UncleKim Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ο οδηγός που τον τράκαρε δεν υπήρχε περοπτωση να σταματήσει να δώσει στοιχεία από την στιγμή που οι πινακίδες ήταν κρυμμένες η αφαιρεμενες όπως λέει ο ts, αυτός που κάνει τέτοια κόλπα το κάνει για συγκεκριμένους λόγους, θα έκλεψε το μηχανάκι η θα πήρε μέρος σε καμία αξιοποινη πράξη, ληστεία κοκ. Ναι τουλάχιστον πράκτορας της KGB... Οι κάτοχοι μηχανών, ιδιαιτέρως ss, το κάνουν αυτό αφενός γιατί μπορούν να κρύψουν την πινακίδα ενώ σε άλλα μηχανάκια δεν είναι εύκολο, και αφετέρου να μην φαίνεται σε παραβάσεις του ΚΟΚ τύπου σούζες,παντιλίκια,ταχύτητα κτλ. Σίγουρα, εκμεταλεύτηκε αυτό το γεγονός για να μην σταματήσει, για αυτό και αν τον σταματήσει η τροχαία χωρίς πινακίδα ή κρυμμένη τον γράφει ή/και τον μαζεύει. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, UncleKim είπε Ναι τουλάχιστον πράκτορας της KGB... Οι κάτοχοι μηχανών, ιδιαιτέρως ss, το κάνουν αυτό αφενός γιατί μπορούν να κρύψουν την πινακίδα ενώ σε άλλα μηχανάκια δεν είναι εύκολο, και αφετέρου να μην φαίνεται σε παραβάσεις του ΚΟΚ τύπου σούζες,παντιλίκια,ταχύτητα κτλ. Σίγουρα, εκμεταλεύτηκε αυτό το γεγονός για να μην σταματήσει, για αυτό και αν τον σταματήσει η τροχαία χωρίς πινακίδα ή κρυμμένη τον γράφει ή/και τον μαζεύει. Δεν υπαρχει κανένας λόγος να κρύψεις την πινακίδα, αν το κάνεις τότε είσαι ύποπτος για κάτι. Στα λόγια μου έρχεσαι ουσιαστικά, δεν λέμε κάτι διαφορετικό, όχι ληστείες αλλά σούζες κόντρες και παραβίαση ΚΟΚ. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και σε αυτή την περιπτωση, δεν πρόκειται να σταματήσει ο οδηγός να δώσει στοιχεία και να ασχοληθεί, θα επιταχύνει να φύγει το συντομότερο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Basilhs23___
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, Tompgr είπε Εντωμεταξυ οι ποινές για οδήγηση χωρίς πινακίδες ή κάλυψη αυτών με φιμε μεμβράνη είναι αστείες. Δε τις λες και αστειες.3 κατοσταρικα ειναι η μη εμφανη πινακιδα απο οσο θυμαμαι.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε το πιο πιθανό είναι ότι είναι ένα θρασύδειλο μαλ@κισμένο χωρίς ασφάλεια ή και δίπλωμα. Είναι πολύ συχνο φαινόμενο για αυτό και έβαλαν πρόστιμα στα ανασφάλιστα. 1
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Οσο για τις πινακιδες αρκετοι το κανουν για λογους ομορφιας.Αλλοι για τις καμερες ταχυτητας και τις καγκουριες που κανουν. Ελαχιστοι το κανουν για να τσακιζουν καθρεπτες και να φευγουν.Καλα για ληστειες κτλ το θεωρω αστειο. 2
bkran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως γνωστό τον είχαν βρει από κάμερες παρά την κρυμμένη πινακίδα ( κλήση για ταχύτητα ). Μου είχε κάνει πάντως εντύπωση γιατί είχαν ασχοληθεί να βρουν κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου... Και του ήρθαν κανονικά κλήσεις σπίτι με την κλασσική διαδικασία. Ίσως αξίζει αυτό που είπαν και άλλοι για μήνυση, κάμερες.
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Cokoblokos είπε Σιγουρα ειχε ασφαλεια για οσους προτρεξουν να το δωσουν ως απαντηση. Πως εισαι τοσο σιγουρος; 13 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν υπαρχει κανένας λόγος να κρύψεις την πινακίδα Πρωτη μερα στον πλανητη μαν? 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε θα έκλεψε το μηχανάκι η θα πήρε μέρος σε καμία αξιοποινη πράξη, ληστεία κοκ Βασιλη πολυ φιλικα,βλεπω οτι αυτα που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητος. Τονιζω το πολυ φιλικα παλι. Οι πιο πολλοι καγκουρες εκει εξω εχουν κρυμμενες πινακιδες γιατι απλα..ειναι καγκουρες,με οτι αυτο συνεπαγεται. Κατα κυριο λογο ειναι για να μην σταματανε οταν κανουν μ@λ@κιες,επιδειξη ικανοτητων,μη συμμορφωση σε νοημα αστυνομικου και γενικα οτι αφορα παραβατικο χαρακτηρα. Ατομα που εχουν τετοια νοοτροπια,καταλαβαινεις οτι ειναι γενικα μ@λ@κες,δεν εχουν διπλωμα/ασφαλεια και φυσικα δεν προκειται να κατσουν να αναλαβουν την ευθυνη των πραξεων τους. Μιλαμε για ατομα που δε μπορουν να καταλαβουν οτι μπορουν απλα να σταματησουν,να δωσουν στοιχεια,να γινει φιλικη δηλωση και να μην εχουν καμια περαιτερω εμπλοκη. 3
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Βασιλη πολυ φιλικα,βλεπω οτι αυτα που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητος. Δεν το έγραψα εγώ αυτό. 1
orgixmh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, mouxaxa είπε Καλημέρα, Χτες κατά τις 17:30 στην Ε.Ο. στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Κηφισιάς μας χτύπησε μηχανή στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Βρισκόμασταν στην μεσαία λωρίδα και υπήρχε σχετικά πολύ πυκνή ροή. Ανάμεσα στην αριστερή λωρίδα και την μεσαία περνάει σφήνα μία μηχανή η οποία φρενάρει και η από πίσω της (σφήνα και αυτή / street 600cc-1000cc χωρίς πινακίδα ή πινακίδα κρυμένη κάτω από τη σέλα στο θόλο του πίσω τροχού) για να αποφύγει την προπορευόμενη μηχανή μας χτυπάει πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα η πίσω πόρτα να καταστραφεί, να διαλύσει χερούλι μπροστινής πόρτας και καθρεύτη. Ο αναβάτης δεν έπεσε (την μάζεψε και κράτησε την ισοροπία του), γύρισε κοίταξε , κατεθύνθηκε προς την ΛΕΑ αλλά δεν σταμάτησε ποτέ. Ζημιά πάνω απο 1κ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δύο φανοποιών έως τώρα. Κατά 99,9% εφόσον δεν έχω στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι και θα φάω όλη τη ζημιά. Αλλα μήπως πρέπει να το δηλώσω κάπου; Δυο φορές μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό δίχως να έχω βγάλει άκρη. Και τις 2 φορές είχα όχημα παρκαρισμένο σε ανοιχτό πάρκινγκ και γυρνώντας το βρήκα χτυπημένο. Και τις 2 κάλεσα την ασφάλεια και με παρέπεμψαν στον ΑΤ της περιοχής όπου σημείωσαν το πιθανό χρώμα του οχήματος του δράστη (από το χρώμα που έμεινε πάνω στο αμάξι μου) και τελικά και τις 2 δεν έγινε τίποτα. Από τότε αυτό που κάνω είναι να έχω τα μάτια μου 14 για παρόμοια περιστατικά, πχ πριν 5-6 χρόνια ημιφορτηγό σε στενό δρόμο στην Θεσσαλονίκη "μάζεψε" καθρέφτη από παρκαρισμένο ΙΧ και έκανε την πάπια, σημείωσα τον αριθμό κυκλοφορίας του, χρώμα, την ώρα και το τηλέφωνο μου σε ένα χαρτάκι και τα άφησα στον υαλοκαθαριστήρα του ΙΧ καθώς ήμουν περιστατικός και έπρεπε να φύγω. Μέσα στις επόμενες 3 ώρες είχα τηλέφωνο από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ και του είπα ότι αν χρειαστεί να καταθέσω μπορεί να με καλέσει όποτε θέλει μιας και είμαι 1 ώρα δρόμο από την Θεσσαλονίκη. Όταν τελικά τους βρείτε και αρχίσουν την κλάψα του "έχω οικογένεια κτλ" μην κάνετε πίσω, εγκατάλειψη έγινε και πρέπει να τιμωρηθούν για να βάλουν μυαλό. 6 3
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν το έγραψα εγώ αυτό. Το ηθελες ομως. Ειλικρινα δεν ξερω πως εγινε αυτη η παραθεση.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πως εισαι τοσο σιγουρος; Πρωτη μερα στον πλανητη μαν? Βασιλη πολυ φιλικα,βλεπω οτι αυτα που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητος. Τονιζω το πολυ φιλικα παλι. Οι πιο πολλοι καγκουρες εκει εξω εχουν κρυμμενες πινακιδες γιατι απλα..ειναι καγκουρες,με οτι αυτο συνεπαγεται. Κατα κυριο λογο ειναι για να μην σταματανε οταν κανουν μ@λ@κιες,επιδειξη ικανοτητων,μη συμμορφωση σε νοημα αστυνομικου και γενικα οτι αφορα παραβατικο χαρακτηρα. Ατομα που εχουν τετοια νοοτροπια,καταλαβαινεις οτι ειναι γενικα μ@λ@κες,δεν εχουν διπλωμα/ασφαλεια και φυσικα δεν προκειται να κατσουν να αναλαβουν την ευθυνη των πραξεων τους. Μιλαμε για ατομα που δε μπορουν να καταλαβουν οτι μπορουν απλα να σταματησουν,να δωσουν στοιχεια,να γινει φιλικη δηλωση και να μην εχουν καμια περαιτερω εμπλοκη. Οκ ότι πεις, ο καθενας έχει τις απόψεις του, δεν υπάρχει λόγος αντιπαραθεσεων. Εγώ αν είχα δικό μου όχημα, αμάξι η μηχανή, θα έμπαινα στον κόπο να καλύψω τις πινακίδες μου μόνο αν ήθελα να κάνω κάτι από αυτά που ανέφερα. Δεν βρίσκω λόγο για κάτι άλλο. Τώρα αν υπάρχουν άτομα που το κάνουν αυτό γιατί μπορούν, για μόδα, γιατί έτσι, για μένα κακώς, αν και τους θεωρώ υποπτους.
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, orgixmh είπε πριν 5-6 χρόνια ημιφορτηγό σε στενό δρόμο στην Θεσσαλονίκη "μάζεψε" καθρέφτη από παρκαρισμένο ΙΧ και έκανε την πάπια, σημείωσα τον αριθμό κυκλοφορίας του, χρώμα, την ώρα και το τηλέφωνο μου σε ένα χαρτάκι και τα άφησα στον υαλοκαθαριστήρα του ΙΧ καθώς ήμουν περιστατικός και έπρεπε να φύγω. Το ιδιο εκανα και εγω πριν κανα διμηνο. Τυπας ξεπαρκαρει,παιρνει παραμαζεμα τον μπροστινο,και παει δηθεν παρακατω και σταματαει με αλαρμ. Για κακη του τυχη,σε τετοια περιστατικα εχω μαθει να κραταω πινακιδα,οι τυποι ειναι ικανοι να φυγουν οποιαδηποτε στιγμη. Συμπτωματικα παρκαρε πανω στο πεζοδρομιο του μαγαζιου που συνεργαζομαι. Οταν βγηκε ο ιδιοκτητης του μαγαζιου να του πει να το μετακινησει επειδη εκλεινε την εισοδο ,ο τυπος το επαιζε και θιγμενος,και κατσε ρε μεγαλε εδω τρακαραμε,κατσε να δουμε τι παθαμε κτλ κτλ. Ε μετα απο λιγο ο θιγμενος μπηκε μεσα και εφυγε. Μιλαμε η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει ορια. Φυσικα αφησα χαρτακι με τα στοιχεια του οχηματος,μαρκα/χρωμα/πινακιδα και το κινητο μου. Δε με καλεσε ποτε,μπορει να μην ειδε καν το χαρτι. Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Οκ ότι πεις, ο καθενας έχει τις απόψεις του, δεν υπάρχει λόγος αντιπαραθεσεων. Απλα απο οσα μας εχεις πει γνωριζω οτι δεν κυκλοφορεις τοσο,σε αντιθεση με εμενα που η μια δουλεια μου ειναι διανομεας,οποτε καταλαβαινεις οτι αυτο που συζηταμε,ο "δρομος" με οτι συνεπαγεται,ειναι κομματι της. Δεν ειναι θεμα αποψης,μιλαμε για γεγονοτα. 4
Pwpwpw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, bkran είπε Πάντως γνωστό τον είχαν βρει από κάμερες παρά την κρυμμένη πινακίδα ( κλήση για ταχύτητα ). Μου είχε κάνει πάντως εντύπωση γιατί είχαν ασχοληθεί να βρουν κατόχους του συγκεκριμένου μοντέλου... Και του ήρθαν κανονικά κλήσεις σπίτι με την κλασσική διαδικασία. Ίσως αξίζει αυτό που είπαν και άλλοι για μήνυση, κάμερες. Με κρυμμενη πινακιδα πως ειναι δυνατον να σου στειλουν κλησεις απο καμερες, πως γινετε να αποδειξουν ποιος εισαι την στιγμη που απουσιαζει η ταυτοτητα του οχηματος, η πινακιδα δηλαδη. Εκτος αν το οχημα που καταγραφετε απο τις καμερες να κανει την παραβαση ειναι το μοναδικο οχημα σε ολοκληρη την ελλαδα και δεν υπαρχει δευτερο πανομοιοτυπο πουθενα αλλαου πραγμα που ειναι αδυνατο προφανως. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Pwpwpw
bkran Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε Με κρυμμενη πινακιδα πως ειναι δυνατον μα σου ερθουν κλησεις απο καμερες, πως γινετε να αποδειξουν ποιος εισαι την στιγμη που απουσιαζει η ταυτοτητα του οχηματος, η πινακιδα δηλαδη.Εκτος αν το οχημα που καταγραφετε απο τις καμερες να κανει την παραβαση ειναι το μοναδικο οχημα σε ολοκληρη την ελλαδα και δεν υπαρχει δευτερο πανομοιοτυπο πουθενα αλλαου πραγμα που ειναι αδυνατο προφανως. Και όμως, έκαναν match το μηχανάκι με τόπο κατοικίας και εργασίας και κάλεσαν τον οδηγό / ιδιοκτήτη στο τμήμα. Άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά κατάλαβα ότι το αποδέχθηκε κι αυτός από την πλευρά του. Πιστεύω ότι όταν φτάσεις εκεί δεν λες ψέματα εύκολα, μπορεί να βρεθείς περισσότερο μπλεγμένος αν το τραβήξεις.
StamTheMan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε Με κρυμμενη πινακιδα πως ειναι δυνατον να σου στειλουν κλησεις απο καμερες, πως γινετε να αποδειξουν ποιος εισαι την στιγμη που απουσιαζει η ταυτοτητα του οχηματος, η πινακιδα δηλαδη. 1 λεπτό πριν, bkran είπε Και όμως, έκαναν match το μηχανάκι με τόπο κατοικίας και εργασίας και κάλεσαν τον οδηγό / ιδιοκτήτη στο τμήμα. Άλλες λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλά κατάλαβα ότι το αποδέχθηκε κι αυτός από την πλευρά του. Πιστεύω ότι όταν φτάσεις εκεί δεν λες ψέματα εύκολα, μπορεί να βρεθείς περισσότερο μπλεγμένος αν το τραβήξεις. Off the record εγινε. Μια χαρα μπορεις να το αρνηθεις. Εκτος και αν ειναι one of a kind το οχημα,τυπου 100 αερογραφιες,αλλαγμενα μακρια ψαλιδια,ιδιαιτερο κρανος και γενικα πραματα που κανουν μπαμ,οπου οι μαρτυρες θα μπορουν να το αναγνωρισουν. Αν υπαρχει μεγαλο χτυπημα, το οποιο "ταιριαζει" βασει υψους και οτι αλλο,με τη ζημια στο αλλο οχημα,ο εμπειρογνωμων μπορει να πει οτι ειναι αυτο το οχημα. Αν μιλαμε για ζημια που εγινε απο το τιμονι μιας μαυρης μηχανης χωρις αλλα στοιχεια,δε μπορεις να κανεις και πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα