dim_plo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Επισυνάπτω τους όρους της προωθητικής ενέργειας της COSMOTE TV. Ενεργοποίηση έως 12/12/21. proothitiki_energia_xmas_2021_cosmote_TV_OTT.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eddy_Gordo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Στο πατρικό μου που έχουν δορυφορικό cosmote tv, με εξοπλισμό,μονο για τα απλα ελεύθερα ,χωρίς κάποιο πακέτο μπορω να το ενεργοποιήσω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeOSL Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 όσοι έχουν what's up και δεν εμφανίζεται η προσφορά για cosmote tv ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1) κατεβάζετε την εφαρμογή "my cosmote" από το store. 2) εκεί, φτιάχνετε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε ήδη φτιάξει. 3) τσουπ! εμφανίζεται η προσφορά. την ενεργοποιείτε, σας έρχεται ένα SMS και ακολουθείτε τα βήματα (κατέβασμα εφαρμογής "cosmote tv" και login με cosmote id). βάζετε και ένα pin στο προφίλ όταν θα ζητηθεί. 4) σας έρχεται και ένα email της "αγοράς" με κόστος 0€. αυτή τη στιγμή βλέπω cosmote tv με ενεργοποίηση από what's up αριθμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πάντως δοκίμασα τα πάντα (uninstall reinstall, log out log in, log in με email αντί για τηλέφωνο) τη προσφορά με τη τηλεόραση δε τη δίνει με τίποτα στο Cosmote app (αριθμός what's up) Πάλι καλά την έδωσε στο what's up της γυναίκας δλδ αλλιώς θα έσπαγα το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sgatzo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Και σε μένα ήρθε στην εφαρμογή my cosmote και όχι στην εφαρμογή του what's up. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, NeOSL είπε όσοι έχουν what's up και δεν εμφανίζεται η προσφορά για cosmote tv ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα: 1) κατεβάζετε την εφαρμογή "my cosmote" από το store. 2) εκεί, φτιάχνετε έναν λογαριασμό αν δεν έχετε ήδη φτιάξει. 3) τσουπ! εμφανίζεται η προσφορά. την ενεργοποιείτε, σας έρχεται ένα SMS και ακολουθείτε τα βήματα (κατέβασμα εφαρμογής "cosmote tv" και login με cosmote id). βάζετε και ένα pin στο προφίλ όταν θα ζητηθεί. 4) σας έρχεται και ένα email της "αγοράς" με κόστος 0€. αυτή τη στιγμή βλέπω cosmote tv με ενεργοποίηση από what's up αριθμό. Πως φτιαχνεις λογαριασμο μονο συνδεση εχει; εγω εχω δικο μου λογαριασμο αλλα δεν βγαζει την προσφορα προσπαθω να φτιαξω στην γυναικας μου το κινητο. Εφτιαξα μεσω του υπολογιστη στην εφαρμογη εχει μονο για να συνδεθεις οχι για να φτιαξεις λογαριασμο εκτος και αν δεν το βλεπω. Τζιφος ουτε στης γυναικας μου βγαζει την προσφορα. EDIT τα καταφερα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2021 από LLLEFTERIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Filippos12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καλημερα στην ομαδα , επειδη θελω να βαλω φοιτητικο στην κοσμοτε , εαν το ενεργοποιησω , θα μπορω να λαμβανω και εγω αυτες τις εβδομαδιαιες προσφορες/δωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, Filippos12 είπε Καλημερα στην ομαδα , επειδη θελω να βαλω φοιτητικο στην κοσμοτε , εαν το ενεργοποιησω , θα μπορω να λαμβανω και εγω αυτες τις εβδομαδιαιες προσφορες/δωρα ? Ναι εννοειται, φοιτητικο whats up for the win, θα παιρνεις και λεπτα προς wu καθε μηνα (και κατι λιγα ΜΒ) χωρις να κανεις τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα