Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Οκ ότι πεις, ο καθενας έχει τις απόψεις του, δεν υπάρχει λόγος αντιπαραθεσεων. Εγώ αν είχα δικό μου όχημα, αμάξι η μηχανή, θα έμπαινα στον κόπο να καλύψω τις πινακίδες μου μόνο αν ήθελα να κάνω κάτι από αυτά που ανέφερα. Δεν βρίσκω λόγο για κάτι άλλο. Τώρα αν υπάρχουν άτομα που το κάνουν αυτό γιατί μπορούν, για μόδα, γιατί έτσι, για μένα κακώς, αν και τους θεωρώ υποπτους. 

Στο εγραψα και εγω και ο Stam που οδηγαμε δικυκλα και οι 2 και προφανως εχουμε στο κυκλο μας οδηγους και ενιοτε καγκουρες.

Κρυμμενες πινακιδες υπαρχουν για το λογο που σου ειπαμε.Δεν υπαρχει περιπτωση να τις κρυβουν για να κανουν ληστειες για τον απλουστατο λογο οτι ληστειες κανουν με κλεμμενα και δε τους νοιαζει αν φαινονται οι πινακιδες.

Επισης αρκετα δικυκλα με φιμε πινακιδες ειναι τα προσωπικα οχηματα αστυνομικων.7 το απογευμα που τελειωνει η βαρδια μια βολτα στο Ερρικος Ντυναν να πας και θα καταλαβεις.Τις καλυπτουν για να μη τρωνε προστιμα απο καμερες ,και στα μπλοκα φυσικα λενε οτι ειναι συναδελφοι και φευγουν.

• Like 3
  • Sad 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οδηγώ και εγώ μοτό αλλά ειλικρινά έχει παραγίνει το κακό με τις κρυμμένες πινακίδες ή με το μαύρο τζαμάκι που στην ουσία τις κάνει αόρατες απο τα 2 μέτρα. Και η αστυνομία δεν ασχολείται καθόλου (βέβαια όχι μόνο με αυτό, αλλά γενικότερα...)

Οι πιο πολλοί το κάνουν για λόγο αισθητικής σε συνδιασμό με την αποφυγή κάποιου προστίμου έπειτα απο παράβαση.

Σε γνωστό μου, που είχε βάλει τζαμάκι, με το που βγήκε Ιταλία, τον σταμάτησαν και απαίτησαν επι τόπου να το αφαιρέσει αλλιώς του κόβανε τον κώλο!

• Like 2
Δημοσ.

Καλα εδω βλεπεις να κοβουν αβερτα βολτες ΙΧ χωρις καν πινακιδες.Που προφανως τους τις εχουν παρει για καποια παρανομια,αρα ουτε αδεια θα εχουν εκεινη τη στιγμη και προφανως σε στραβη δε θα καλυψει και η ασφαλεια.Οι κρυμμενες θα τους πειραξουν?

Κανεις δεν ασχολειται δυστυχως.

• Like 1
Δημοσ.

Εκτέλεση αυτών των ατόμων που βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους (χεστήκαμε) αλλα και την ζωη και περιουσία των συμπολιτών τους.. Η αστυνομία ασχολείται όμως μονο με covid και βενέτη τωρα δεν εχει χρονο.. 

Οσο για το πιθανό σχόλιο κάποιου -τι αστυνομία θέλουμε να έχουμε- απαντάω: Την αστυνομία που κάνει τη δουλειά της..

Κυνήγα το με όποιο νομικό μέσο έχεις... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dantε είπε

Καλα εδω βλεπεις να κοβουν αβερτα βολτες ΙΧ χωρις καν πινακιδες.Που προφανως τους τις εχουν παρει για καποια παρανομια,αρα ουτε αδεια θα εχουν εκεινη τη στιγμη και προφανως σε στραβη δε θα καλυψει και η ασφαλεια.Οι κρυμμενες θα τους πειραξουν?

Κανεις δεν ασχολειται δυστυχως.

Δεν υπαρχει περίπτωση να σε δει η αστυνομία χωρίς πινακίδες και να μην σε σταματήσει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Δεν υπαρχει περίπτωση να σε δει η αστυνομία χωρίς πινακίδες και να μην σε σταματήσει. 

Πες το σε αυτους που βλεπω να σουλατσαρουν απινακιδωτοι καθημερινα και δες τι θα σου απαντησουν.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dantε είπε

Πες το σε αυτους που βλεπω να σουλατσαρουν απινακιδωτοι καθημερινα και δες τι θα σου απαντησουν.

Μεγάλοι τζογαδόροι οι τύποι! Έχω δει με τα μάτια μου, περιπολικό να κάνει αναστροφή για να σταματήσει αυτοκίνητο που ήταν μπροστά μου χωρίς πινακίδες. 

Δημοσ.

@thanasisxask Αντίθετα εγώ έχω δει περιπολικό να περνά δίπλα από ξεκράνωτο κάγκουρα με πινακίδα κάτω από το υποπλαίσιο και ανύπαρκτους καθρέπτες, και να συνεχίζει κανονικά την πορεία του (καθώς και περιπολικό με καμμένο μπροστινό φως).

Γενικά, η τροχαία είναι ανύπαρκτη. Μια βολτίτσα να κάνεις με τα πόδια, βλέπεις σημεία και τέρατα στο δρόμο, και κανένας δεν ασχολείται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@thanasisxask Αντίθετα εγώ έχω δει περιπολικό να περνά δίπλα από ξεκράνωτο κάγκουρα με πινακίδα κάτω από το υποπλαίσιο και ανύπαρκτους καθρέπτες, και να συνεχίζει κανονικά την πορεία του (καθώς και περιπολικό με καμμένο μπροστινό φως).

Γενικά, η τροχαία είναι ανύπαρκτη. Μια βολτίτσα να κάνεις με τα πόδια, βλέπεις σημεία και τέρατα στο δρόμο, και κανένας δεν ασχολείται.

Μένω σε επαρχιακή πόλη.

Υπαρχουν μπλόκα αστυνομίας σε κάθε γωνία. Σε σταματάνε για το παραμικρό και οι κλήσεις πέφτουν αβέρτα. Σε ορισμένα σημεία έχουν βάλει κάτι όρια της πλάκας και κόβουν κλήσεις σε όποιον δεν τα τηρεί κτλ. Αν πέσεις σε μπλόκο (που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πέσεις), χωρίς πινακίδες ή οτιδήποτε τέτοιο τρανταχτό, τον ήπιες.

Οντως εν κινήσει περιπολικά βέβαια δεν ασχολούνται. Ήμουν σε ΕΟ χωρίς πινακίδες, είχα την πρώην πίσω χωρίς κράνος, μου έλειπε ένας καθρέφτης και δεν έδωσαν σημασία (ευτυχώς!).

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Πρωτη μερα στον πλανητη,τυπε;

1 ώρα πριν, thanasisxask είπε

Μεγάλοι τζογαδόροι οι τύποι! Έχω δει με τα μάτια μου, περιπολικό να κάνει αναστροφή για να σταματήσει αυτοκίνητο που ήταν μπροστά μου χωρίς πινακίδες. 

Το περιγραφεις λες και τους κυνηγησαν με ελικοπτερο,ηρεμησε.

Εγω παλι εχω δει εκατομμυρια φορες να κανει ο αλλος αναστροφη ,να τον βλεπει το περιπολικο και να μην ασχολειται.
Εχει τυχει επισης πολλες φορες να με εχουν σταματησει σε μπλοκο,να ειμαι ΚΟΜΠΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ,με κρανος,εξοπλισμο κτλ,να περναει μηχανακι με 2 ξεκρανωτους με εξατιμση και οι τυποι να μην ασχολουνται.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Πρωτη μερα στον πλανητη,τυπε;

Το περιγραφεις λες και τους κυνηγησαν με ελικοπτερο,ηρεμησε.

Εγω παλι εχω δει εκατομμυρια φορες να κανει ο αλλος αναστροφη ,να τον βλεπει το περιπολικο και να μην ασχολειται.
Εχει τυχει επισης πολλες φορες να με εχουν σταματησει σε μπλοκο,να ειμαι ΚΟΜΠΛΕ ΣΕ ΟΛΑ ,με κρανος,εξοπλισμο κτλ,να περναει μηχανακι με 2 ξεκρανωτους με εξατιμση και οι τυποι να μην ασχολουνται.

Στον πλανήτη γη ναι. Τι να πω, στον Κρόνο τέτοια μασκαραλικια δεν είχαμε. 

Σου περιγράφω τι είδα. 

Αυτό θα γίνεται πάντα, και άμα πεις τίποτα στο όργανο σου λέει ότι δεν μπορούμε να του κυνηγάμε όλους. 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Σου περιγράφω τι είδα. 

Και εγω σου λεω απλα οτι το περιγραφεις λες και ηταν κατι σοκαριστικο.

Δε συζηταμε το ενδεχομενο απλα να ειχαν περιγραφη για ιδιο αυτοκινητο χωρις πινακιδες και για αυτο να ασχοληθηκαν.

Δημοσ.

Αν το περιπολικό πηγαίνει εκείνη την ώρα σε σήμα ή αν έχει πολλά σήματα στο 8ωρό του δε θα κάτσει να ασχοληθεί. Αν έχει χρόνο για σκότωμα θα ασχοληθεί με όλα. 

Δημοσ.

Η μονη φορα παντως που ειδα περιπολικο που εκοβε βολτα να κανει αναστροφη και να ασχοληθει με καποιον,ειναι οταν τυπας σε φαναρι που πηγαινε μονο αριστερα ,πηγε ευθεια και πηγε να πεσει πανω στο εν λογω περιπολικο.Που και αμφιβαλλω αν τον γραψανε οταν τον σταματησανε καθως ηταν της Αμεσης δρασης και οχι της τροχαιας.

Η αδιαφορια τους στις παρανομιες στο δρομο ειναι παροιμιωδης.

Απειρες οι φορες που κοβουν κοκκινα μπροστα τους η οτιδηποτε αλλο και δεν ασχολουνται ουτε με αιτηση.Ε δε μπορει να ειναι ολοι καθοδον για κληση η να εχουν μια υποχρεωση.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...