Haldol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, mouxaxa είπε Και dashcam να έχεις, τι να γράψει όταν οι μηχανές κρύβουν την πινακίδα στο θόλο του τροχού; Είναι να μη σου τύχει Είναι αλλιώς να 'χεις --έστω- μάρκα, μοντέλο, χρώμα, καθώς και ώρα/σημείο ατυχήματος, παρά να μην έχεις... τίποτα. 1
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ζημιά πάνω από χιλιάρικο που σου είπαν, δε βλέπω όμως. 1
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ζημιά πάνω από χιλιάρικο που σου είπαν, δε βλέπω όμως. E θελει μια πορτα, χερουλι καθρεφτη και εργασια τοποθετηση κ βαψιματα τα φτάνει τα 1000€... κ μιλαω για μεταχειρισμένα Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από paylidis 1
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, paylidis είπε E θελει μια πορτα, χερουλι καθρεφτη και εργασια τοποθετηση κ βαψιματα τα φτάνει τα 1000€... κ μιλαω για μεταχειρισμένα 200 με 250 η κάθε πόρτα. Μέσα στη τιμή είναι όλα, φαναρτζοδουλειά και βάψιμο. Καθρέφτης άλλα 200? Και το χερούλι. Δεν τα βλέπω τα πάνω από 1000ρικο
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε 200 με 250 η κάθε πόρτα. Μέσα στη τιμή είναι όλα, φαναρτζοδουλειά και βάψιμο. Καθρέφτης άλλα 200? Και το χερούλι. Δεν τα βλέπω τα πάνω από 1000ρικο μακαρι...! πολυ κριμα αυτο που του εκανε... 1
Manolo7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mouxaxa είπε Ασφαλιστής μου μου είπε μόνο μια αρνητική δήλωση μπορούμε να κάνουμε για να καταγραφεί το περιστατικό. Η πίσω πόρτα εννοώ καταστροφή ότι δεν φτιάχνεται σε φανοποιο και θέλει αντικατάσταση γιατί το βουλιαγμα είναι πολυ βαθύ και την έχει σκάψει άσχημα. Μου τον είπαν δύο που πήγα για προσφορά. Έχει πολλές αντανακλασεις στις φωτογραφίες αλλά οκ φαίνεται πως συρθηκε πάνω στην πλευρά. παρομοια ζημια με την πορτα που σου ειπαν οτι δεν φτιαχνεται μου την εκανε φαναρτζης με 300 ευρω, γενικοτερα δεν ειναι να τους πολυεμπιστευεσαι, βρες μεσω καποιου γνωστου καποιον. καθρεπτη ειχα αλλαξει στο δικο μου γιατι χαλασε ο μηχανισμος και εδωσα καπου 50 (επρεπε να αλλαξει ολοκληρος) απο αγγελια στο καρ και το περασα μονος,δεν νομιζω να επερναν πανω απο 50 ευρω να τον περασουν παντως. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Manolo7
telis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, Nabuko είπε 200 με 250 η κάθε πόρτα. Μέσα στη τιμή είναι όλα, φαναρτζοδουλειά και βάψιμο. Καθρέφτης άλλα 200? Και το χερούλι. Δεν τα βλέπω τα πάνω από 1000ρικο Και δέκα ευρώ να ήταν η ζημιά δεν πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη του. Εσύ έχεις κολλήσει με την τιμή, ενώ η ουσία είναι η γαϊδουριά του άλλου που έφυγε 3
Manolo7 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, telis είπε Και δέκα ευρώ να ήταν η ζημιά δεν πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη του. Εσύ έχεις κολλήσει με την τιμή, ενώ η ουσία είναι η γαϊδουριά του άλλου που έφυγε απανταω και εγω μιας και εγραψα και εγω για την τιμη. τα δεδομενα ειναι αυτα, η ζημια εγινε και κατα πασα πιθανοτητα θα τα πληρωσει μονος δυστυχως. μπορουμε να κραξουμε και να κανουμε λαικο δικαστηριο στον φελλο που εκανε τη ζημια και εφυγε αλλα δεν εχει καμια αξια.
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, telis είπε Εσύ έχεις κολλήσει με την τιμή Είσαι αλλού για αλλού και καταλαβαίνεις ότι να ναι. 2
mouxaxa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 550 μου ειπαν βαφη-εργασια και όσο πάνε τα ανταλλακτικά. Είναι και το πίσω φτερό λίγο χτυπημένο. Είδα κι εγώ στο car καθρευτες (ο μηχανισμός δουλεύει οπότε πάω μάλλον για καβούκι - φλας - κρύσταλλο ) και πόρτα κανά 200αρι. Τέσπα. δεν ειναι το πρόβλημα το +/-1000 είναι το γαμώτο του αφού τις πληρώνουμε που τις πληρώνουμε τις ασφάλειες κάτσε να ανταλλάξουμε στοιχεία και φύγε. 38 λεπτά πριν, Nabuko είπε 200 με 250 η κάθε πόρτα. Μέσα στη τιμή είναι όλα, φαναρτζοδουλειά και βάψιμο. Καθρέφτης άλλα 200? Και το χερούλι. Δεν τα βλέπω τα πάνω από 1000ρικο
telis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Manolo7 είπε απανταω και εγω μιας και εγραψα και εγω για την τιμη. τα δεδομενα ειναι αυτα, η ζημια εγινε και κατα πασα πιθανοτητα θα τα πληρωσει μονος δυστυχως. μπορουμε να κραξουμε και να κανουμε λαικο δικαστηριο στον φελλο που εκανε τη ζημια και εφυγε αλλα δεν εχει καμια αξια. Μόνο που ο ts δεν ζητάει που να το φτιάξει φθηνότερα ε? Τι να κάνει για τον γκιόζι ρωτάει, αν υπάρχει κάτι
Tompgr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εντωμεταξυ οι ποινές για οδήγηση χωρίς πινακίδες ή κάλυψη αυτών με φιμε μεμβράνη είναι αστείες. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Tompgr 2 1
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mouxaxa είπε δεν ειναι το πρόβλημα το +/-1000 Προς το παρόν αυτό είναι το πρόβλημά σου. Μην πληρώσεις και παραπάνω απ το πιυθενά. Τα υπόλοιπα είναι ευχολόγια και να χαμε να λέγαμε. Ελπίζω να βρεις μέσω καμερών ποιος είναι και να τιμωρηθεί.
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο οδηγός που τον τράκαρε δεν υπήρχε περιπτωση να σταματήσει να δώσει στοιχεία από την στιγμή που οι πινακίδες ήταν κρυμμένες η αφαιρεμενες όπως λέει ο ts, αυτός που κάνει τέτοια κόλπα το κάνει για συγκεκριμένους λόγους, θα έκλεψε το μηχανάκι η θα πήρε μέρος σε καμία αξιοποινη πράξη, ληστεία κοκ. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Basilhs23___ 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ο οδηγός που τον τράκαρε δεν υπήρχε περοπτωση να σταματήσει να δώσει στοιχεία από την στιγμή που οι πινακίδες ήταν κρυμμένες η αφαιρεμενες όπως λέει ο ts, αυτός που κάνει τέτοια κόλπα το κάνει για συγκεκριμένους λόγους, θα έκλεψε το μηχανάκι η θα πήρε μέρος σε καμία αξιοποινη πράξη, ληστεία κοκ. το πιο πιθανό είναι ότι είναι ένα θρασύδειλο μαλ@κισμένο χωρίς ασφάλεια ή και δίπλωμα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα