mouxaxa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, Χτες κατά τις 17:30 στην Ε.Ο. στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Κηφισιάς μας χτύπησε μηχανή στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Βρισκόμασταν στην μεσαία λωρίδα και υπήρχε σχετικά πολύ πυκνή ροή. Ανάμεσα στην αριστερή λωρίδα και την μεσαία περνάει σφήνα μία μηχανή η οποία φρενάρει και η από πίσω της (σφήνα και αυτή / street 600cc-1000cc χωρίς πινακίδα ή πινακίδα κρυμένη κάτω από τη σέλα στο θόλο του πίσω τροχού) για να αποφύγει την προπορευόμενη μηχανή μας χτυπάει πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα η πίσω πόρτα να καταστραφεί, να διαλύσει χερούλι μπροστινής πόρτας και καθρεύτη. Ο αναβάτης δεν έπεσε (την μάζεψε και κράτησε την ισοροπία του), γύρισε κοίταξε , κατεθύνθηκε προς την ΛΕΑ αλλά δεν σταμάτησε ποτέ. Ζημιά πάνω απο 1κ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δύο φανοποιών έως τώρα. Κατά 99,9% εφόσον δεν έχω στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι και θα φάω όλη τη ζημιά. Αλλα μήπως πρέπει να το δηλώσω κάπου; 1
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Πας τροχαια κανεις μυνηση κατα αγνωστου (και ζητας να χρησιμοποιηθουν οι καμερες διαχειρισης κυκλοφορίας - που χλωμο να το κάνουν) 3
vagos789 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Αναφορά σε κείμενο μας χτυπάει πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα η πίσω πόρτα να καταστραφεί, να διαλύσει χερούλι μπροστινής πόρτας και καθρεύτη. Ο αναβάτης δεν έπεσε 😵
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Φώτο από τι αμάξι θέλω αν έκανε της ζημιές που λες και απλά έδωσε γκάζι και έφυγε θα του δώσω χορηγία να τον πάμε motogp 1
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Συγνώμη αλλά την εγκατάλειψη που την βρίσκεις; Συνήθως λέμε για εγκατάλειψη όταν χτυπηθεί κάποιος και τραυματιστεί στον δρόμο και φύγουμε άμεσα δίχως να δώσουμε στοιχεία μας ή ένα τηλέφωνο στις αρχές. Ρώτα έναν δικηγόρο, σωστή και η αποψη για μήνυση κατά αγνώστου. Αν αυτός που σε χτύπησε δεν είχε πινακίδα η ήταν καλυμμένη, για προφανείς λόγους, θα δυσκολευτούν να τον εντοπίσουν, μπορεί να μην βρεθεί και πότε. 1
golden33 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Συγνώμη αλλά την εγκατάλειψη που την βρίσκεις; Συνήθως λέμε για εγκατάλειψη όταν χτυπηθεί κάποιος και τραυματιστεί στον δρόμο και φύγουμε άμεσα δίχως να δώσουμε στοιχεία μας ή ένα τηλέφωνο στις αρχές. Ρώτα έναν δικηγόρο, σωστή και η αποψη για μήνυση κατά αγνώστου. Αν αυτός που σε χτύπησε δεν είχε πινακίδα η ήταν καλυμμένη, για προφανείς λόγους, θα δυσκολευτούν να τον εντοπίσουν, μπορεί να μην βρεθεί και πότε. Εγκατάλειψη τόπου ατυχήματος χωρίς παροχή βοήθειας θεωρείται...δεν παίζει ρόλο αν υπήρχε τραυματισμός. "Όποιος, αφού εμπλακεί σε ατύχημα το οποίο προκαλεί ζημιά σε περιουσία, εγκαταλείπει τον τόπο του ατυχήματος χωρίς παροχή βοήθειας, είναι ένοχος αδικήματος και, σε περίπτωση καταδίκης του, υπόκειται σε ποινή φυλάκισης που δεν υπερβαίνει τον ένα μήνα ή/και σε χρηματική ποινή που δεν υπερβαίνει τις τρεις χιλιάδες ευρώ (€3.000)." 7 1
Dantε Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Φώτο από τι αμάξι θέλω αν έκανε της ζημιές που λες και απλά έδωσε γκάζι και έφυγε θα του δώσω χορηγία να τον πάμε motogp Ελα ντε.Ετσι οπως το περιγραφει ,προσωπικα στον αναβατη θα του φτιαχνα και τη μηχανη με δικα μου εξοδα και θα του σπονσορα και ομαδα να κατεβει αγωνες 🤣 Αν δε φαινονται πινακιδες,δεν υπαρχει ελπιδα.Το αναφερεις τροχαια για να καταγραφει και να υπαρχει και δυστυχως τα φεσωνεσαι.
Nabuko Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mouxaxa είπε Αλλα μήπως πρέπει να το δηλώσω κάπου; Ξέρω γω? Στην ασφαλιστική σου μήπως? Νομική βοήθεια?
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mouxaxa είπε Καλημέρα, Χτες κατά τις 17:30 στην Ε.Ο. στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Κηφισιάς μας χτύπησε μηχανή στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου. Βρισκόμασταν στην μεσαία λωρίδα και υπήρχε σχετικά πολύ πυκνή ροή. Ανάμεσα στην αριστερή λωρίδα και την μεσαία περνάει σφήνα μία μηχανή η οποία φρενάρει και η από πίσω της (σφήνα και αυτή / street 600cc-1000cc χωρίς πινακίδα ή πινακίδα κρυμένη κάτω από τη σέλα στο θόλο του πίσω τροχού) για να αποφύγει την προπορευόμενη μηχανή μας χτυπάει πλαγιομετωπικά με αποτέλεσμα η πίσω πόρτα να καταστραφεί, να διαλύσει χερούλι μπροστινής πόρτας και καθρεύτη. Ο αναβάτης δεν έπεσε (την μάζεψε και κράτησε την ισοροπία του), γύρισε κοίταξε , κατεθύνθηκε προς την ΛΕΑ αλλά δεν σταμάτησε ποτέ. Ζημιά πάνω απο 1κ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δύο φανοποιών έως τώρα. Κατά 99,9% εφόσον δεν έχω στοιχεία δεν μπορώ να κάνω κάτι και θα φάω όλη τη ζημιά. Αλλα μήπως πρέπει να το δηλώσω κάπου; Αστυνομία,ασφαλιστική σου. 1
mouxaxa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ασφαλιστής μου μου είπε μόνο μια αρνητική δήλωση μπορούμε να κάνουμε για να καταγραφεί το περιστατικό. Η πίσω πόρτα εννοώ καταστροφή ότι δεν φτιάχνεται σε φανοποιο και θέλει αντικατάσταση γιατί το βουλιαγμα είναι πολυ βαθύ και την έχει σκάψει άσχημα. Μου τον είπαν δύο που πήγα για προσφορά. Έχει πολλές αντανακλασεις στις φωτογραφίες αλλά οκ φαίνεται πως συρθηκε πάνω στην πλευρά. 4
Cokoblokos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να ειναι τοσο καραγκιοζης και να μην δωσει απλα τα στοιχεια του να φτιαξει ο αλλος την μ@@@κια που εκανε. Σιγουρα ειχε ασφαλεια για οσους προτρεξουν να το δωσουν ως απαντηση. Το κακο ειναι οτι το 90% ετσι πραττει. Αλλα μα το θεο δεν μπορω να το καταλαβω. 8
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Ένας γκαζιαρης με είχε γράψει και εμένα. Μερικοί είναι τόσο ηλίθιοι που συμπεριφέρονται σαν ανασφάλιστοι..
Haldol Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς. Για το μέλλον (επειδή υπάρχουν πολλά τέτοια ταγάρια), dashcam. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από Haldol
mouxaxa Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Haldol είπε Τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα δυστυχώς. Για το μέλλον (επειδή υπάρχουν πολλά τέτοια ταγάρια), dashcam. Και dashcam να έχεις, τι να γράψει όταν οι μηχανές κρύβουν την πινακίδα στο θόλο του τροχού; Είναι να μη σου τύχει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα