο καιρό . Πρέπει να οργανωθείς και να πιεστεις ώστε να το πάρεις ! Δεν θα σου δώσει απαραίτητα δουλειά καλή , τόσοι πτυχιούχοι και με μεταπτυχιακό είναι άνεργοι ή δουλεύουν για 500-600€. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 είναι πτυχιο πασπαρτού, μπορεις να το χρησιμοποιήσεις σε πολλές δουλειές αλλά και στο δημόσιο αν εισαι τυχερός. δεν αξίζει να τα παρατησεις. 8 μαθήματα ειναι, διαβασε μαζί με κανέναν συμφοιτητη σου ή κανε φροντιστήριο αν καποιο σε δυσκολεύει πολύ. δε σε πήραν τα χρόνια. σκέψου οτι σε αλλες σχολές ο μ.ο απόκτησης πτυχίου είναι τα 6-7-7+ χρόνια. κι εγω τα ειχα παρατησει καποια στιγμή γιατι δουλευα παρα πολλες ωρες και δεν προλάβαινα, μετα εμεινα πισω για θεματα υγείας και στο 5ο ετος είχα 20 θεωρίες και 15 εργαστηρια από τα οποία τα 5 τα παρακολουθησα τοτε πρωτη φορά. 2 από εκεινα τα μαθηματα που χρωστουσα τα ειχα δωσει αρκετες φορές και κοβόμουν. Ε, στρωθηκα στο διάβασμα, εκανα τις εργασίες μου και τα πέρασα ολα εκτός από 1 που το πέρασα την επόμενη χρονια αφού κοπηκα 4 φορές και παρακαλούσα τον καθηγητη να μου βάλει ενα 5 να πάρω πτυχίο (ο οποίος μου ξεκαθάρισε οτι δε μου βάζει 5 αν δεν γράψω 5). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Δες το έτσι. Αν τα παρατήσεις θα το μετανιώσεις. Μπορεί να μην επιρεάζει την καθημερινότητα σου μετά απο κάποιο σημείο, αλλά είναι απίθανο να πεις ευτυχώς που τα παράτησα. Αν συνεχίσεις και ολοκληρώσεις, όσο και αν δυσκολευτείς, θα ξέρεις ότι έκανες το καλύτερο που μπορούσες ανεξάρτητα από την τροπή που θα πάρει η καριέρα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Προφανως παρε το πτυχιο, γιατι να το αφησεις; Στο ν+2 εισαι, και τι εγινε; Παρε το πτυχιο με τα χίλια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Να τελειώσεις. Έστω και 2 μαθήματα ανά εξεταστική, έχεις τελειώσει σε 2 χρόνια. Έκανα κι εγώ τη βλακεία ν' αφήσω σχολή και τρέχω και δε φτάνω τώρα να ξεμπερδέψω (που μου χρειάστηκε). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα